Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bilmez mi yaaa:47:

sorma yaaa yemin ederım sıze kızlar baska kavgamız yok hep face yol acıyor

ayyy cok saçmalamış satış danısmanı olmak ıcın üni bile okumak gerekmıyor sankı pilotluktan bahsedıyor erkek arkadasın komıkmiş canım sende gayet yapabılırsın o işi ve alırlarda.kendı okumusta nolmus daha karısına ayrı ev acamıyor.hay Allahım yaaa sımdı agzımı bozacam neyse
yapabilirim tabikiii ne var ondaa fabrikada çalışıyorum diye küçümsüyo akılca beni..yok hürremcim yok bu çocuk beni ciddi ciddi sevmiyomuşş söyledikleri aklıma geldikçe bi kez daha emin oluyorummm :19:

ne guzel:31:
bizimki kapamaz kendısı sultan suleyman ya haremı var facede
NEFFFFFRETTTT EDIYORUMMMMMMM
bende aşka geldım sımdı senden nefret edıyorum dıye mesaj atacam nerdeyse:1:

benimki de kapamamıştı ilk başta bi kaç ay sonra benim hiç ısrarım olmadan kapattı gitti :1:

haklısın tabikii bende sevmem ilişkiye 3.kişilerin karışmasını ne demek yani kim onlar senden daha mı değerliler ? belki gerikafalılık olarak görecek bazıları bilemem ama ben bi erkekle bi kızın arkadas kalabileceğine pek inanmıyorum özellikle erkeklerin genlerinde var zaten çapkınlık kızda cok yüz göz oluyosa arkadaslığı geçio o ilişki..sana ne desem bilmiyorummm bence resti çek eğer tekrar barışmak istiyosan ben nasıl arkadaslarıma mesafe koyduysam sende koyacaksın de kabul etmıyosan msj atma bana de :31:

hmmm anzer o kız erkek arkadasından hoşlanıyor gıbı:44:

bu face muhabbetleri çok dönüyor bu ara
sevgililerin arasını bozmak için yapılmış sanki

hoşlanıyo mu bilmiyorum ama sürekli face inde imkansız aşktan bahsedip dururdu zaten kız.. olabilir yani..

ya face zararlı tamam ama adam gibi kullanan çok güzel kullanıyo.. benim bir sürü arkadaşım var erkek.. hep kızlarla mesafeliler çünkü sevdikleri ciddi düşündükleri kız var hepsinin.. ve o kızı üzmemek kırmamak çirkin şeyler yaşamamak adına her önlemi alıyolar.. ben o arkadaşlarımdan birini bi fotoya etiketlesem dakikasına silerler beni.. sevgilimden önemli değil derler..

ama ben yapınca kıskanç cadı uyumsuz oluyorum üstelik bana kimse senin gibi yapmıyo bu kadar boğmuyo erkek arkadaşını bile dedi erkek arkadaşım..
bende ona benim arkadaşlarımı anlattım ama almıyoki kafa.. hatta bi kız arkadaşım sevgilisine kesinlikle face alamzsın demiş neden olarakta.. erkeklerin hormonları farklı çalışıo sen orda açık saçık bi kız görsen direk onun albümüne tıklarsın ne olur o zaman diyo.. ama ben bi kızım çıplak erkek bile görsem değil albümüne bakmak tiksinirim o adamdan silerim demiş erkek arkadaşıda haklısın demiş..

canım restte çektim emin ol ya onlar ya ben dedim ama bana hepsini silerim ama şunu şunu silemem dedi.. neden dedim ailecek görüşüyoruz dedi ama kızkardeşiyle konuşmuştum ben bi kere bana sen abimin kimle görüşmesini istemiyosan söyle biz ailecek görüştürmeyiz diyodu..
bilmiyorum ya çok fena pişman olsun beni değilde onları önemsediği için istiyorum..:43::43::43:
en son teli kapatırken bide dedim ki tamam ben pes ediyorum alsınlar seni tepe tepe kullansınlar dedim..
o ne demek dedi.. bende ben yenildim kabul ediyorum seni alsınlar başlarına çalsınlar dedim.. :43::43::43::43::43::43:

yapabilirim tabikiii ne var ondaa fabrikada çalışıyorum diye küçümsüyo akılca beni..yok hürremcim yok bu çocuk beni ciddi ciddi sevmiyomuşş söyledikleri aklıma geldikçe bi kez daha emin oluyorummm :19:
canım düşününce durumlar cokta karısık değil aslında bız sadece kendı ıstedıgımız gıbı ınanmak ıstıyoruz.biz onların eksılerını gördük mü hiç,her şeye ragmen kabul ettık hatalarını tolare ettık ama onlar naaptı, hep bahane hep bahane. ayrılık lafını ben agzıma bıle koyamıyorum onlar koyabılıyor ama dusunsene gecen gece benden yıne ayrıldı,tamam belkı bırazcık haksızdım ama ben onun affedılmıcek seylerıne goz yumdum.
bende sevilmedıgımı düşünüyorum artık canım eger sevılseydık bi ilişkide bu kadar yorulmaz bu kadar şüpheye düşmez ve üzülmezdık canım emın ol

benimkide facei kapatmıstı acmıs acaba neden:27: aman takılmakda istemiyorum birsey varsa cıkar diye ama bu face iyi gelmedi kimseye
açarlar anam açarlar pazara çıkartıyorlar orda kendılerını öküzcükler

ayol cok sinirliyim:9:

hoşlanıyo mu bilmiyorum ama sürekli face inde imkansız aşktan bahsedip dururdu zaten kız.. olabilir yani..

ya face zararlı tamam ama adam gibi kullanan çok güzel kullanıyo.. benim bir sürü arkadaşım var erkek.. hep kızlarla mesafeliler çünkü sevdikleri ciddi düşündükleri kız var hepsinin.. ve o kızı üzmemek kırmamak çirkin şeyler yaşamamak adına her önlemi alıyolar.. ben o arkadaşlarımdan birini bi fotoya etiketlesem dakikasına silerler beni.. sevgilimden önemli değil derler..

benımde derdım bu işte elin sümüklüsü kadar ÖNEMSENMİYORUM.
be adam anlamıyor musun onlar geçici ben kalıcıyım hayatında beni kırmamaya çalış esas demi
ama yok nerdeee

canım düşününce durumlar cokta karısık değil aslında bız sadece kendı ıstedıgımız gıbı ınanmak ıstıyoruz.biz onların eksılerını gördük mü hiç,her şeye ragmen kabul ettık hatalarını tolare ettık ama onlar naaptı, hep bahane hep bahane. ayrılık lafını ben agzıma bıle koyamıyorum onlar koyabılıyor ama dusunsene gecen gece benden yıne ayrıldı,tamam belkı bırazcık haksızdım ama ben onun affedılmıcek seylerıne goz yumdum.
bende sevilmedıgımı düşünüyorum artık canım eger sevılseydık bi ilişkide bu kadar yorulmaz bu kadar şüpheye düşmez ve üzülmezdık canım emın ol

açarlar anam açarlar pazara çıkartıyorlar orda kendılerını öküzcükler

ayol cok sinirliyim:9:
bende öyle düşünüyorum açıkçası aama neyim eksikti başkalarından çıkmadan önce bana diyodu bi kere benim ol şu dünyada hiçbir şey hiçkimse seni benden alamaz yalanmış hepsi gerçek olsa bu durumda olmazdık :20:

bende öyle düşünüyorum açıkçası aama neyim eksikti başkalarından çıkmadan önce bana diyodu bi kere benim ol şu dünyada hiçbir şey hiçkimse seni benden alamaz yalanmış hepsi gerçek olsa bu durumda olmazdık :20:

neler duyduk ne sözler..nefes alma nedenimsin, sen benimsim, ben buldum evleneceğim insanı, seni bırakmam vs vs vs .. geride ne kaldı: hiç!

ah canım ahhh elde edene kadar şair kesilirler ben daha bulustugumuz ilk gunu hatırlıyorum da , daha ılk gunden sarıp sarmaladı benı; sankı yıldırım aşkına tutulmus bana dıyor beni üzme beni terketme beni çok sev olur mu falan sonra eve bırakıyor arabadan ınerken ewe gıdınce bana msj at dıyor bende o ilk heyecanla mutlulukla guzel sozler yazıyorum hayatıma hoşgeldın gıbı,sonra oda ömür boyu kalbımde ol yazıyor daha ılk gunden senı sevıyorum yazıyor düşünebiliyor musunuz.ha sonra noldu bu ılgı ıkı hafta sürdü,beni bağladıgını anlayınca tuttu fırlattı kalbimi:)

amin canım senden de :16:
Ben bayadır giremiyordum ya, bi kaç yerde gördüm yazdıklarını da şimdi sorma fırsatım oldu.Allah tamamına erdirsin inşallah, nasıl gidiyor şimdi, evlilik tarihi falan konusuluyor mu?

sizin sorunlarınız mı vardı canım, neden aramasın ki, sen arayıver eğer sorununuz yoksa, bugün kandil hem o vesileyle kutlamış olursun:31:

canım ben tüy dökücü krem kullandım bir ara, onun da jiletten hiç bir farkı yok gerçi.
Şimdi de eldiven kullanıyorum, o da çok zor oluyor tek tek al falan:50:
Zaten bi zamandan sonra acıya dayanamayıp bırakıyorum, tek tük kalıyor hep.
En iyisi ve uzun süre kalıcısı ağda aslında da, onda da kuaföre gitmek ve o acıyı çekmek mesele:18:
Ama evlenince de jiletle uğraşılmaz ki, haftada 1 çıkar, ağdayla 1-2 ay tertemizsin ne güzel... :31:

yok ya evlilik tarihi falan henüz konuşulmuyor ortada hol yok yumurta yok hesabıyız daha bakalım nasip kısmet yani bu işler tabi:31:
ya canım ağda meselesi de ben bir ara ağda yapıyordum baya yaptım hemde ama o bitirene kadar ölüyordum resmen çekemiyordum bir türlü ha çektim çekicem yarım günümü laıyordu:50:bende jileete döndüm amann evlenince de her banyoda yapıveririz traş cırt cırt olur büter işte temiz olur her zaman:9:
herlade bi tek koltuk altım ve bacaklarım için ağdaya giderm ben
:30:

ha bide geçen kavga ettıgımızde mutlu değilim dedı acaba ben mutlu muyum kendısı benı mutlu etmek ıcın ne yaptı kı mutlu edılmeyı beklıyor sureklı baska kadınlarla mesajlasan ilgisiz bi erkekle ben ne kadar mutlu olabılırım ve karısya mutluluk verebılırım soruyorum yaaaa.Allah ım o kadar doldumkı resmen beddua cıkcak agzımdan zor duruyorum

ha bide geçen kavga ettıgımızde mutlu değilim dedı acaba ben mutlu muyum kendısı benı mutlu etmek ıcın ne yaptı kı mutlu edılmeyı beklıyor sureklı baska kadınlarla mesajlasan ilgisiz bi erkekle ben ne kadar mutlu olabılırım ve karısya mutluluk verebılırım soruyorum yaaaa.Allah ım o kadar doldumkı resmen beddua cıkcak agzımdan zor duruyorum

canım senin kine eskiden çok mu ilgi göstermiştir ne kızlar da egosu tavan yapmış bi takım havalarda sanki
bu erkekleri anlamııyorum zaten ben köpek gibi davranırsın ayy canım gülüm biraz yumuşarsın iyi olursun bi naz bi eda hıhh:45:

ah canım ahhh elde edene kadar şair kesilirler ben daha bulustugumuz ilk gunu hatırlıyorum da , daha ılk gunden sarıp sarmaladı benı; sankı yıldırım aşkına tutulmus bana dıyor beni üzme beni terketme beni çok sev olur mu falan sonra eve bırakıyor arabadan ınerken ewe gıdınce bana msj at dıyor bende o ilk heyecanla mutlulukla guzel sozler yazıyorum hayatıma hoşgeldın gıbı,sonra oda ömür boyu kalbımde ol yazıyor daha ılk gunden senı sevıyorum yazıyor düşünebiliyor musunuz.ha sonra noldu bu ılgı ıkı hafta sürdü,beni bağladıgını anlayınca tuttu fırlattı kalbimi:)
bizim ilk buluşmamızda onun telefonuyla kuzenımı aramıştım telefnla konuşurken parmaklarımı öpüyodu teker teker hep bu günü hayal etmiş bilmem ne benımkinin ilgisi askerden gelinceye kadar sürdü Allah razı olsun gene baya ilgi göstermiş :1:

ne guzel:31:
bizimki kapamaz kendısı sultan suleyman ya haremı var facede
NEFFFFFRETTTT EDIYORUMMMMMMM
bende aşka geldım sımdı senden nefret edıyorum dıye mesaj atacam nerdeyse:1:

:52::52::52:ya bende senelerdir face i kapattttttttttttt diye bi tarafımı yırtıcam yakında ama nerdeee
beyefendi yok bugün siteyle uğraştım yok müşteri geldi site yaptım yok bu gün çok yoğundum aşkım söz yarın bilmem ne ya iki sn şey bu kadar mı zor yaa uyuzzzzzzzzzzzzzzzz:47:

aynen öyle canım gerçek sevgi değilmiş işte sadece geçici bi hevesmişş :31:

semiramis
seni küçümseyen birini boşver ne hali varsa görsün daha çok seven biri olur umaarım bundan sonra da ayyy fatihin sevgiside neymiş dersin bunu içten diledim senin için
üzüldüm yani olanlara:31:takma kafana :34:

bizim ilk buluşmamızda onun telefonuyla kuzenımı aramıştım telefnla konuşurken parmaklarımı öpüyodu teker teker hep bu günü hayal etmiş bilmem ne benımkinin ilgisi askerden gelinceye kadar sürdü Allah razı olsun gene baya ilgi göstermiş :1:

son cümleye koptum:1:

canım senin kine eskiden çok mu ilgi göstermiştir ne kızlar da egosu tavan yapmış bi takım havalarda sanki
bu erkekleri anlamııyorum zaten ben köpek gibi davranırsın ayy canım gülüm biraz yumuşarsın iyi olursun bi naz bi eda hıhh:45:
yaa canım anlamadım ben bu işi benımkıne inanılmaz bir kadın saldırısı var ya hanı cok yakısıklı desem değil, ve kadınlara karsılık vermedıgı halde (yada ben oyle sanıyorum) hala arıyıp soruyorlar boylecede benımkının ego tavan yapıyor sonrada ben ugrasıyorum.ben bundan sonra yapıcagımı bılıyorum

Back
X