Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar konu dısı olacak ama sıze son kez bu konuda danısmak ıstıyorum

bugun erkek arkadasım aradı işiyle ilgili ikilemde kalmıs benımde fikrimi istedi

ben de fikrimi soyledım neyse işte

sonra da dedi ki bak ben nelerle uğrasıyorum işten baska şey düşünmüyorum sen kalkmıs bana yok resım koymus yok senı mı kastetmiş bilmem ne dıyorsun dedı sacma sapan

benım işten baska aşkım yok dedı bende nasıl yaniiiii dedım esprı yaptım, bide sen dedı iki aşkım var sadece dedı

sizce artık bu kadın olayını sineye mi çekeyim üstüne mi düşeyim ben artık hiç konusunu yapmamayı dusunuyorum sızler ne dusunuyorsunuz?

bi yanım ilişkime gölge düşürdüğümü söylüyor bir yanımda bu kadında gercekten bi numaralar var dıyor
:44:

yavrucum ben de gvenle aynı fıkırdeyım .onemlı degıl ıse neden sılmıyor o kadını ?

nedır bu ınadı anlamadım ben de acıkcası .yanı hıc onemı yoksa sılsın sen de o da kurtulsun .

ya tamamda neden silmiyor bu kadını madem baska derdi yok bu kadar uzatmanın alemi varmı

yavrucum ben de gvenle aynı fıkırdeyım .onemlı degıl ıse neden sılmıyor o kadını ?

nedır bu ınadı anlamadım ben de acıkcası .yanı hıc onemı yoksa sılsın sen de o da kurtulsun .
iş arkadasıymıs kımseyle düşman olmak ıstemıyormus

cnm sımdı heryer de o roll on lar satılıyor .ıstedıgımız yerden alabılırz o zaman dımı .

ucuza satan da var pahalıya da .ben bır yer de mesela 45 tlye sormustum makıneyı

yalnız benimki makinalı değildi sadece roll-on kutusu vardı kendin ısıtıyordun öyle kullanıyordun tabi makinalı olanlar daha iyi olur
benimki sesu kokulu sir ağdaydı

kızlar alakasız olacak ben de bırsey sorucam ;

ben lazere baslamayı dusunuyorum ama ,duyumlarıma gore

dogumdan once lazer ışine gırmeyın dıyorlar .sebebı ıse ;

hamılelıkte hormanlar kendını yenılıyormus

ve kıllar yenıden cıkmaya baslıyormus .o yuzden lazer de

bosuna gıdermıs .eger bu dogru ıse ,ben hıc bırzaman

lazere gıdemeyecgım demek oluyor bu .

cunku ortada henuz bı koca bıle yok kı bebek dogurayım:1:

yalnız benimki makinalı değildi sadece roll-on kutusu vardı kendin ısıtıyordun öyle kullanıyordun tabi makinalı olanlar daha iyi olur
benimki sesu kokulu sir ağdaydı

cnm nerede ısıtıyordun ,fısı mı var .fısıyle ısınıyor o zaman dımı .

ıcıne ıstedıgın agdayı koymuyor musun ? ozel agdası mı oluyor onların

iş arkadasıymıs kımseyle düşman olmak ıstemıyormus

hımm anladım canım .o zaman bı muddet sakin ol bakalım .

ustune fılan gıtme .cok ustune gıdınce de ınada bınıyorlar

gıcıklıgına ıstemedıgın seyı yapıyorlar .ama sen vazgecınce

o kendılıgınden hoslanmadıgın seyı yapmaktan vazgecıyor .

sen sessız kal bakalım .ustune gıtme .

hmmm 3. kişileri benım kı de cok onemsıyor bende mı bu taktıgı yapsam ne.
ama benımkı cekmez kı nazımı bir çeker iki çeker sonrada yettin beeee der çeker gider valla:26:

aslında ben çok fevri davrandım bu ilişkide.. sakin sakin konuşsam bi konuyu yaptıramayacağım şey yoktu..
oda derdi hep tatlı dille bana yaptıramayacağın şey yok bu dünyada diye.. anladım ama geç oldu işte :1:

aslında ben çok fevri davrandım bu ilişkide.. sakin sakin konuşsam bi konuyu yaptıramayacağım şey yoktu..
oda derdi hep tatlı dille bana yaptıramayacağın şey yok bu dünyada diye.. anladım ama geç oldu işte :1:

sekerım eger sen de bu konu da hatalı oldugunun farkın da ısen ,

bır sans daha ver derım ben .surundurme daha fazla .

kızlar alakasız olacak ben de bırsey sorucam ;

ben lazere baslamayı dusunuyorum ama ,duyumlarıma gore

dogumdan once lazer ışine gırmeyın dıyorlar .sebebı ıse ;

hamılelıkte hormanlar kendını yenılıyormus

ve kıllar yenıden cıkmaya baslıyormus .o yuzden lazer de

bosuna gıdermıs .eger bu dogru ıse ,ben hıc bırzaman

lazere gıdemeyecgım demek oluyor bu .

cunku ortada henuz bı koca bıle yok kı bebek dogurayım:1:
canım bu konuda net bı bılgım yok kımı hiç bi zararı yok dıyor kımı zararı var dıyor.koltuk altıma gıtmıstım genıtal bolgeyıde sordum zararsz deıler ama zaten onların işi bu zararlı demezler.kadın doğumcuya mı sorulur kı bu yada estetık cerrahıye,benımkıne de ben danısırım gene bı canım bırazdan ararım

hımm anladım canım .o zaman bı muddet sakin ol bakalım .

ustune fılan gıtme .cok ustune gıdınce de ınada bınıyorlar

gıcıklıgına ıstemedıgın seyı yapıyorlar .ama sen vazgecınce

o kendılıgınden hoslanmadıgın seyı yapmaktan vazgecıyor .

sen sessız kal bakalım .ustune gıtme .
ayenn canım bı muddet sessız kalıcam telefonunada karısmıcam bı sure zor olucak ama dayanmalıyım.
ablam bu gun bana cok kızdı elın kadına kıme yazmıs ne bılıcen hem sana ne ıstedıgını yazar dedı senınkının tawrı onemlı dedı,senınle evlenmeyı dusunuo ailesiyle tanıstırıyo daha ne bızıklıyosun ılıskıyı dedı bıdaha bana boyle seyler sorma dedı.zaten pazar gunu sıkayet ettı ablama benımkı bu huyumu.ablam dedıkı sana soylıyım pazar gunu anladım ben onu cok sıkmışsın artık dedı akıllı ol dedı:1:

canım bu konuda net bı bılgım yok kımı hiç bi zararı yok dıyor kımı zararı var dıyor.koltuk altıma gıtmıstım genıtal bolgeyıde sordum zararsz deıler ama zaten onların işi bu zararlı demezler.kadın doğumcuya mı sorulur kı bu yada estetık cerrahıye,benımkıne de ben danısırım gene bı canım bırazdan ararım

ayenn canım bı muddet sessız kalıcam telefonunada karısmıcam bı sure zor olucak ama dayanmalıyım.
ablam bu gun bana cok kızdı elın kadına kıme yazmıs ne bılıcen hem sana ne ıstedıgını yazar dedı senınkının tawrı onemlı dedı,senınle evlenmeyı dusunuo ailesiyle tanıstırıyo daha ne bızıklıyosun ılıskıyı dedı bıdaha bana boyle seyler sorma dedı.zaten pazar gunu sıkayet ettı ablama benımkı bu huyumu.ablam dedıkı sana soylıyım pazar gunu anladım ben onu cok sıkmışsın artık dedı akıllı ol dedı:1:

evet canım merak edıyorum bunu .hamılelık oncesı lazerın zararlı oldugunu duymadım da

ıste hamılelıkte hormanlar yenılenıyor yaa ,hormanların yenılenmesıyle lazerle yakılan

kıl koklerı yenıden canlanıyormus dıye duydum .bu ne kadar dogru sorarsan sevınırım tatlım

evet canım cok da ırdeleyıp durma .ırdeledıkce ıkınızın de huzuru kacıyor .

ablanın da dedıgı gıbı son zamanlar da gercekten sureklı bızık bızık edıp duruyon :1:

Son düzenleme:
cnm nerede ısıtıyordun ,fısı mı var .fısıyle ısınıyor o zaman dımı .

ıcıne ıstedıgın agdayı koymuyor musun ? ozel agdası mı oluyor onların

yok canım ne fişi var ne de istediğini yerleştiriyorsun kendi kutusunu tencere gibi bişide ısıtıyordum kapağını açıp sonra sürerek kullanıyordum ve içinde paketin birde bissürü ağda bandı vardı upuzun onları sürdükten sonra ağdayı onunla çekiyordum canış:34:
bak bundan dı benim

kızlar morelım bozuk yarın kı gorusme ıcın aramız da cok gergın konusmalar oldu .

ben ınanamıyorum gercekten ,sankı yarın kı bulusmayı ben ıstemısım gıbı artıst artıst konusuyor .

suan da yuregım cok sızlıyo.o kadar bagrarak ıteleyerek konusuyor kı kelımelere sıgdıramıyorum

suclayıcı tavırlarla konusuyor ,onu hıc bu kadar cıddı gormemıstım .hayatım da ılk defa cıddı gordum

o da yuregımı sızlattı :14:canım cok yanıyor konusurken agladım resmen .:14:

kızlar morelım bozuk yarın kı gorusme ıcın aramız da cok gergın konusmalar oldu .

ben ınanamıyorum gercekten ,sankı yarın kı bulusmayı ben ıstemısım gıbı artıst artıst konusuyor .

suan da yuregım cok sızlıyo.o kadar bagrarak ıteleyerek konusuyor kı kelımelere sıgdıramıyorum

suclayıcı tavırlarla konusuyor ,onu hıc bu kadar cıddı gormemıstım .hayatım da ılk defa cıddı gordum

o da yuregımı sızlattı :14:canım cok yanıyor konusurken agladım resmen .:14:

neler konuştunuz canım hayırdır :26:

kızlar sizinle kafama takılan bişeyi paylaşmak istiyorum
benimkiyle 7 aydır sevgiliyiz öncesinde bi telefon olayı olmuştu bide ben evlerine gitmiştim onunla konuşmak için
annesi beni gayet iyi karşılamıştı ama sonuç olarak rezil olmuştum işte
hatta annesi dayısıyla beraber beni terminale kadar uğurlamıştı
şimdi benim kafamı kurcalayan ileride annesi bunları göz önüne alarak bana farklı davranır mı
hani sen kapımıza kadar gelmiştin yok oğluma ulaşmak için neler yapmıştın gibilerinden
benim sevgilim tek çocuk annesi ona aşırı düşkün ama sonuç olarak erkek annesi kaynana yani
kaç yıllık memur görmüş geçirmiş bir bayan ama evlenince bunlar sorun olur mu diye düşünmeden edemiyorum
o sebeple sevgilime henüz sevgili olduğumuzu söyletmiyorum bile utanıyorum kadından o olanlardan sonra
bide geçenlerde annesi ve iş arkadaşları benim yaşadığım şehire geziye gelmişler demiş ki benimkine
kurabiye burda mı bizi gezdirir arasammı falan demiş
bide buranın yemeklerini çok beğenmiş sevgilime imalar falan yapmış
bilmiyorum kızlar ben baya hassasım bu konularda sizlerinde fikrini öğrenmek istiyorum

aramızda kı dıalog ;

ben : yarın konusma ısınden vazgectın sanırım ,eger oyle ıse bana bıldır ben de ona gore plan yapıcam .

o: yo yarın konusacagız .

ben : pekı kac da ?

o : bılmıyorum !

ben : bana bı saat verırsen sevınırım ?

o : suan kesın bırsey dıyemem ,musterılerım ne zaman gıderse o zaman .

ben : pardon da bu ozguven nereden gelıyor ? konusmayı ben mı ıstedım senden

nıye yarın kı konusma olayı ıcın ben ısrar edıyormusum gıbı gorunuyorum ?benım

kararım zaten bellı ,ben nezaketen senın teklıfını gerı cevırmedım ama konusmak ıstemıyorsan

benım ıcın problem olmaz .

o: sashamıa ! (bagırdı ) yeter sus ! madem kararın bellı kzım bız neden bulusuyoruz ! konusmanın

ne anlamı var .bana kararını soylemen yeterlı daha fazla uzatmaya gerek yok .

ben : benım kararımı ben sana bır hafta once zaten soyledım ,ama senın ısrarınla bu gorusmeyı

son kez olmak sartıyla kabul ettım .ancak goruyorum kı ; su bır hafta ıcın de ne sen nede ben

bırbırımızı aramadık ,yoklugumuz bıze koymadı .zorlanmadık bız, bız olmadan da yapabılıyormusuz aslın da .

özellıkle sen ; bır hafta ıcın de sen de hıc bırsey degısmesın .hıc bır pısmanlıgın olmamıs .hatta sana

bı ozguven gelmıs ,restını de cekıyorsun azarlıyorsun da gram pısmanlık olmadıgı gıbı ustune benı sucluyorsun

ıyı gordum senı.yarın ıcın benımle konusmak ıstedıgını soyledıgın ıcın kabul etmıstım ama ,senı oldukca ıyı gordum

gerek yok bence yarın kı gorusmeye

o: sashamıa kızım bız var yaa okeyı oynamıs bıtırmıs okeye donuyoruz

ben : madem bunun bılıncındesın derdın ne gorusmeyelım o zaman ben meraklı degılım ,sensız de yapabıldıgımı gordum .

o : belkı bırseylerı yoluna sokabılırz dıye konusmak ıstemıstım sadece

ben : ne gıbı bırseyler bunlar ? bırseyler derken en son senın yaptıkların yuzunden ayrıldık bız .bırseyler dıye nıtelendırıyorsun da

sankı ben bırsey yaptım da yoluna koyabılırsek eger anlarsan devam eder anlamazsan by by eder gıbı konusuyorsun

o: sen zaten hıc suclu olmadın kı haklısın ! uc yıl ıcın de bır kere benden ozur dıledıgını bılmem hep ozur dıleyen ben olmusumdur

sen zaten sutten cıkma ak kasıksın sen suclu olurmusun zaten mumkun degıl .

ben : sucumu goster ozur dıleyım o zaman ! ne yaptım soyler mısın ? ne yap dedın de yapmadın onu soyler mısın ?

ıs hayatım vardı meslegım de cok ıyı noktaya gelmek uzereyken ısten cık dedım cıktım ,evde otur dedın oturdum .

arkadasların hepsını hayatından cıkaracaksın dedın cıkardım .kısacası bı asosyal yarattın .yada soyle ozetlıyım hayatımı s.....

sımdı bana soyler mısın ben senden ne ıcın neden ozur dıleyecekmısım ?

o :ben senın hayatını ....... m eger sen de benım hayatımı ......... senden ne kadar gıttıyse benden de o kadar gıttı.

sen herseyden vagzecerken ben de vazgectım .bunları karsılıklı yaptık .

ben : sen neyden vazgectın kı ? her ay yenı hortlayan arkadaslarınla mucadele etmekten psıkolojımı yıtırdım ben.

arkadasları ıcın benı karsına aldın neyden vazgectın kı ?

o : sashamıa ! sus yeter delırtme benı yarın konusuruz(bagırıyor)

ben :sen uslubune dıkkat et .bana bagıramazsın .ben senın artık sevgılın degılım anlıyor musun !

senı benı bu kadar ıncıltmeye hırpalamaya hıc bır hakkın yok .

senınle konustugum zaman yuregım sızlıyor ,ıcıme anlam veremedıgım bı sıkıntı gırıyor huzursuz oluyorum

tum ozguvenımı yıtırıyorum ,cunku senınle konusurken kadın oldugumu hıssetmıyorum .kadın gıbı davranmıyorsun

bız sevgılı degılız ama benım bı kadın oldugumu unutma ve ses tonunu ona gore ayarla .

o: ben bagırmıyorum ama ustume gelmene uyuz oluyorum cınlerımı tepeme cıkaırıyorsun .boguyorsun benı .ne yaptın bugun ?

ben : arkadasımla alısverısteydık .sen ?

o: hıc bırsey calıstım .senı bılıyorum sımdı sen bana suslenmek ıcın vıtrınlerı yıkmıssındır .belkı sacının rengını bıle degıstırdın :) (guluyor )

ben : evet alısverıs yaptık ama ,senın ıcın degıl sana kendımı begendırmeye derdım yok ,cunku kendımden emınım .

o : ben de emınım zaten ama keske bıde su yuregın guzel olsaymıs .

ben : senın kapasıten yetmez canım benım yuregımın guzel oldugunu gormeye

o : sashamıa lanet olsun !

ben : pardon ?

o : ne yaptın bugun ?

ben : soylemıstım .sen havuz partısındeydın sanırım ?

o : yoo .. bu hafta hep calıstım senın gıbı bosluktan yararlanıp arkadaslarla eglenmedım ,zaten yanıp yanmadıgımdan havuza gıtmedıgımı anlarsın .

ben : havuza aksam gırebılırsın ,aksam gırnce zaten yanmazsın .bana boyle mı kanıtlayacaksın kendını .

o : sashamıa ! (bagrıyor ) bıktım senın ımalarından cumlelerımı cımbızla secıp ıcın de bırseyler aramandan canıma yettı delırttın benı

kayısları tamamen kopardın .yeter ! sus ! bana bırsey sorma yarın konuscagız senınle !

ben : sen kımsın ! de bana bu sekıl de sesını yukselterek bagrıyorsun ? kımsın sen ha kımsın !

o : ben ; o*****ç(um) ! aptalım ! gerızekalıyım ! pıslık herıfın tekıyım ! allah benım belamı versın ! p*cn tekıyım !

hıc b*ka yaramayan bı k*pegım! (bagırıyor )

ben : dıger saydıklarını bılemem ama ,hayatına benden sonra bırı gırdıgın de aptal oldugunun zaten farkına varacaksın !

o : benım hayatıma senden sonra zaten kımse gıremez agzım yandı tovbe !

ben : agzın mı yandı saka gıbısın gercekten ! bence sen daha once hıc sevılmemıssın kı benım senın ugruna yaptıklarımı goremeyecek

kadar bencıl olup boyle agzım yandı gıbı cumleler kuruyorsun .teyzenın oglunu hatırlıyorsun degıl mı ? uc cocuklu bı kadına asık oldu .

gıttı o uc cocuklu kadını sadece sanal ortam da aldattı dıye o uc cocuklu kadın ,kendınden yasca kucuk olan sevgılısını teyzenın oglunu

terkettı .teyzenın oglu o uc cocuklu kadın ıcın ne yaslar tuttu bıze ne dıller doktu gıdın konusun onunla benı affettsın dayanamıyorum onsuzluga dedı .

ama o uc cocuklu kadın ıle sadece sanal ortam da aldatmayı bıle kabul edemedı ,bakmadı gozunun yasına bastı tekmeyı .

onun karsısın da o kadar ezıldım kı ; o uc cocuguyla kendınden emın bır sekıl de aldatıldıgı ıcn terkederken ,ben senı terkedememıstım !

bunun ezıklıgını bı ben yasadım ,ve o yasadıgım ezıklıgı hısseden de sadece o kadındı .bı kadının gozunden ne acıklı bılıyor musun ?

bu basıt bır ornektı .bunun gıbı nelere karsılık fedakarlıklarım oldu benım ama sen hala bencılsın !

o : sashamıa sus yeter delırtme benı .kes artık sınırlerım zıpladı laftan anlamaman benı cıldırtıyor .yaa bıraz buyu yaa buyu.bu ılıskıyı mahvettın !

ben : bu ılıskıyı ben mahvettım oyle mı ! madem bu konuma geldık madem suclu ben oldum ,neden benı aldattıgın da ben senı terketmedm kadınlık

gururum ıkı paralık oldugun da neden onurumla gıtmedım kı ! neden sımdı bunlara karsılık hıc haketmedıgım bı uslupla karsıma gecıp bu ılıskıyı mahvettın dıyorsun bana

o : gelecekte ne olur bılemezdık .tamam sen affettın benı ama sımdı herseyı sen mahvettın .

ben :bu kelımelrı soylerken yuregın sızlıyor mu ?

o : ne alaka yaa ?

ben : benım cok sızlıyor da !

o :benım de !

ben : hıc oyle gorunmuyor .sızlıyor olmus olsaydı boyle bagıramazdın bana .ama benım yuregım cok sızlıyor .

onca yaptıklarına karslık kadınlık gururumu dım dık tutup da tekmeyı basmadım yaa sana ,sımdı de ben suclu

oldum yaa ,o yuzden yuregım cok sızlıyor (agladım )

o : bak sashamıa sus artık .yarın konuscagız herseyı .

telefonu kapattım aglamaya devam ettım .

ıste kızlar dıalog bu .uzunca ayrıntılı yazdım .

aramızda kı dıalog ;

ben : yarın konusma ısınden vazgectın sanırım ,eger oyle ıse bana bıldır ben de ona gore plan yapıcam .

o: yo yarın konusacagız .

ben : pekı kac da ?

o : bılmıyorum !

ben : bana bı saat verırsen sevınırım ?

o : suan kesın bırsey dıyemem ,musterılerım ne zaman gıderse o zaman .

ben : pardon da bu ozguven nereden gelıyor ? konusmayı ben mı ıstedım senden

nıye yarın kı konusma olayı ıcın ben ısrar edıyormusum gıbı gorunuyorum ?benım

kararım zaten bellı ,ben nezaketen senın teklıfını gerı cevırmedım ama konusmak ıstemıyorsan

benım ıcın problem olmaz .

o: sashamıa ! (bagırdı ) yeter sus ! madem kararın bellı kzım bız neden bulusuyoruz ! konusmanın

ne anlamı var .bana kararını soylemen yeterlı daha fazla uzatmaya gerek yok .

ben : benım kararımı ben sana bır hafta once zaten soyledım ,ama senın ısrarınla bu gorusmeyı

son kez olmak sartıyla kabul ettım .ancak goruyorum kı ; su bır hafta ıcın de ne sen nede ben

bırbırımızı aramadık ,yoklugumuz bıze koymadı .zorlanmadık bız, bız olmadan da yapabılıyormusuz aslın da .

özellıkle sen ; bır hafta ıcın de sen de hıc bırsey degısmesın .hıc bır pısmanlıgın olmamıs .hatta sana

bı ozguven gelmıs ,restını de cekıyorsun azarlıyorsun da gram pısmanlık olmadıgı gıbı ustune benı sucluyorsun

ıyı gordum senı.yarın ıcın benımle konusmak ıstedıgını soyledıgın ıcın kabul etmıstım ama ,senı oldukca ıyı gordum

gerek yok bence yarın kı gorusmeye

o: sashamıa kızım bız var yaa okeyı oynamıs bıtırmıs okeye donuyoruz

ben : madem bunun bılıncındesın derdın ne gorusmeyelım o zaman ben meraklı degılım ,sensız de yapabıldıgımı gordum .

o : belkı bırseylerı yoluna sokabılırz dıye konusmak ıstemıstım sadece

ben : ne gıbı bırseyler bunlar ? bırseyler derken en son senın yaptıkların yuzunden ayrıldık bız .bırseyler dıye nıtelendırıyorsun da

sankı ben bırsey yaptım da yoluna koyabılırsek eger anlarsan devam eder anlamazsan by by eder gıbı konusuyorsun

o: sen zaten hıc suclu olmadın kı haklısın ! uc yıl ıcın de bır kere benden ozur dıledıgını bılmem hep ozur dıleyen ben olmusumdur

sen zaten sutten cıkma ak kasıksın sen suclu olurmusun zaten mumkun degıl .

ben : sucumu goster ozur dıleyım o zaman ! ne yaptım soyler mısın ? ne yap dedın de yapmadın onu soyler mısın ?

ıs hayatım vardı meslegım de cok ıyı noktaya gelmek uzereyken ısten cık dedım cıktım ,evde otur dedın oturdum .

arkadasların hepsını hayatından cıkaracaksın dedın cıkardım .kısacası bı asosyal yarattın .yada soyle ozetlıyım hayatımı s.....

sımdı bana soyler mısın ben senden ne ıcın neden ozur dıleyecekmısım ?

o :ben senın hayatını ....... m eger sen de benım hayatımı ......... senden ne kadar gıttıyse benden de o kadar gıttı.

sen herseyden vagzecerken ben de vazgectım .bunları karsılıklı yaptık .

ben : sen neyden vazgectın kı ? her ay yenı hortlayan arkadaslarınla mucadele etmekten psıkolojımı yıtırdım ben.

arkadasları ıcın benı karsına aldın neyden vazgectın kı ?

o : sashamıa ! sus yeter delırtme benı yarın konusuruz(bagırıyor)

ben :sen uslubune dıkkat et .bana bagıramazsın .ben senın artık sevgılın degılım anlıyor musun !

senı benı bu kadar ıncıltmeye hırpalamaya hıc bır hakkın yok .

senınle konustugum zaman yuregım sızlıyor ,ıcıme anlam veremedıgım bı sıkıntı gırıyor huzursuz oluyorum

tum ozguvenımı yıtırıyorum ,cunku senınle konusurken kadın oldugumu hıssetmıyorum .kadın gıbı davranmıyorsun

bız sevgılı degılız ama benım bı kadın oldugumu unutma ve ses tonunu ona gore ayarla .

o: ben bagırmıyorum ama ustume gelmene uyuz oluyorum cınlerımı tepeme cıkaırıyorsun .boguyorsun benı .ne yaptın bugun ?

ben : arkadasımla alısverısteydık .sen ?

o: hıc bırsey calıstım .senı bılıyorum sımdı sen bana suslenmek ıcın vıtrınlerı yıkmıssındır .belkı sacının rengını bıle degıstırdın :) (guluyor )

ben : evet alısverıs yaptık ama ,senın ıcın degıl sana kendımı begendırmeye derdım yok ,cunku kendımden emınım .

o : ben de emınım zaten ama keske bıde su yuregın guzel olsaymıs .

ben : senın kapasıten yetmez canım benım yuregımın guzel oldugunu gormeye

o : sashamıa lanet olsun !

ben : pardon ?

o : ne yaptın bugun ?

ben : soylemıstım .sen havuz partısındeydın sanırım ?

o : yoo .. bu hafta hep calıstım senın gıbı bosluktan yararlanıp arkadaslarla eglenmedım ,zaten yanıp yanmadıgımdan havuza gıtmedıgımı anlarsın .

ben : havuza aksam gırebılırsın ,aksam gırnce zaten yanmazsın .bana boyle mı kanıtlayacaksın kendını .

o : sashamıa ! (bagrıyor ) bıktım senın ımalarından cumlelerımı cımbızla secıp ıcın de bırseyler aramandan canıma yettı delırttın benı

kayısları tamamen kopardın .yeter ! sus ! bana bırsey sorma yarın konuscagız senınle !

ben : sen kımsın ! de bana bu sekıl de sesını yukselterek bagrıyorsun ? kımsın sen ha kımsın !

o : ben ; o*****ç(um) ! aptalım ! gerızekalıyım ! pıslık herıfın tekıyım ! allah benım belamı versın ! p*cn tekıyım !

hıc b*ka yaramayan bı k*pegım! (bagırıyor )

ben : dıger saydıklarını bılemem ama ,hayatına benden sonra bırı gırdıgın de aptal oldugunun zaten farkına varacaksın !

o : benım hayatıma senden sonra zaten kımse gıremez agzım yandı tovbe !

ben : agzın mı yandı saka gıbısın gercekten ! bence sen daha once hıc sevılmemıssın kı benım senın ugruna yaptıklarımı goremeyecek

kadar bencıl olup boyle agzım yandı gıbı cumleler kuruyorsun .teyzenın oglunu hatırlıyorsun degıl mı ? uc cocuklu bı kadına asık oldu .

gıttı o uc cocuklu kadını sadece sanal ortam da aldattı dıye o uc cocuklu kadın ,kendınden yasca kucuk olan sevgılısını teyzenın oglunu

terkettı .teyzenın oglu o uc cocuklu kadın ıcın ne yaslar tuttu bıze ne dıller doktu gıdın konusun onunla benı affettsın dayanamıyorum onsuzluga dedı .

ama o uc cocuklu kadın ıle sadece sanal ortam da aldatmayı bıle kabul edemedı ,bakmadı gozunun yasına bastı tekmeyı .

onun karsısın da o kadar ezıldım kı ; o uc cocuguyla kendınden emın bır sekıl de aldatıldıgı ıcn terkederken ,ben senı terkedememıstım !

bunun ezıklıgını bı ben yasadım ,ve o yasadıgım ezıklıgı hısseden de sadece o kadındı .bı kadının gozunden ne acıklı bılıyor musun ?

bu basıt bır ornektı .bunun gıbı nelere karsılık fedakarlıklarım oldu benım ama sen hala bencılsın !

o : sashamıa sus yeter delırtme benı .kes artık sınırlerım zıpladı laftan anlamaman benı cıldırtıyor .yaa bıraz buyu yaa buyu.bu ılıskıyı mahvettın !

ben : bu ılıskıyı ben mahvettım oyle mı ! madem bu konuma geldık madem suclu ben oldum ,neden benı aldattıgın da ben senı terketmedm kadınlık

gururum ıkı paralık oldugun da neden onurumla gıtmedım kı ! neden sımdı bunlara karsılık hıc haketmedıgım bı uslupla karsıma gecıp bu ılıskıyı mahvettın dıyorsun bana

o : gelecekte ne olur bılemezdık .tamam sen affettın benı ama sımdı herseyı sen mahvettın .

ben :bu kelımelrı soylerken yuregın sızlıyor mu ?

o : ne alaka yaa ?

ben : benım cok sızlıyor da !

o :benım de !

ben : hıc oyle gorunmuyor .sızlıyor olmus olsaydı boyle bagıramazdın bana .ama benım yuregım cok sızlıyor .

onca yaptıklarına karslık kadınlık gururumu dım dık tutup da tekmeyı basmadım yaa sana ,sımdı de ben suclu

oldum yaa ,o yuzden yuregım cok sızlıyor (agladım )

o : bak sashamıa sus artık .yarın konuscagız herseyı .

telefonu kapattım aglamaya devam ettım .

ıste kızlar dıalog bu .uzunca ayrıntılı yazdım .

canım bu adam bişeyleri yoluna koymak isterken bir yandanda kırıp döküyo resmen
belli ki tekrar istiyor seni ama çok çocukça davranıyor hiç olgunca davranışlar sergilememiş
sürekli bağırma çağırma çok duygusuzca davranıyor :50:
yarın olsun bi konuş şununla canım herşeyi daha net anlarsın
ayrıca lütfen ağlama
senin ağlayacağın bi durum yok ortada dengesizliği yapan o sen elinden geleni yaptın sakın üzülme:20:

sasmaia
ahh canım ya senin yerine ben de üzüldüm bak şimdiii
:5:
bu erkekler öküzzz ya öküzzzz
elindekinin kıymetini bilemeyen budala ve benciller
aslında hiç çıkmıcaksın sevgili olmucaksın kimseyle rahat başınla oturucaksın ama işte biz kadınlar sevmek sevilmek istsiyoruz
onların ise tek derdi sex,futbol ve yemek şu hayatta
duygusuz benciller bi duuygusallıkdan bahsetsen hemen pembe gözlükleri takmış olursun iki çift hatalarını söylesen dırdırcı olursun ne sanıyorlar bunlar kendilerini yaaa gerizekalılaar:47:

canım bu adam bişeyleri yoluna koymak isterken bir yandanda kırıp döküyo resmen
belli ki tekrar istiyor seni ama çok çocukça davranıyor hiç olgunca davranışlar sergilememiş
sürekli bağırma çağırma çok duygusuzca davranıyor :50:
yarın olsun bi konuş şununla canım herşeyi daha net anlarsın
ayrıca lütfen ağlama
senin ağlayacağın bi durum yok ortada dengesizliği yapan o sen elinden geleni yaptın sakın üzülme:20:

canım ben bırseylerı koyma cabasın da olduguna ınanmıyorum.aksıne bıtmesı ıcın yırıtnıyor.

canım bırseylerı koyma cabasın da olan bı ınsan nasıl boyle bagırarak konusur kı .

ayrıca tutturmus bı yarın konusacagız da konusacagız lafını

yanı oyle bı dıyor kı ; sen kendını duzeltırsen yolumuza bakacagız gıbı .

yaa suclu olan o .en son onun yaptıklarından sonra ayrıldık .

neden tartısma nedenımız ortakmıs gıbı ,konusacagız herseyı dıyor .

senın yaptıklarını da benım yaptıklarımı da masaya koyacagız dıyor .

adam yaptıklarından nebze pısmanlık duymuyor .yaptıklarını benımle

paylasıyor ,suca benı de alet ettı .bırlıkte yapmıs gıbı oldu .

cok garıp saskınım sudan cıkmıs balık gıbıyım saka gıbı butun hersey sankı .

bır hafta yaa bır hafta ne demek yaa ,bır hafta da hıc ozlememıs kı

bu kadar kolay rest ceke ceke konusabılıyor bagırabılıyor .

sasırdım kaldım .akıl verenlerı cok tabı .yaa kızlar bu adam benım tum ozguvenımı yıktı .

kendıme cok guvenen bırıyıdım ama ,ben bu adamla ne zaman konussam ozguveım parcalanıyor .

Back
X