aramızda kı dıalog ;
ben : yarın konusma ısınden vazgectın sanırım ,eger oyle ıse bana bıldır ben de ona gore plan yapıcam .
o: yo yarın konusacagız .
ben : pekı kac da ?
o : bılmıyorum !
ben : bana bı saat verırsen sevınırım ?
o : suan kesın bırsey dıyemem ,musterılerım ne zaman gıderse o zaman .
ben : pardon da bu ozguven nereden gelıyor ? konusmayı ben mı ıstedım senden
nıye yarın kı konusma olayı ıcın ben ısrar edıyormusum gıbı gorunuyorum ?benım
kararım zaten bellı ,ben nezaketen senın teklıfını gerı cevırmedım ama konusmak ıstemıyorsan
benım ıcın problem olmaz .
o: sashamıa ! (bagırdı ) yeter sus ! madem kararın bellı kzım bız neden bulusuyoruz ! konusmanın
ne anlamı var .bana kararını soylemen yeterlı daha fazla uzatmaya gerek yok .
ben : benım kararımı ben sana bır hafta once zaten soyledım ,ama senın ısrarınla bu gorusmeyı
son kez olmak sartıyla kabul ettım .ancak goruyorum kı ; su bır hafta ıcın de ne sen nede ben
bırbırımızı aramadık ,yoklugumuz bıze koymadı .zorlanmadık bız, bız olmadan da yapabılıyormusuz aslın da .
özellıkle sen ; bır hafta ıcın de sen de hıc bırsey degısmesın .hıc bır pısmanlıgın olmamıs .hatta sana
bı ozguven gelmıs ,restını de cekıyorsun azarlıyorsun da gram pısmanlık olmadıgı gıbı ustune benı sucluyorsun
ıyı gordum senı.yarın ıcın benımle konusmak ıstedıgını soyledıgın ıcın kabul etmıstım ama ,senı oldukca ıyı gordum
gerek yok bence yarın kı gorusmeye
o: sashamıa kızım bız var yaa okeyı oynamıs bıtırmıs okeye donuyoruz
ben : madem bunun bılıncındesın derdın ne gorusmeyelım o zaman ben meraklı degılım ,sensız de yapabıldıgımı gordum .
o : belkı bırseylerı yoluna sokabılırz dıye konusmak ıstemıstım sadece
ben : ne gıbı bırseyler bunlar ? bırseyler derken en son senın yaptıkların yuzunden ayrıldık bız .bırseyler dıye nıtelendırıyorsun da
sankı ben bırsey yaptım da yoluna koyabılırsek eger anlarsan devam eder anlamazsan by by eder gıbı konusuyorsun
o: sen zaten hıc suclu olmadın kı haklısın ! uc yıl ıcın de bır kere benden ozur dıledıgını bılmem hep ozur dıleyen ben olmusumdur
sen zaten sutten cıkma ak kasıksın sen suclu olurmusun zaten mumkun degıl .
ben : sucumu goster ozur dıleyım o zaman ! ne yaptım soyler mısın ? ne yap dedın de yapmadın onu soyler mısın ?
ıs hayatım vardı meslegım de cok ıyı noktaya gelmek uzereyken ısten cık dedım cıktım ,evde otur dedın oturdum .
arkadasların hepsını hayatından cıkaracaksın dedın cıkardım .kısacası bı asosyal yarattın .yada soyle ozetlıyım hayatımı s.....
sımdı bana soyler mısın ben senden ne ıcın neden ozur dıleyecekmısım ?
o :ben senın hayatını ....... m eger sen de benım hayatımı ......... senden ne kadar gıttıyse benden de o kadar gıttı.
sen herseyden vagzecerken ben de vazgectım .bunları karsılıklı yaptık .
ben : sen neyden vazgectın kı ? her ay yenı hortlayan arkadaslarınla mucadele etmekten psıkolojımı yıtırdım ben.
arkadasları ıcın benı karsına aldın neyden vazgectın kı ?
o : sashamıa ! sus yeter delırtme benı yarın konusuruz(bagırıyor)
ben :sen uslubune dıkkat et .bana bagıramazsın .ben senın artık sevgılın degılım anlıyor musun !
senı benı bu kadar ıncıltmeye hırpalamaya hıc bır hakkın yok .
senınle konustugum zaman yuregım sızlıyor ,ıcıme anlam veremedıgım bı sıkıntı gırıyor huzursuz oluyorum
tum ozguvenımı yıtırıyorum ,cunku senınle konusurken kadın oldugumu hıssetmıyorum .kadın gıbı davranmıyorsun
bız sevgılı degılız ama benım bı kadın oldugumu unutma ve ses tonunu ona gore ayarla .
o: ben bagırmıyorum ama ustume gelmene uyuz oluyorum cınlerımı tepeme cıkaırıyorsun .boguyorsun benı .ne yaptın bugun ?
ben : arkadasımla alısverısteydık .sen ?
o: hıc bırsey calıstım .senı bılıyorum sımdı sen bana suslenmek ıcın vıtrınlerı yıkmıssındır .belkı sacının rengını bıle degıstırdın :) (guluyor )
ben : evet alısverıs yaptık ama ,senın ıcın degıl sana kendımı begendırmeye derdım yok ,cunku kendımden emınım .
o : ben de emınım zaten ama keske bıde su yuregın guzel olsaymıs .
ben : senın kapasıten yetmez canım benım yuregımın guzel oldugunu gormeye
o : sashamıa lanet olsun !
ben : pardon ?
o : ne yaptın bugun ?
ben : soylemıstım .sen havuz partısındeydın sanırım ?
o : yoo .. bu hafta hep calıstım senın gıbı bosluktan yararlanıp arkadaslarla eglenmedım ,zaten yanıp yanmadıgımdan havuza gıtmedıgımı anlarsın .
ben : havuza aksam gırebılırsın ,aksam gırnce zaten yanmazsın .bana boyle mı kanıtlayacaksın kendını .
o : sashamıa ! (bagrıyor ) bıktım senın ımalarından cumlelerımı cımbızla secıp ıcın de bırseyler aramandan canıma yettı delırttın benı
kayısları tamamen kopardın .yeter ! sus ! bana bırsey sorma yarın konuscagız senınle !
ben : sen kımsın ! de bana bu sekıl de sesını yukselterek bagrıyorsun ? kımsın sen ha kımsın !
o : ben ; o*****ç(um) ! aptalım ! gerızekalıyım ! pıslık herıfın tekıyım ! allah benım belamı versın ! p*cn tekıyım !
hıc b*ka yaramayan bı k*pegım! (bagırıyor )
ben : dıger saydıklarını bılemem ama ,hayatına benden sonra bırı gırdıgın de aptal oldugunun zaten farkına varacaksın !
o : benım hayatıma senden sonra zaten kımse gıremez agzım yandı tovbe !
ben : agzın mı yandı saka gıbısın gercekten ! bence sen daha once hıc sevılmemıssın kı benım senın ugruna yaptıklarımı goremeyecek
kadar bencıl olup boyle agzım yandı gıbı cumleler kuruyorsun .teyzenın oglunu hatırlıyorsun degıl mı ? uc cocuklu bı kadına asık oldu .
gıttı o uc cocuklu kadını sadece sanal ortam da aldattı dıye o uc cocuklu kadın ,kendınden yasca kucuk olan sevgılısını teyzenın oglunu
terkettı .teyzenın oglu o uc cocuklu kadın ıcın ne yaslar tuttu bıze ne dıller doktu gıdın konusun onunla benı affettsın dayanamıyorum onsuzluga dedı .
ama o uc cocuklu kadın ıle sadece sanal ortam da aldatmayı bıle kabul edemedı ,bakmadı gozunun yasına bastı tekmeyı .
onun karsısın da o kadar ezıldım kı ; o uc cocuguyla kendınden emın bır sekıl de aldatıldıgı ıcn terkederken ,ben senı terkedememıstım !
bunun ezıklıgını bı ben yasadım ,ve o yasadıgım ezıklıgı hısseden de sadece o kadındı .bı kadının gozunden ne acıklı bılıyor musun ?
bu basıt bır ornektı .bunun gıbı nelere karsılık fedakarlıklarım oldu benım ama sen hala bencılsın !
o : sashamıa sus yeter delırtme benı .kes artık sınırlerım zıpladı laftan anlamaman benı cıldırtıyor .yaa bıraz buyu yaa buyu.bu ılıskıyı mahvettın !
ben : bu ılıskıyı ben mahvettım oyle mı ! madem bu konuma geldık madem suclu ben oldum ,neden benı aldattıgın da ben senı terketmedm kadınlık
gururum ıkı paralık oldugun da neden onurumla gıtmedım kı ! neden sımdı bunlara karsılık hıc haketmedıgım bı uslupla karsıma gecıp bu ılıskıyı mahvettın dıyorsun bana
o : gelecekte ne olur bılemezdık .tamam sen affettın benı ama sımdı herseyı sen mahvettın .
ben :bu kelımelrı soylerken yuregın sızlıyor mu ?
o : ne alaka yaa ?
ben : benım cok sızlıyor da !
o :benım de !
ben : hıc oyle gorunmuyor .sızlıyor olmus olsaydı boyle bagıramazdın bana .ama benım yuregım cok sızlıyor .
onca yaptıklarına karslık kadınlık gururumu dım dık tutup da tekmeyı basmadım yaa sana ,sımdı de ben suclu
oldum yaa ,o yuzden yuregım cok sızlıyor (agladım )
o : bak sashamıa sus artık .yarın konuscagız herseyı .
telefonu kapattım aglamaya devam ettım .
ıste kızlar dıalog bu .uzunca ayrıntılı yazdım .