- Konu Sahibi _Semiramis_
- #13.761
Aman nolsun hayat ayni sekilde devam ediyor iste
bir bezgin daha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman nolsun hayat ayni sekilde devam ediyor iste
kız kabul etmiştim ki günler önce eklemiş profilde çıkınca farkettim ne bilim ben
msj attım kazene ama görür umarım da ilgilenirler iğrenç ya![]()
link atın yaa ben kacırdım goremedımleeeenn o fotolar ne öyle![]()
rezil rüsva insan![]()
ayyyy ben bu filmde ne ağladım ama yaaaa
geçen dedim sevgilime göl evi çok güzel film ya ağla ağla geberdim dedim
o da dedi zaten ben önermiştim onu sana edi sonra şarj etti beynim sahi o önermişti
ya bütün full romantik filmleri sevgilim öneriyor ama o romantik filmlerden feyz alıp izlerken romantikleşmiyor hıhh![]()
film mükemmel bişi
beni de çok etkiledi bu film ama keanu reeves in en hoşuma giden filmi matrix serisi hariç kasımda aşk başkadır filmi
işte o film beni benden aldı![]()
kasımda aşk başkadırı da izledim ben onda da ağladım güzel bir film ama keşke sonu güzel bitseydi
aşk filmi seviyorsan sana aşk yemini ni tavsiye ederim çok romantik ve duygusal![]()
Kızlar yüreğim sızlar Derdime derman kızlar Bir kereden ne çıkar Yandım yanaram kızlar
mahsundan gırıs yaparak tum topıge selam
sekerlerim napıyorsunuz keyıfler nasıl ? ben idare edıyorum ıste
sabahları uyanınca bıraz ıcım acıyor ama sonra gecıyor
bu arada yenı cocuga herseyı anlattım utana sıkına cocuk sasırdı tabı
bunu erken ıtıraf edip oyuna devam etmedıgım ıcın imalı bı sekıl de tesekkur ettı
ben de kusura bakma cok ozur dılerım umarım affedersın benı dedım ,sonra kapattık:/
ayy neyse uzerımden yuk kalktı yaa rahatladım .
çocuğa bir an önce iş işten geçmeden söylemen iyi olmuş tatlım![]()
bence de tatlım yaa ,bırı benım kalbımı kırarken bı baskasının kalbını de benım kırmama gerek yoktu .
rahatladım ama yaa .
Kızlar yüreğim sızlar Derdime derman kızlar Bir kereden ne çıkar Yandım yanaram kızlar
bunu erken ıtıraf edip oyuna devam etmedıgım ıcın imalı bı sekıl de tesekkur ettı
ben de kusura bakma cok ozur dılerım umarım affedersın benı dedım ,sonra kapattık:/
İşte benim sasham.
Ayrılalım dedim ben de.![]()