Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ayyyy ben bu filmde ne ağladım ama yaaaa
geçen dedim sevgilime göl evi çok güzel film ya ağla ağla geberdim dedim
o da dedi zaten ben önermiştim onu sana edi sonra şarj etti beynim sahi o önermişti
ya bütün full romantik filmleri sevgilim öneriyor ama o romantik filmlerden feyz alıp izlerken romantikleşmiyor hıhh :31:

film mükemmel bişi
beni de çok etkiledi bu film ama keanu reeves in en hoşuma giden filmi matrix serisi hariç kasımda aşk başkadır filmi
işte o film beni benden aldı :31:

film mükemmel bişi
beni de çok etkiledi bu film ama keanu reeves in en hoşuma giden filmi matrix serisi hariç kasımda aşk başkadır filmi
işte o film beni benden aldı :31:

kasımda aşk başkadırı da izledim ben onda da ağladım güzel bir film ama keşke sonu güzel bitseydi:14:
aşk filmi seviyorsan sana aşk yemini ni tavsiye ederim çok romantik ve duygusal:14:

Kızlar yüreğim sızlar Derdime derman kızlar Bir kereden ne çıkar Yandım yanaram kızlar:24::24::24:

mahsundan gırıs yaparak tum topıge selam :1:

sekerlerim napıyorsunuz keyıfler nasıl ? ben idare edıyorum ıste

sabahları uyanınca bıraz ıcım acıyor ama sonra gecıyor

bu arada yenı cocuga herseyı anlattım utana sıkına cocuk sasırdı tabı :14:

bunu erken ıtıraf edip oyuna devam etmedıgım ıcın imalı bı sekıl de tesekkur ettı:14:

ben de kusura bakma cok ozur dılerım umarım affedersın benı dedım ,sonra kapattık:/

ayy neyse uzerımden yuk kalktı yaa rahatladım .

kasımda aşk başkadırı da izledim ben onda da ağladım güzel bir film ama keşke sonu güzel bitseydi:14:
aşk filmi seviyorsan sana aşk yemini ni tavsiye ederim çok romantik ve duygusal:14:

evet sonu iyi bitmedi ama olsun sonuçta filmin adını yansıttılar ve kasımda aşk sona erdi :1:
aşk filmi pek fazla sevmiyorum ama işte bazen duygusal mod takılıyorum o zaman lazım oluyor filmler
göl evi, kasımda aşk başkadır tarzında önerebileceğin film varsa hoşuma gider.
aşk yeminine de bu gece bakarım sanırım

Kızlar yüreğim sızlar Derdime derman kızlar Bir kereden ne çıkar Yandım yanaram kızlar:24::24::24:

bunu erken ıtıraf edip oyuna devam etmedıgım ıcın imalı bı sekıl de tesekkur ettı:14:

ben de kusura bakma cok ozur dılerım umarım affedersın benı dedım ,sonra kapattık:/

çocuğa bir an önce iş işten geçmeden söylemen iyi olmuş tatlım :34:

Şimdi ben ne yapayım?
Her gece yoluna mı bakayım?
ihanetinle içim içim
Kimlere derdimi yanayım?

Şimdi ben neyleyeyim?
Bu şehri ateşe mi vereyim?
İhanetinle yana yana
Bu ömrü heba mı edeyim?

[video=youtube;A7impcqrWxg]http://www.youtube.com/watch?v=A7impcqrWxg&feature=player_embedded[/video]

bence de tatlım yaa ,bırı benım kalbımı kırarken bı baskasının kalbını de benım kırmama gerek yoktu .

rahatladım ama yaa .

tabi rahatlarsın üstünden vicdanen yük kalktı canım..
hiç acele sen gün gelir devran döner demişler zamanla herkes yaptığının karşılığını alır.

iyi yapmışsın canım.. :31:

İşte benim sasham.:31:

Ayrılalım dedim ben de.:24:

Back
X