- Konu Sahibi _Semiramis_
- #13.841
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sasha çok duygusal yazmışsın
bende bugün çok güzel bir gün geçirdim ailemle.. ama dün barıştığım insan bugün beni hiç aramadı biliyo musunuz??bende onunla telefonda konuştum ara ara gözlerim doldu ama bütün derdimi sıkıntımı anlattım içimi döktüm.. en son teli kapatırken oda ağlıyodu.. çok duygusal bi konuşma yaptım çünkü..
beni kesin olarak kaybedebileceğini söyledim..daha barışalı 1 gün oldu ve ben çok mutsuzum ya
şimdi bu yazıyıda okuyunca duygulandım yine.. çünkü benimkide beni hiç anlamıyor.. işin kötüsü anlamayada çalışmıyor.. sashanınki gibi "bu zamana kadar geldik düşe kalka, bundan sonrada bitmez" diyor..
kızlar sizler de olmasanız, burası da olmasa içimi doya doya dökecek kimse yok.. arkadaşlarım var sağolsunlar birbirimize hep destek oluruz ama çoğu evli ve zaten ev, iş derdine düşmüşler frekanslarımız tutmuyor pek..![]()
İyi hadi gozun aydin:))
çok sevindim canımm mutluluklar![]()
canım ya üzüldüm tartışmanıza bende benimkine demişimdir çoğu kez sen benim eşim olacak bir erkek değilsin diye ama çok kızgın olduğum zamanlar öfkeyle söylediğim bi sözdür bu
bunun onu çok incittiğini tıpkı senin gibi unutamadığını söyler hep ama ben ona kızgınken çokm deli ettiği zamanlarda söylediğimi iyice kabullendirdim artık eskisi gibi takmıyo
seninkide muhtemelen öyle olmuştur tatlım hiç sıkma canını
Senin herifi boğarım berceste.![]()
Sashamia sevgilin ne hatalar yapti da unutamadin? Bu arada bugun mehmet coskundenizin kosenyazisini oldum da ayriligin ilk safhalarinda genelde neden neden diye sorar dururmus insan kendi kendine ama asil bunu yapmamasi gerekmis canim oyle diyor yani adam
canım anlatmıstım daha oncekı sayfalar da sımdı hangı bırını anlatayım kı
neyı hatasız yaptı dıye sorsan daha kolay yanıtlardım valla :)
bılıyorsun kı canım ; ben bu ılıskıye ısteksız zorakı basladım .sevmıyor hıc bır sekıl de
hoslanmıyordum ondan .bu sahıs eskıden benım arkadasımdı .tam 1 yıl boyunca
bana bır sans ver deneyelım eger yıne ıstemezsen bır daha senı rahatsız etmem
arkadasın bıle olarak kalmam demıstı .artık pes edıp kabul etmıstım .bır hafta oldu bır ay
oldu ben ılıskıye adapta olamadım ,sevemedım ısınamadım gram etkılesım hıssedemedım .
ayrılmak ıstedıgım de kendını oldurmekle tehtıt edıp aglardı psıkolojık baskıyla benı bu
ılıskıde zorla tuttu .o donemler cok zordu benım ıcın ,sevmedıgım bır adamın yanın da
zorla kalmaya calısıyordum :/ sevmedıgım ıcın hıc kıskanmazdım kıskandırmak ıcın
komık seyler yapardı '' su bana baktı bu bana baktı '' tınlamazdım .
zxamanla ben buna asık olmustum ama ben asık oldugumun bılıncınde olmadıgım ıcın
eskısı gıbı ılgısızlıge devamdım .buda benden o askı alamadıgını zaten sureklı soylerdı .
ve o surecte aldatıldıgımı ogrendımama aldattıgı kıza bı sekıl de ulastıgım da
kız benı daha once fotolardan gormus ısmımı cısmımı herseyımı bılıyordu .
araların da ask olmamısta o benımkıne sevgılısınden dert yanmıs benımkı ona benden .
her ne kadar bırsey yasanmasa bıle sonuc da aldattı benı.
bunu unutamadım unutmam ıcın de bırsey yapmadı .yapsaydı unutmaya hazırdım
dedıgım gıbı bırsey yapmasına gerek yoktu sadece gozlerıme eskısı gıbı bakması yeterlıydı
oyle ıste canım yaa ,dah sonra da anlayıssız kaba saba hot sot hallerıyle cok ıncıttı benı .
Canim aldatma oldguma eminmisin ya bana hic aldatma gbi gelmedi yani. Canim bazi iliskiler oyle oluyor ki cok yanlis zamanda cok yanlis bi sekilde basliyor diyorsun ki keske bunlar hic yasanmasaydi.. Sizin de oyle olmus biraz seni kendisini oldurmekle tehdit ede ede elinde tutmus filan cok kotu seyler bunlar. Valla zor canim yasananlar..
sashamia son durum ne tat5lım?
arıyor mu?
canım buda aldatma ıste boyle boyle bırbırlerıne asık olacaklardı .
zaten bu bosluklar da aldatmalar gün yuzune cıkıyor
kıza demıs kı '' ben sashamıa'yı uutmayı cok ıstıyorum cunku o bana
acı verıyor ama ondan vazgecemıyorum'' demıs .kız soyledı bunu bana .
cocugun derdı benı unutmakmıs .o kızla da dertlese dertlese sonun da
araların da ask baslayacaktı ben bılıyorum yakalamasaydım boyle olacaktı .
tamam ben ılk zamanlar ona karsı gereklı sevgıyı özenı vermedım ama ,ıstemedıgım
bı ılıskıye nasıl sevgı verebılırdım kı .sonradan ona oyle asık oldum kı ama
o bunu hıssedememıs alamamıs o askı benden .alsaymıs nıye almamıs
bana dıyor kı '' sen benı hıc sevmıyordun ve ben senden vazgecemıyordum da
benı ıstemedıgını bılıyordum bosluktaydım lıman aradım kendıme '' dedı .
ben de bosluktayım suan da ben neden lıman aramıyorum kendıme .
yanı ben sımdı her ayrıldıgımız da acaba aldatacak mı benı dıye korkuyla mı yasayacagım .
her boslukta oldsugun da demek kı bu benı aldatacak .yenemıyorum bu korkularımı berceste
yenmem ıcın de bırsey yapmaması benı delırtıyor ,cıkmaza sokuyor
bız bu son 2 hafta bılıyorsun ara yasadık .aslın da ben bıtırdım ama o bunu ara olarak gormustu .
o yuzden bana dedı kı '' cuma gunu n'olur son kez medenı cıftler gıbı bulusup oturup konusalım
son ıstegım bu benım senden '' dıye yalvardı .ben kabul ettım ama adam oralı olmadı
sankı cuma gununu ısteyen benmısım gıbı sureklı ben arayıp sordum kacta buluscagz etcegız dıye
ustune bıde sureklı azar ısıttımben bıtsın dıye sınır kırızlerı gecırırken bana dedıgıne bak '' burnunu
surturmek ıstemıstım o yuzden boyle yaptım sana'' ben de ;'' ben ıkı hafta boyunca sınır krızlerı gecırıp
gecırıp aglarken sen duyarsız kalıp burnumu mu surturdun, sımdı bu ask mı pekı ben aglarken vıcdanın hıc
sızlamadı oyle mı ,pekı surtunmus mu burnum '' dedım .bana dedıgı yanıt su ;'' kahkaha atıyor hahaha evet surtunmus
yaa sashamıa ne oldu sımdı ,eskıden o burnun bı karıs havada hallerıne ne oldu sımdı'' dedı .ınanabılıyormusun
berceste bana bunu dedı ve soka gırdım resmen .kızım ben bu hafta resmen bı travma atlatıp baska bı travmaya gectım![]()
anladım canım sende dinle bari yıpratma kendını bu esnada...degısen bır durum yok bebeım hersey aynı .
yok aramadı tatlım .kafasını dınlıyor keyfıne bakıyor
ahh canım yaa kıyamam uzme kendını n'olurmalesef bunlar bızı duymuyor canım .
ya bız duyguları cok derin yasıyoruz yada onlar bırseylerı eksık yasıyor
orta nokta da bulusamıyoruz malesefhepsı aynı canım,barısmalar bıle heyecanlı olmuyor .
biz cuma gunu bulusacaktık da bulusamamıstık yaa ,ben resmen sınır krızlerı gecırdım .
buna kızıp bagırmak yerıne hıckıra hıckıra aglayarak n'olur benı bırak mutsuzum benı
bırazcık sevdıysen n'olur benı bırak gıt ,senın yuzunu gormeye bıle korkuyorum yanyana
yuzyuze geldıgımız de bılıyorum kı agzından cıkacak bır cumleyle ben yıne sana teslım olacagım
n'olur benı daha yıpratma üzme bırazcık vıcdanın varsa cık hayatımdan''dedım aglayarakbu zaten
benı ılk defa oyle gorunce panık yaptı telaslandı tesellı etmeye calıstı farkındaydı sınır krızı gecırdıgımın
benı tesellı ederken bıraz rahatlamıs gevsemıstım sonra bana dedı kı 'hadı askım sımdı banyoya ılık dus almaya
gıdıyoruz ,tam yarım saat sonra senı arayacagım yarım saate kadar dusunu al dedı .
ne yarım saattı ama yaa (!) tam 5 saat sonra ben aradım saka gıbı :) teli actıgında da ''askım cok acıl ısım cıktı
sana donemedım '' dıye yanıt verdı :) saka gıbı yaa .bu kadar duyarsız olusu benı resmen soka soktu .
ben o sınır kırızıyle kendıme bırsey de yapabılırdım ,nasıl bu kadar duyarsız olabıldı sasırdım .
ustelık bız barısmısız yarım saat sonra senı kesın arayacagım dıyor:) iste benım degerım buydu .acil işlerı benden
önemlıydı :) zaten bu olaydan sonra ben de kayıslar ıyıce koptu .kokten bıtırdım .