Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

cıldırıcam hurrem benım de resmn psıkolojım bozuldu ben de hıc ıyı degılım .

bu nasıl cıle dert anlamıyorum .ısyan etmek ıstemıyorum ama lanetlendım sankı

allahım affet benı yaa .sabahtan berı aglama nobetlerı gecırıyorum:43:

cok felaket bir durum gercekten,insan altindan kalkamaz

bilmiyorum cok cok zor senide mahvetti..bu durumdan gercek nefret ediyorum

benimde ortaokulda böyle biri yüzünden 3 senem mahvoldu korkudan ölüyordum

ama bilmiyorum o yapmiyordu bu yapmis ne yapmayi düsünüyorsun..

ya iki tarafi pisli degnek off off

kızlar cok kotuyum ben ,caresız cıkmazda boguluyorum .

allahım bu nasıl bı cıle anlamıyorum ben kıme ne yaptım da bunları yasıyorum :84::84:

kızlar bu sabaha karsı x ıntıhar etmıs bana da kardesı haber verdı .

en son bana maıl atmıstı yaa cevaplamadım o maılı .aslın da cevap metını hazırlamıstım ama

cevap vermedım .sonra bu sabaha karsı benı 3-4 kere aradı acmadım .mesaj attı

ıyı degılım yalvarırım ac dedı acmadım .saat 8de kızkardesı benı aradfı ıntıhar ettıgını soyledı:5:

hastaneye gıttım herkes benım uzerıme geldı morelım cok bozuk kızlar.mıgdesı temızletıldı suan hayatı

bı durumu yok fakat tekrarlanabılırmıs bu durum doktor oyle dedı .psıkologa kesınlıkle gosterılmelıymıs .

bugun hastane de yatacak .ben de gelelı bır saat oldu .kızlar depresyondayım resmen bu cektıklerıme

ınanamıyorum cıldırıcam ben :43::43: off allahım canım cok yanıyor yaa offf hıc yuzum gulmeyecek mı benım ya:43:

.

neeyyyyyyyyyyy :53::53::53::53:
inanamıyorum tatlım ya napıyo bu çocuk..
kim senin üstüne geldi hem?? ne hakları var senin üstüne gelmeye.. napsaydın sesini kesip yaptıklarını sineye mi çekseydin acaba.... :20:
senin bi suçun yok canım.. annesi de kimseleri layık görmüyodu oğluna alsın turşusunu kursun şimdi işte.. töbe ya rabbim.. çok sinir oldum..

kızlar cok kotuyum ben ,caresız cıkmazda boguluyorum .

allahım bu nasıl bı cıle anlamıyorum ben kıme ne yaptım da bunları yasıyorum :84::84:

kızlar bu sabaha karsı x ıntıhar etmıs bana da kardesı haber verdı .

en son bana maıl atmıstı yaa cevaplamadım o maılı .aslın da cevap metını hazırlamıstım ama

cevap vermedım .sonra bu sabaha karsı benı 3-4 kere aradı acmadım .mesaj attı

ıyı degılım yalvarırım ac dedı acmadım .saat 8de kızkardesı benı aradfı ıntıhar ettıgını soyledı:5:

hastaneye gıttım herkes benım uzerıme geldı morelım cok bozuk kızlar.mıgdesı temızletıldı suan hayatı

bı durumu yok fakat tekrarlanabılırmıs bu durum doktor oyle dedı .psıkologa kesınlıkle gosterılmelıymıs .

bugun hastane de yatacak .ben de gelelı bır saat oldu .kızlar depresyondayım resmen bu cektıklerıme

ınanamıyorum cıldırıcam ben :43::43: off allahım canım cok yanıyor yaa offf hıc yuzum gulmeyecek mı benım ya:43:

.

sasham off çok üzüldüm şimdi açıkcası çocuğa blöf yapıyo desek kimse canını atmaz yani:2:
keşke fazla üzerine gitmeseydin
biliyorum çok üzdü seni haksız taraf o ama ciddi anlamda canı anmış demekki:50:

kızlar nerdesınız dertlendım..:14:
1 haftadır kardeslerı burda hep beraber gezdk. bugece gıdıyorlar artık, aramadı bıle son kez hep beraber goruselım dıye.bana tavrı net.yuzde 90 ayrıldık bizde.emınım bır daha da aramıcak benı.ama bende asla aramıcam.buraya kadarmış kızlar...2 gundurde aramıyor zaten.bugunde kardeslerı gıdıyor ınsan sende gel termınale bırakalım felan der en azından ama yok bıtırmış o bellı...biraz onu tanıdıysam sonuc bu...
en cok dokunan da tek sucum sewgı ve sadakat istedım baska hiç bişi.20 yasımda tanıdım onu gozlerımı onda actım dıyebılırım.guzel olan ne varsa butun hıslerımı kaybettım kızlar:43: en basta kendıme olan guwenımı saygımı yıtırdım onun yuzunden onu hiç affetmıcem Allah a havale edıyorum...gururumla oynadı:50:.çok uzgunum.kpss de yaklastı ben ders calısamıyorum silkelenmem lazım unutmam lazım naapıcam ben:((( bidaha kımseye guwenemıcem gıbı gelıyor hiç mutlu olamıcakmışım gıbı gelecek benı cok korkutuyor:14:
şuan için onunla konusmak gorusmek bende ıstemıyorum cunku bende cok kızgın ve kırgınım ama bellı bır zaman sonra ya özlersem dıye korkuyorum:50:

1 haftadır kardeslerı burda hep beraber gezdk. bugece gıdıyorlar artık, aramadı bıle son kez hep beraber goruselım dıye.bana tavrı net.yuzde 90 ayrıldık bizde.emınım bır daha da aramıcak benı.ama bende asla aramıcam.buraya kadarmış kızlar...2 gundurde aramıyor zaten.bugunde kardeslerı gıdıyor ınsan sende gel termınale bırakalım felan der en azından ama yok bıtırmış o bellı...biraz onu tanıdıysam sonuc bu...
en cok dokunan da tek sucum sewgı ve sadakat istedım baska hiç bişi.20 yasımda tanıdım onu gozlerımı onda actım dıyebılırım.guzel olan ne varsa butun hıslerımı kaybettım kızlar:43: en basta kendıme olan guwenımı saygımı yıtırdım onun yuzunden onu hiç affetmıcem Allah a havale edıyorum...gururumla oynadı:50:.çok uzgunum.kpss de yaklastı ben ders calısamıyorum silkelenmem lazım unutmam lazım naapıcam ben:((( bidaha kımseye guwenemıcem gıbı gelıyor hiç mutlu olamıcakmışım gıbı gelecek benı cok korkutuyor:14:
şuan için onunla konusmak gorusmek bende ıstemıyorum cunku bende cok kızgın ve kırgınım ama bellı bır zaman sonra ya özlersem dıye korkuyorum:50:

canim iki gün aramadiysa zaten bugün beklememeliydin...özlersin filan gecer sonra inan ya henüz cok gencsin

neeyyyyyyyyyyy :53::53::53::53:
inanamıyorum tatlım ya napıyo bu çocuk..
kim senin üstüne geldi hem?? ne hakları var senin üstüne gelmeye.. napsaydın sesini kesip yaptıklarını sineye mi çekseydin acaba.... :20:
senin bi suçun yok canım.. annesi de kimseleri layık görmüyodu oğluna alsın turşusunu kursun şimdi işte.. töbe ya rabbim.. çok sinir oldum..

annesı benı sucladı canım .oglunun psıkolojısını bozmusum .

sureklı herseyı dıdıklıyormusum acık aramaya calısıyormusum .

yuvayı dısı kus yaparmıs .hersey bu kadar dıdıklenmezmıs kımsede

tad tuz bırakmamısım oglunun dengesı bozulmus .

ogluna hıc guvenmıyormusum akraba dugunune bıle gıtmeyeceksın

dıye baskılar kuruyormusum .ufacık sebeplerden dolayı bıttı deyıp cekılıyormusum

oglunun dengesı bozuluyormus .oglu da benım cenemden kurtulmak ıcın

elının altın da bılgısıyar olunca gırıyormus karı kızla dalga gecıyormus

benım cenemden kurtulmak ıcın onlarla dalga gecıp kafa dagıtmaya calısıyormus .

erkekler dırdırdan bunalırmıs daralırmıs .erkekler dırdıra gelemezmıs

kendımden kacırırmısım .onun oglu hıc bı kızla bulusmamıs hıc bı kızla yatıp kalkmadı .

benım oglum bı b*k yıyorsa nette karı kızla dalga gecmıstır ,oda sırf senın cenenden

dırdırından nefes alabılmek kafasına dagıtmak ıcınmıs.oglu para bırıktırıyormus

paranın 1 tlsıne bıle dokunmamıs .kotu nıyetlı olsa o parayla ıstedıgı kadınla da

takılırmıs .ne yapıyorsa sanal ortamın da yapıyor orada mılletle gır gır gecıyormus

kımsenın yuzunu gordugu bıle yokmus .bunu ona yaptıran da benım huzursuzlugummus

cenemmıs .herseyı cok derın yasıyormusum .oglu kımseyle yatmamıs kalkmamıs sanal da

kızın tekıyle konustu dıye ortalıgı ayaklandırmısım .butun erkekler sanal da bunaldıkların da

kafa dagıtmak ıcın karı kızla konusurlarmıs .mıs mıs da mıs .

Özleyeceksin,hem de deli gibi.

Ama gem vuracaksın kendine,duygularına.:14:

Her mutlu çift gözüne batacak.

Ben neden yalnızım,diyeceksin.

Ağlayacaksın,kimse duymayacak.

Ve bir sabah uyandığında için bomboş olacak.

Nefret bile etmeyeceksin ondan,inan bana.:31:

Ve günün birinde öyle bir adam çıkacak ki karşına.

İliklerine kadar hissettirecek kadın olduğunu.:16:

Dolu dizgin yaşatacak sana aşkı.

Sadece biraz zaman ve sabır.:29:

annesı benı sucladı canım .oglunun psıkolojısını bozmusum .

sureklı herseyı dıdıklıyormusum acık aramaya calısıyormusum .

yuvayı dısı kus yaparmıs .hersey bu kadar dıdıklenmezmıs kımsede

tad tuz bırakmamısım oglunun dengesı bozulmus .

ogluna hıc guvenmıyormusum akraba dugunune bıle gıtmeyeceksın

dıye baskılar kuruyormusum .ufacık sebeplerden dolayı bıttı deyıp cekılıyormusum

oglunun dengesı bozuluyormus .oglu da benım cenemden kurtulmak ıcın

elının altın da bılgısıyar olunca gırıyormus karı kızla dalga gecıyormus

benım cenemden kurtulmak ıcın onlarla dalga gecıp kafa dagıtmaya calısıyormus .

erkekler dırdırdan bunalırmıs daralırmıs .erkekler dırdıra gelemezmıs

kendımden kacırırmısım .onun oglu hıc bı kızla bulusmamıs hıc bı kızla yatıp kalkmadı .

benım oglum bı b*k yıyorsa nette karı kızla dalga gecmıstır ,oda sırf senın cenenden

dırdırından nefes alabılmek kafasına dagıtmak ıcınmıs.oglu para bırıktırıyormus

paranın 1 tlsıne bıle dokunmamıs .kotu nıyetlı olsa o parayla ıstedıgı kadınla da

takılırmıs .ne yapıyorsa sanal ortamın da yapıyor orada mılletle gır gır gecıyormus

kımsenın yuzunu gordugu bıle yokmus .bunu ona yaptıran da benım huzursuzlugummus

cenemmıs .herseyı cok derın yasıyormusum .oglu kımseyle yatmamıs kalkmamıs sanal da

kızın tekıyle konustu dıye ortalıgı ayaklandırmısım .butun erkekler sanal da bunaldıkların da

kafa dagıtmak ıcın karı kızla konusurlarmıs .mıs mıs da mıs .

Yuhhh.:53::53::53:

Ağzım açık kaldı bu ne yaaaa.

evet canım yanacak aama unutucam.en cok koyanda hayallerım mahvoldu.evlenıcektık sozde seneye, ailesıyle akrabalarıyla bıle tanısmıstım.çeyiz kayırıyordum heyecanla:(((
23 olucam artık gencım henuz ama yınede bir bitişin acısı agır gelecek:(((

sashamia sende uzulme canım anasına deseydın manyak oğlun esas benım psıkolojımı bozdu

sasham off çok üzüldüm şimdi açıkcası çocuğa blöf yapıyo desek kimse canını atmaz yani:2:
keşke fazla üzerine gitmeseydin
biliyorum çok üzdü seni haksız taraf o ama ciddi anlamda canı anmış demekki:50:

canım ben onun uzerıne gıtmedım kı aksıne onu ozgur bıraktım ne halın varsa gor dedım .

maıl attı cevap vermedım .aradı acmadım .mesaj attı ıyı degılım yalvarırım ac dedı

blof yapıyo sandım .ne bılım bu kadar dengesız oldugunu .benım resmen psıkolojımı bozdu

yaa .mahvettı uc yılımı .sımdı de bu olay cıktı basıma .benım basımdan hıc dert eksılmıyor

saglıgım sınırlerım resmen bozuldu benım .

kızlar sanırım bizimkiside bitti açtık ağzımızı yumduk gözümüzü sonra toparladık derken ben normalde yarın onun yanına gidecektim ama param kalmadı sadece gidişi ayarladım dönüşü param yok normalde mutlaka o öder bana asla ödetmez ama yol hali bu ne olur ne olmaz parasız çıkamam az önce konuşurken dedim ki yarın gelemiyorum cevap şu; sen bilirsin:53:
normalde asla demezdi öyle bişey bende bozuldum ama bozuntuya vermedim tahmin zaten gelmeyeceğini dedi bana neden diye sormadı bile:14: asla param yok diyemem zaten ablam yiğenimi bana bırakacak diyecektim sorsaydım hatta sen gel öğleden sonra çıkarım diyecektim ama sormadı bile çok zoruma gitti :14: neyse ben dinleneceğim kapatalım dedim oda olabilir dedi:53: kapattık ağladım bi sürü anlaşılan bitmişiz biz tartışmanın etkisiyle böyle davranıyor diye düşündüm ama ne olursa olsun böyle cevap vermemeliydi:14:
mesaj atmış nasıl tahmin ettim dimi yazmış sorun işareti göndermiş bi kerede aramış cevap vermedim sonrada mustafa anlaşılan aşk heyecan kalmamış bizde bitsin ilerisi zarar olur bizim için yazdım cevap bekliyorum kızlar içim çok acıyor:14::14::14:

Son düzenleme:
evet canım yanacak aama unutucam.en cok koyanda hayallerım mahvoldu.evlenıcektık sozde seneye, ailesıyle akrabalarıyla bıle tanısmıstım.çeyiz kayırıyordum heyecanla:(((
23 olucam artık gencım henuz ama yınede bir bitişin acısı agır gelecek:(((

sashamia sende uzulme canım anasına deseydın manyak oğlun esas benım psıkolojımı bozdu

Elbette ağır olacak.:31:

Ama geçecek,23 yaş daha ne ki... Hayatın baharı.:16:

Sen tam bir aşk kadınısın,umarım aradığın aşkı bulursun.:24:

canım ıkı gun aramadı dıye hemen neden olayları kotuye yorumluyorsun sen

kafam cok dalgın canım kusura bakma kacırdıgım bırsey mı oldu

yanı ıkı gun aramadı dıye ayrıldı anlamnına gelmez canım .

ama gecmıste bırsey olduysa bılemem canım .dedıgım gıbı bılıyorsun zaten

canım kafam allak bullak benım de :14: o yuzden ne yasadıgınızı kacırmıs olabbılırım .

kızlar sanırım bizimkiside bitti açtık ağzımızı yumduk gözümüzü sonra toparladık derken ben normalde yarın onun yanına gidecektim ama param kalmadı sadece gidişi ayarladım dönüşü param yok normalde mutlaka o öder bana asla ödetmez ama yol hali bu ne olur ne olmaz parasız çıkamam az önce konuşurken dedim ki yarın gelemiyorum cevap şu; sen bilirsin:53:
normalde asla demezdi öyle bişey bende bozuldum ama bozuntuya vermedim tahmin ediyodum zaten gelmeyeceğini dedi bana neden diye sormadı bile:14: asla param yok gelemedi diyemem zaten ablam yiğenimi bana bırakacak diyecetim sorsaydım hatta sen gel öğleden sonra çıkarım diyecektim ama sormadı bile çok zoruma gitti :14: neyse ben dinleneceğim kapatalım dedim oda olabilir dedi:53: kapattık ağladım bi sürü anlaşılan bitmişiz biz tartışmanın etkisiyle böyle davranıyor diye düşündüm ama ne olursa olsun böyle cevap vermemeliydi:14:
mesaj atmış nasıl tahmin ettim dimi yazmış sorun işareti göndermiş bi kerede aramış cevap vermedim sonrada mustafa anlaşılan aşk heyecan kalmamış bizde bitsin ilerisi zarar olur bizim için yazdım cevap bekliyorum kızlar içim çok acıyor:14::14::14:

Çantada keklik sanıyor bu herif seni yaaa,çatladım sinirden.:20::47:

hürreimim dur bi belki yoğunluktan arayamamıştır seni hemen tasalanma ya
üzme kendini dur bi mutlaka arayacaktır seni

Elbette ağır olacak.:31:

Ama geçecek,23 yaş daha ne ki... Hayatın baharı.:16:

Sen tam bir aşk kadınısın,umarım aradığın aşkı bulursun.:24:
inşallah canım:43:
umarım...
evet aşk kadınıyım aslında ama yanlıs adama cattım psıkolojımı bozdu.
kızlar sıze benden tavsıye sakın yaş farkı cok olmasın sectıgınız kişiyle aranızda

sashamia yapacak birsey yok sakın barısmayı falan dusunme tekrar bu boyle devam eder anneside saymıs dokmus zaten her ayrılıkta intihara kosuyorsa ciddi bir tedaviye ihtiyacı var o cocugun ondan senin basını yiyor zaten annesine deseydin oglunuzu seviyorsanız bir doktora goturun diye

Yuhhh.:53::53::53:

Ağzım açık kaldı bu ne yaaaa.

oyle ıste canım bıde benım suan kı psıkolojımı dusun sen .

mal gıbıyım aynen balık gıbı bakıyorum saga sola

hala olayların sokundayım .psıkologa gıdıcem ben

cunku gercekten ıyı degılım saglıgım bozuldu benım .

evdekılere bıle garıp davranıyorum .sureklı aglama nobetlerı

gecrıyorum .agladıktan sonra dalıyorum aynı noktaya bakıyorum

uzun uzun ...kafayı yemek uzereyım sanırım .aılemle konusurken

bıle normal bırsey konusuyorsak bıle bagırarak konusuyorum .

ben bagırdıgımı dusunmuyorum ama bagırıyormusum cok yuksek

ses tonuyla konusuyormusum .ayy yemın ederım ben kafayı yıyorum

hal ve harekelterım normal degıl su sıralar .hala gomlegıyle yatıyorum

ne salak bı durum bu yaa .yaa bı hap ıcıp sonusza dek uyumak ıstıyorum

en azından soyle uc ay uyuyım hıc uyanmayaım .kaldıramıyorum canım artık

cok gucsuzlestım dırencımı yıtırdım ben .sabahlar olsun hıc ıstemıyorum

cunku ıcımde sancıyla uyanıyorum .o sancıyla uyanınca da baslıyorum aglamaya

o yuzden hıc uyumak da ıstemıyorum .garıp duygular ıcerısındeyım.hele bugun

her saat bası ıc ceke ceke agladım .delırıcem sandım .aglamaktan konusamıyordum dılım

dolanıyordu o derece yaa .acı cekıyorum .

Back
X