Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ben geldimmm...:3::3::3::3:

Babam sevdiceğimi sormuş,ailesini sormuş anneme,nasıllar ne yapıyorlar diye.:17:

bugu_su'ya eşya almaya başlasak mı demiş.:17:

Çok sevindim kızlar yaaa.

Bunlar ne uzak hayallerdi,gerçek oluyor bir bir.:16:

Darısı başınıza.:nazar::31:

sevindim canım.. :nazar:amin diyorum bende.. :1:

Ayyy anzer bitirdin beni.:9::9::9:

Mesaj konusuna gelince : Ölmüş bir insana son vazifesini yapmak gibi bir şey.:34:

Artık üzülme canım,yeter.:50::29:

sen gül gül aman o eksik bu eksik napıcam derken görürüm ben seni :1:
üzülmüyorum canım inan..
bu arada başka doktora gittim bugün öyle önemli bişey görünmüyo ama yinede tahlil yapalım dedi yarın sonuçları almaya gidicem temiz çıkacak inşallah..

sen gül gül aman o eksik bu eksik napıcam derken görürüm ben seni :1:
üzülmüyorum canım inan..
bu arada başka doktora gittim bugün öyle önemli bişey görünmüyo ama yinede tahlil yapalım dedi yarın sonuçları almaya gidicem temiz çıkacak inşallah..

Sonra bir bakmışsın hamilelik takvimleri.:23::9::9::9:

İnşallah fıstığım,Rabbim şifa versin.

Ben de kadın-doğuma gideceğim. Babam da kızmış,nasıl muayene edecekler onu diye. :60::60::60:

Sonra bir bakmışsın hamilelik takvimleri.:23::9::9::9:

İnşallah fıstığım,Rabbim şifa versin.

Ben de kadın-doğuma gideceğim. Babam da kızmış,nasıl muayene edecekler onu diye. :60::60::60:

canım bişe olmuyo zaten ultrason ve kan tahlili veriyo ilk etapta.. korkma yani..
sağol canım sağlıktan önemlisi yok valla..
hamilelik, sonra gelsin bebişler, onlara isim arayışları :1:
uçtuk mu ne :1::1:

canım bişe olmuyo zaten ultrason ve kan tahlili veriyo ilk etapta.. korkma yani..
sağol canım sağlıktan önemlisi yok valla..
hamilelik, sonra gelsin bebişler, onlara isim arayışları :1:
uçtuk mu ne :1::1:

Uçalım yaaa arada yapmak lazım.:31:

Yoksa bu hayat çekilmiyor.:1::1:

Yarın ne pişirsem muhabbetleri döner artık.:9::9::9:

bebeklerim napıyosunuzz uzun zamandır muhabbetın dibine vuramadık yaaaa :29: işten gelince aşkımla konusuyoruz nerdeyse sabaha kadar oyüzden pek yokum :1: :16:

Çok şükür biz düzeldik fıstığım,şükürler olsun.:16::nazar:

Size çok sevindim ben yaaaa.:29:
aman maşallah dilimizi ısıralımmm :nazar::1:aynen herşey eskisi giibi beni kırmaya cok korkuyo yine ilgilenıyo söz konusundada anlaştık ben onun yüzüğünü alıcam o benımkini kabul etmedı baştan ben alırım ikisinide dedi ama ısrar edınce tmm madem dedi :32:

kızlar doğum günü mesajını attım sadece "doğum günün kutlu olsun, mutlu ol.." yazdım, "sağol onuda yapmazsın diye düşünüyodum" dedi bende "rica ederim" dedim..

bu ayrılık yaradı sıze canm:nazar:
arada bir boyle şeyler yaşanmalı galıba bu erkeklerın aklı basına gelmesı ıcın
ne zaman sözlüyoruz kız senı[/QUOTE
aynen kuzum yaradı gerçektennn :) valla tam tarih yok önümğzdeki hafta gelecek bulusucaz kısmetse 2 hafta sonra falanda ben giderim ordan alırız yüzükleri diye konuştuk yani tahminen 1 ay falan var aman o hiç değişmesin hep böyle olsunda yüzük er geç okadar farketmez :1: sen napıyosun canım aranız iyimi :26:

kızlar doğum günü mesajını attım sadece "doğum günün kutlu olsun, mutlu ol.." yazdım, "sağol onuda yapmazsın diye düşünüyodum" dedi bende "rica ederim" dedim..
güzel yazmşsın canım sizde bakarsın barışır cok mutlu olursunuz yaa birbirinizi hala sevıyosunuz gibi geldi bana baksana msj bekliyomuşş :31:

[
aynen kuzum yaradı gerçektennn :) valla tam tarih yok önümğzdeki hafta gelecek bulusucaz kısmetse 2 hafta sonra falanda ben giderim ordan alırız yüzükleri diye konuştuk yani tahminen 1 ay falan var aman o hiç değişmesin hep böyle olsunda yüzük er geç okadar farketmez :1: sen napıyosun canım aranız iyimi :26:
canm aile arası mı olacak kendı aranız da mı?
canım bız kotuyduk kavga etmıstık ben bıraz cektım kendımı bır ıkı gundur ustume düşüyor.ama benım içime sinmeyen şeyler var yaa offf düşündükçe bi kusur buluyorum içime sindiremıyorum.

Back
X