Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

iyi bari en azından mantıklı davranmış.. benimki o kadar büyük yemin etmediği halde dönmedi yemininden.. seninki ertesi gün döndü.. buda bişeydir..
olsun canım zamanla düzelir ama bida böle bişe olmaması için konuşun bence.. ha yine olursada ağlama en azından bak kendini harap ettiğinle kaldın..

evet canım haklısın ama çok hassasım malesef özellikle bana haksızlık yaptığına çok üzülüp çok ağlıyorum
oda anlayacak hatasını bence o bahane olarak ileriye sürdü yemin meselesini
etekleri iyice tutuşunca bak nasıl olur hepsi aynı:41:

evet canım haklısın ama çok hassasım malesef özellikle bana haksızlık yaptığına çok üzülüp çok ağlıyorum
oda anlayacak hatasını bence o bahane olarak ileriye sürdü yemin meselesini
etekleri iyice tutuşunca bak nasıl olur hepsi aynı:41:

anladım canım neyse uzatmadı daha fazla..
inşallah en kısa zamanda hatasınıda anlayıp gönlünü alır..:34:

son iki satırı seninki için yazmıştım kız:1:

pardon ya ben yanlış anlamışım :1:
anlasın zaten hatasınıda yansın tutuşsun inşallah.. ama dönmem artık bitti..
zaten bende eminim (şimdi sesi çıkmıyo dünkü mesajlardan sonra ama) bi gün kafasına dank edecek ve pişman olup yalvaracak bana.. bi işe yaramicak ama malesef..

pardon ya ben yanlış anlamışım :1:
anlasın zaten hatasınıda yansın tutuşsun inşallah.. ama dönmem artık bitti..
zaten bende eminim (şimdi sesi çıkmıyo dünkü mesajlardan sonra ama) bi gün kafasına dank edecek ve pişman olup yalvaracak bana.. bi işe yaramicak ama malesef..

valla uslanır aklı başına gelirse tekrar olur inşallah balım ya
emek verdin o kadar :31:

Düzelir ya sıkma canını tatlım.:6:

Benimki de kavga ediyoruz,uyuyor,uyanınca hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor.:19:

Sinir oluyorum o huyuna,ben kavga etmek istiyorum bazen.:9::9::9::9::9:

:1:
tartışmayın ya aman diyim öyle olması ne güzel işte
aslında sıradan tartışmalarda benimkide öyledir ama
ciddi konular olduğunda sert tavrını hiç bozmaz

kızlar bende geldım sewgılımle bulustuk vede bır cıft arkadasımız war onlarda vardı azoncede ewe geldım.
aramız ne ıyı ne kotuydu kızlar ama bı laf ettı cok bozuldum.ewlenınce ew işlerini hatun yapar dedı hürrem yapar demedı yoksa benle ewlenmekten vaz mı gectı kızlar bozulmalı mıyım bu duruma abartıyomuyum:26: acaba lafın gelişi o an oyle mı cıktı agzından ama bana dönüp sen yuapıcan bak ew ıslerını felan da dıyebılırdı ay ne bılıyım yaaa bız ewlılık planları yapıyorz ama bugece oyle deyınce aklım karıstı

valla uslanır aklı başına gelirse tekrar olur inşallah balım ya
emek verdin o kadar :31:

emek verdim ama ben verdim malesef canım.. o sorumsuzca davrandı kendide dedi dünki mesajında " ben nazlı büyütüldüm sımarık yetiştirildim, bi isteğim iki edilmedi" diye..
hem o kadar acı çektim hem emekleri ben verdim.. tüm bunların üstüne kendimi hediye mi edim bide ona :1:
canım olursa şöyle olur gelir kapıma elinde çiçeklerle benden özür diler ve o günden sonrada bizim için uğraşırsa olur bundan sonra sadece.. oda imkansız olduğuna göre olmaz yanii.. :31:

:1:
tartışmayın ya aman diyim öyle olması ne güzel işte
aslında sıradan tartışmalarda benimkide öyledir ama
ciddi konular olduğunda sert tavrını hiç bozmaz

Karadeniz inadı var benimkinde de.:19:

Keçi diyorum sinirlenince.:1::1::1:

kızlar bende geldım sewgılımle bulustuk vede bır cıft arkadasımız war onlarda vardı azoncede ewe geldım.
aramız ne ıyı ne kotuydu kızlar ama bı laf ettı cok bozuldum.ewlenınce ew işlerini hatun yapar dedı hürrem yapar demedı yoksa benle ewlenmekten vaz mı gectı kızlar bozulmalı mıyım bu duruma abartıyomuyum:26: acaba lafın gelişi o an oyle mı cıktı agzından ama bana dönüp sen yuapıcan bak ew ıslerını felan da dıyebılırdı ay ne bılıyım yaaa bız ewlılık planları yapıyorz ama bugece oyle deyınce aklım karıstı

Valla ben de ince düşünürüm bu konularda;ben olsam ben de bozulurdum.:26::18:

Ama erkeklerin kafa yapısı basit,ince düşünemiyor.:19::19::19:

Valla ben de ince düşünürüm bu konularda;ben olsam ben de bozulurdum.:26::18:

Ama erkeklerin kafa yapısı basit,ince düşünemiyor.:19::19::19:
hmm bak canm demek sende benım gbı takılırmışsın.dedım acaba cok mu alınganlastım cok mu buyutmeye baasladım her seyı cocuk gıbı.sonrada kendı kendıme abartma hurrem dedım bellı etmedım bişi

canım resmen saçmalıyor işte seni kaybetmemek için çabaladıkça batıyor
bencede siz barışırsınız tekrar

canım seni seviyor bence ama kabullenemiyor gerçekten sahiplendiği benimsediği için
ama bu zamanla geçer inan bana
sadece ilişkinizin tamamen oturuşması olgunlaşması gerekiyor
aşılmayacak bi mesele değil
üzme kendini hatasını farkedecek

canım sevgisinden eminim zaten seviyor biliyorum ama düşünmedende edemiyorum seven bi insan geçmişi görmezden gelmeli ben onlayım ve benim bi hatamı benim hayatıma mal etmemeli...
Söylediği sözlerin hatasını bi süre sonra anlayıp geliyor. Seni kimseye vermem sensiz yapamıyorum deniyorum ama olmuyor diyor... Ama sonra.. Yine aynı konular...
O böyle yapınca ben kendimi kötü biri gibi hissediyorum...
Dayanamadım bugünde yazdım... O bu durumu kabullenemediğini ve zaman geçsede kabullenemiceğini anladığını söylemişti.Bende bugün çok büyük konuştuğunu ve bu laflarını teker teker yutucağını söyledim. O kabullenemediği şeylerden çok daha fazlasını kabullenmek zorunda kalıcak... O kişi ben olmam ama eminim ki bi başkası olursa benden çok çok çok çok daha fazla hatan yapan biri olucak...
Çünkü insanlar birbirini kınar ayıplar suçlar..Allah geciktirir ama unutturmaz... Bu yüzden bi insan birini kınarken ayıplarken bi kere değil on kere düşünmeli çok şahit oldum kendimde ve çevremde daha beteriyle rabbim geri çeviriyor... Ve büyük konuştuğu şeyleri fazlasıyla insan kendi yapıyor...
Ah bu insanların sivri dilleri...

Bu arada canım senin adına sevindim barışmanıza gerçekten çok sevindim...
Hemen aranızdaki buz çözülmez tabi ama bi kaç güne kalmaz eski mutlu günlerinize dönersiniz.:nazar:

hurremcigim oyle dusunerek dedigini sanmıyorum bende olsam atıyorum yani derimki evlenince isleri kocam yapıcak hani sevgilimin adını soylerek demem:26:

yani önemli bişey değil bence.. benim sevgilim öyle dese mesela üstüme alınıp cevap verirdim ben.. acaba benim adımı neden söylemedi diye düşünmezdim..

Back
X