Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Tuvaletten çıktıktan sonra ellerini yıkamıyor :27: Neymiş elini hiç biyere doknundurmuyormuş :27:

Ben erkek değilmişim anlamazmışım :27:

Kapı koluna dokunuyorsun bari elini yıka be :27:

Dişlerini de fırçalamaz :27:

Ben fırçala derim.. Yani ''hadi hayatım dişlerimizi fırçalayalım'' derim.

:53: E ona dokunmadan tutmadan nasıl yapıyor :S
Sıcaklarda zaten sürekli terlediğimiz için sürekli yıkanması gereken yerlerden biri orasıda...
Elini yıkamaz dişi fırçalamaz... Dişlerine baktığonda menüyü görücen yakında :S
Canım sen gerçekten açık açık konuşmalısın...
Kırılırmı üzülür mü utanırmı demeden....
Açık açık konuş...
Elini yıkamadığında elini tutmak istemiyorum de...
Dişilerini fırçalamadığında seninle öpüşmek istemiyorum de...
O pis yerden o kıyafetleri aldığında sana sarılmak istemiyorum kokuyorsun de...
Ben bunları sana söylüyorum kendi iyiliğin için de...
Ama sen böyle yapınca ben senden uzaklaşıyorum midem kalkdırmıyor artık de...
Ağır olucak evet ama bi insan bu kadar yapmamalı...

evet çok haklısın tamam hadi yuvayı dişi kuş yaparmış sen evi temizlersin donunu,çamaşırını yıkar eline verirsin ama peki kişisel temizlik
cinsellikte en önemli şey bence vücut temizliği çok doğru söylüyorsun
çok açık konuşucam belki ama bir erkeğin yanına kadın pasaklı,vajinasını temizlemeden gitsin bakalım tahrik oluyor mu
o yüzden bence erkek de ağız bakımına ve vücuduna bakmalı
hem temizlik imandan gelir ya
İNŞALLAH evlenince düzelir canım belli olmaz:31:

:53:tuvaletten çıkınca ellerini yıkamıyor mu bunu çoğu kişiden duyuyorum eşlerini söylüyorlar wc den çıkınca ellerini yıkamıyor diye yakınıyorlaar
en korktuğum şey ALLAHIM umarım kocam köpürte köpürte yıkarr:18:
ya erkekle kadının en farkı var bir yere neden dokunmuyor mahrem bölgesini yıkamıyor mu bu adam ıyyy iğrençç kapı kolu bissürü yer var dokunduğu bakteri dolu olan
dişleri tartar dolu ve fırçalamayan biriyle de öpüşmek hiç hoş olmaz sanırım
işte temizlik içten gelmeli ya ama şu bir gerçek ki erkeklerin %80 i pis istisnalar hariç tabi neden temiz değiller neden kadınlar kadar özenli değiller yaa:31:

Alışkanlık edinmesi için çabalıyorum canım bunu da evliyken yapabilirim.
Yani şimdi beraber yaşamadığımız için elimizi yıkayalım dişimizi fırçalayalım diyemiyorum sürekli..
Mahrem bölgeleri konusunda neler yapıyor pek bilemiyorum evlenince öğreneceğim artık :27:
Erkekler gerçekten pis..
Ben yengelerime teyzelerime soruyorum..
Onlar da onaylıyor yani evlenmeden önce kocaları pismiş..
Teyzelerim erkek kardeşlerinin evlenmeden önce pasaklı pis olduğunu söylüyor..
Bu adamlara evlilik gerek bi ''kadın'' gerek vallahi..
Evlenince düzelir umarım..

yok o istemezz benım yüzüğümü taşımak istemiyo o belkide utanıyo bilmiyorum facede bile ismimi yazmadığına göre :50:aynen katılıyorum yazdığına aslında ben ne istediğimi direk olarak belli ederimm anlamamasına imkan yok ama anlamamazlıktan geliyo bazı kızlar gibi suskun değilimdir o konularda ama işte anlamayana davul zurna çalsan az:31:

ciddi bi adım atmaya hazır hissetmiyodur belki kendini canım.. aklıma bu geldi :31:

:53: E ona dokunmadan tutmadan nasıl yapıyor :S
Sıcaklarda zaten sürekli terlediğimiz için sürekli yıkanması gereken yerlerden biri orasıda...
Elini yıkamaz dişi fırçalamaz... Dişlerine baktığonda menüyü görücen yakında :S
Canım sen gerçekten açık açık konuşmalısın...
Kırılırmı üzülür mü utanırmı demeden....
Açık açık konuş...
Elini yıkamadığında elini tutmak istemiyorum de...
Dişilerini fırçalamadığında seninle öpüşmek istemiyorum de...
O pis yerden o kıyafetleri aldığında sana sarılmak istemiyorum kokuyorsun de...
Ben bunları sana söylüyorum kendi iyiliğin için de...
Ama sen böyle yapınca ben senden uzaklaşıyorum midem kalkdırmıyor artık de...
Ağır olucak evet ama bi insan bu kadar yapmamalı...

Ben de bilmiyorum işte erkekler nasıl tuvalet yapıyor ki el yıkama ihtiyacı duymuyor :27:

Neyse oruçken midem fena oldu..

Ben gerçekten açık açık konuşmalıyım bu temizlik ve kişisel bakım meselesini..

Kızlar selam.. size bir konuda danışmam lazım çok önemli bu mesele benim için

Ben temizliğe kişisel bakıma çok önem veriyorum kızlar sorunum ise tabi ki erkek arkadaşımla

Kızlar öğrenci evinde kalıyor ya erkek arkadaşım odasına bir bez dolap bile almadı bir çalışma masası bile almadı 1.5 yıldır al al diye tutturuyorum alacam diyor almadı henüz.

Ee dolap olmayınca ne oluyor? Tüm kıyafetleri yerde! yere atıyor.. Ben kıyafetlerin temizliğine ve ütüsüne çook dikkat ederim..

Ev desen pislik yuvası.. Yerlere basmaya tiksiniyorum kızlar artık o kadar dolmuşum ki yerler o kadar pis ki anlatamam ya..

Banyoları kokuyor tuvalete girmek istemiyor canım.. :( Ayrıca mikrop kaparım diye korkuyorum yahu..

Erkek arkadaşım pis içinde yerden kıyafetlerini alıp giyiyor...

Çamaşır yıkamıyor çorap giydiğinde aynı çorabı kaç kere giydiyse artık kokuyor işte.. :(

Kızlar böyle işte bu sorun beni iyice uzaklaştırdı ondan.. :(

Bez dolap alıp kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip asıp şu evinizi temizleyene kadar evinize gelmeyeceğim diyorum.. Bana böyle yaptırım uygulayamazsın saçmalıyorsun diyor..

Kızlar kim haklı kim haksız söyleyin lütfen.. :(

Onu defalarca uyardım ben kokuya hassasım kokuya sinir olurum ben kişisel temizliğe çok önem veririm diye defalarca söyledim.. :(

Evde böcekler filan görüyorum bi daha gelmem ya bu ne diyorum bana kızıyor ya burjuvasın sen diyor :( Böcek pislikten geliyor bence :(

canım sen haklısın kesinlikle.. ben olsam o pisliği gördükten sonra adımımı atmazdım o eve.. :19: sen yine iyi dayanmışsın..
temizlik imandan gelir ayrıca sevgilin hani çocuğunun elinden tutup cuma namazına götürmek istiyodu?? noldu o hayallere, o kurduğu hayalle bu pis olma halleri çelişmiyo mu acaba?? :20:

Ben de bilmiyorum işte erkekler nasıl tuvalet yapıyor ki el yıkama ihtiyacı duymuyor :27:

Neyse oruçken midem fena oldu..

Ben gerçekten açık açık konuşmalıyım bu temizlik ve kişisel bakım meselesini..

bence dokunuyor ama umursamıyor yoksa dokunmadan nasıl yapacak ki:44:
ay vallahi merak ettim şuan:9:

canım sen haklısın kesinlikle.. ben olsam o pisliği gördükten sonra adımımı atmazdım o eve.. :19: sen yine iyi dayanmışsın..
temizlik imandan gelir ayrıca sevgilin hani çocuğunun elinden tutup cuma namazına götürmek istiyodu?? noldu o hayallere, o kurduğu hayalle bu pis olma halleri çelişmiyo mu acaba?? :20:

Ayy ne güzel söyledin canım sağol.. :)

Öpüşmek istemediğim zaman ne oldu diyor dişini fırçalar mısın diyorum :27:

Neyse ramazanda pek girmek istemiyorum bu konulara..

Ama hakkını yemeyim bazen çok özeniyor dişini de fırçalıyor kıyafetlerini de ütülüyor..

Ama bunu yapması için bizim öncedn buluşmaya karar vermemiz gerek..

Ama biz genelde ansızın buluşuruz işte o zaman temiz kıyafeti olmadığı için vakti olmuyor temizlemeye..

Dediğim gibi 1-2 gün öncesinden buluşmaya karar verirsek banyo yapıyor buluşmadan önce..

Zaten bi tek benle buluşmadan önce banyo yapıyormuş sağolsun.. :):):):):):))

Sevgilimin bu konuda olumlu yanlarını da düşünmeliyim gibi hissettim

Sağolsun benim ailemden birisiyle bir araya geleceğimiz zaman mesela kuzenimin doğum gününe geleceğinde ya da iftara davet edildiğimizde

Gayet temiz titiz ve düzenli geliyor, gömleğini ütüleyip giyiyor

Başkalarının yanında beni zor duruma sokmuyor Allah'a şükür

Yani bunlara bakacak olursak bir umut var gibi :)

Ayy ne güzel söyledin canım sağol.. :)

Öpüşmek istemediğim zaman ne oldu diyor dişini fırçalar mısın diyorum :27:

Neyse ramazanda pek girmek istemiyorum bu konulara..

Ama hakkını yemeyim bazen çok özeniyor dişini de fırçalıyor kıyafetlerini de ütülüyor..

Ama bunu yapması için bizim öncedn buluşmaya karar vermemiz gerek..

Ama biz genelde ansızın buluşuruz işte o zaman temiz kıyafeti olmadığı için vakti olmuyor temizlemeye..

Dediğim gibi 1-2 gün öncesinden buluşmaya karar verirsek banyo yapıyor buluşmadan önce..

Zaten bi tek benle buluşmadan önce banyo yapıyormuş sağolsun.. :):):):):):))

canım yüzyüze konuşun bu meseleyi.. ama konuşurkende "sen pissin iğrençsin" deme.. :) deki "aşkım başka biri falan yok önce onu aklından çıkar.. olsa böyle saçma sebepten mi arıza çıkartırım..? elimde değil, böyle şeyler benim için önemli ve bu ister istemez uzaklaştırıyo bizi.. çok şey istemiyorumki hem normal insanların yaptığı şeyleri istiyorum senden.." de..
tabii işin bide dini boyutu var ordanda bi iki söz söyle yapmayacağını sanmıyorum.. sen direk yapmazsan böyle yaparım diye tehdit ettiğin için terslendi belkide.. :31:

canım yüzyüze konuşun bu meseleyi.. ama konuşurkende "sen pissin iğrençsin" deme.. :) deki "aşkım başka biri falan yok önce onu aklından çıkar.. olsa böyle saçma sebepten mi arıza çıkartırım..? elimde değil, böyle şeyler benim için önemli ve bu ister istemez uzaklaştırıyo bizi.. çok şey istemiyorumki hem normal insanların yaptığı şeyleri istiyorum senden.." de..
tabii işin bide dini boyutu var ordanda bi iki söz söyle yapmayacağını sanmıyorum.. sen direk yapmazsan böyle yaparım diye tehdit ettiğin için terslendi belkide.. :31:

Sabırlı bi şekilde kibarca konuşmayı deneyim o zaman

Bu meseleyi hallederiz inşallah

Şimdi msjlaşıyoruz bana yanlış yapıorsun diyor (hani ben evine gelmeyeceğim aramıza mesafe koyacağımm filan diyorum ya)

Ben de uzlaşmaya çalışıyorum hayatım madem o zaman ben nasıl bir yol izleyim sana bunları yaptırmak için filan diyorum bakalım..

Bugün oruç değil aslında temizlik yapabilir..

Ama ben onun evine gidip temizlik yapmam.. Madem eve çıktı evin sorumluluğunu almalı.

yok canim tabiki temizlik filan yapma,

ya evin temizligini gectim ama o corap ve wc olayi bitirdi beni...

birden fazla kisi kalinca daginiklik olur eger ki tertipli degilse ve erkekse bunlar..

ay kiz olsalaar wcyi kullanamazlardi öyle,ne düsünüyorlarki bagisiklik sisteminimi güclendiriyolar ne..

ayrica evi daginik filan ama önce kendine ceki düzen vermeli ya ayaklar önemli coraplar filan

berceste ay ben diger yazdiklarini okumadim beni bitirdin gülüm elini yikmamasi,dis bakimi oy oy oy

diyorum..bende benimkine ayakta asla cis yapmamasini tembihledim haa ben olmadan yapiyordur..

ay nefret ediyorum bu olaylardan o bilir beni sagolsun wc islerinde :)

biz ayni yerde oldugmuzda kesinlikle ayni wcyi kullanmiyoruz hani sasar beser ayakta eder ne:)

neyse evlenince kapida dikilirim öyle birseyi yaptirmam

Son düzenleme:
yok canim tabiki temizlik filan yapma,

ya evin temizligini gectim ama o corap ve wc olayi bitirdi beni...

birden fazla kisi kalinca daginiklik olur eger ki tertipli degilse ve erkekse bunlar..

ay kiz olsalaar wcyi kullanamazlardi öyle,ne düsünüyorlarki bagisiklik sisteminimi güclendiriyolar ne..

ayrica evi daginik filan ama önce kendine ceki düzen vermeli ya ayaklar önemli coraplar filan

O evde kalanların hepsi birbirinden beter canım

Hepsi üşengeç bulaşıkları yıkamazlar kalır öyle birikir mutfak dolup taşar

Sabah kahvaltı yaparlar masayı toplamazlar o yiyecekler öylece kalır günlerce

Çok vahim durumları çooook

Kaç kere ev değiştir dedim ama rahatmış beyfendi değiştirmiyor

Ayakte tuvalet meselesi hiç aklıma gelmemişti ya evlendiğimizde görürsem uyarırım :(

Son düzenleme:
Sevgilimle az önceki meseleyi konuşmaya çalıştım ve sonuç:

''sen beni artık beğenmiyorsun''
''sen benden ayrılmaya çalışıyorsun''
''sen eskisi gibi değilsin çok değiştin''

Back
X