- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #15.121
evet kocaman bi şişkinlik oluştu valla hafifte karnım ağrıyo sonum hayrolsun artık:18:
o kadar kötü düşünme ishal yada kabız olabilirsin sanki :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kocaman bi şişkinlik oluştu valla hafifte karnım ağrıyo sonum hayrolsun artık:18:
Valla öyle canım birde bakımın etkilerini görünce çok daha mutlu oluyorum :)
o kadar kötü düşünme ishal yada kabız olabilirsin sanki :44:
ay bilmiyorum düşüm bu gece bi hallet oldu bana az önce duş aldım baya terledim falan sıvı kaybından mı oldum böyle acep:18:
Canım çok sıcak ondan böyle olur duş alınsa bile kısa süreli serinlik oluyor sonra yine fayda etmiyor![]()
aynen kuzum
mesela duştan sonra saçlarıma serumunu saç bakım spreyini falan sürdüm o bile beni mutlu etti mis gibi yumuşacık oldu saçlarımmm![]()
Yaşasın bakım yapmak
Zaten ben bu psikolojide olunca ya deli gibi bakım yapıyorum yada alışverişe atıyorum kendimi :)Bu saattede anca bakım oluyor :)
Bu arada ne yapıyor acaba :44:
haklısın canım sende yaa daha iyi bi iş bulması lazım nişan vs için yani o öyle düşünüyo polislik sınavlarına falan girecek kpss sonuçlansın bakalım..kıyamam ya iki gündür soguk davrandım ona o hep sıcaktı ama sankı fazla abarttım bu sefer napıyım cok takıyorum kafama..sevıyorum yaaaaaaa odunda olsa kalasta olsa seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmcanim ya kendi aranizdaki yüzügün gercekten bir önemi yok
bizim 8 yila yaklasan iliskimiz var sanirim 3.yiliydi ya da 2.yili tam hatirlamiyorum
uzagiz bizde o türkiyede ben yurt disinda bizim icin önemli bir günde sürekli hediyeler yollar filan
yüzük almis ay iste yüzükte altin gibi neyse o zaman ailemde bilmiyordu takamiyordum o takiyordu filan
sonra ben kaybettim:) oda takmadi yani gercekten cok anlamsiz geliyor o zaman sevinmisitm ucmustum ama degilmis
simdi onun kendi yüzügü bende duruyor gercekten resmiyete dökülmeyince tak istedigin kadar
o an iyi hos ama kendi aramizda sözden öteye gitmiyor...
birde cahil zamanlarimizdi alyans almis resmen..
peki normal aile arasinda yapilacak bir söz icin erken mi ? beklediginiz seyler mi var
iliskiler uzadikca hersey daha zorlasiyor ottan havadan tartisma cikiyor,artik insanin tahammülü kalmiyor..
bence eger sartlar uygunsa hic kendi aranizda yapmayin direk takin bir nisan yüzügü olsun bitsin
aynen bide çok terliyorum ben sürekli t-shirt değiştiriyorum son 80 yılın en sıcak günleri yaşanıyomuş![]()
sağ üst baldırım canım bikini bölgesine yakın iyiki orası değildi :S evet geçmez bu yanık fotosunu koysam tüylerin diken diken olur o derece :S işte iyileştikten sonra yapcaz bişeyler :26: ​[/QUOTE
cok üzüldüm canım cok geçmiş olsunnn ben rahatsız edecek bi iz kalacağını sanmıyorum artık doktrlarımız bu konuda baya iyiler ihmal etme hemen doktora git![]()
Bende çok terliyorum canım sürekli yanımda yedek bi badi olur bi yere giderken ve gerçekten havalar o kadar sıcak ki
Dün akşam üstü biraz çıkayım dedim ve yeminle su içinde kaldım çarşıya inene kadar
Geçen sene bu kadar sıcak değildi...
Ama bu sene ortalık yanıyor...
Bende mümkün olduğunca çıkmamaya çalışıyorum.Bi an önce sonbahar gelse![]()
aynı beenn
uyuyo olabilir mi ?
oruç tutuyosa sahur yapıyodur belki
belkide düşünüyodur ne yapsam diye ilişkiniz için:44:
Uzun Süreli ilişki yazısını görünce yazmadan gecemedim bende
Bende esimle 2003te tanıstım 15.5 yasımdave 6 sene sonra Nişanlandık 2009da
1 sene sonra 2010da da Evlendik :13:
2 seneLikte evLiyizzz
Herkes nasıl okadar sene dayandınız falan diyodu hep ama ben ist.da esim bursadaydı cok sık görüşemiyoduk
tabi ozamanlar konusanlar cok oluyor yok sevse her hafta gelir seni görmden edemez falan bilmem ne
ben milletin lafına hiç bakmam sonucta sevmesek bu zamanlara kadar gelemezdik o yüzden kmseyi dinlemeyin kendi
yolunuza bakın darısı hepinizin basına insllahh![]()
![]()
Bende geldim :)
Günaydın fıstık,naber ?![]()