Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Canım kız nasıl tekin birşey mi yoksa zararsız kendi haline bir kız mı ?
Şifre verip ,vermeme değil de saklama olayı çok can sıkıcı :50:

kızıda olaydan sonra aradım ben çok utandı aranızı bozduysam çok üzülürüm falan dedi bende hayır aramız bozulmadı dedim ama alttan mesajıda verdim daha mesaj atmıyodu artık..
kızın hoşlandığı başkası varmış zaten.. sonra çok pişman oldu benimki günlerce yalvardı parmaklarım kopsaydı cevap veremeseydim bile dedi.. ama o saklama olayından sonra bana hiçbir şifresini vermemesi fazla geldi.. normalde verirdi hep o ayrılıkta şifreleri değişmiştik vermem dedi neden dedim yemin ettim çok büyük dedi ne alaka dedim biz bu şifreler yüzünden bu hale geldiğimiz için bende yemin ettim kendi kendime barışırsak şifre vermicem diye dedi önce iyi dedim büyük yemin etmiş madem ama kafamda sürekli şüpheler döndü özelliklede bişe sakladığı için.. dedim böyle olmaz sana iftara kadar mühlet kararını ver.. ve 1 dk bile düşünmeden vermem dedi sen bilirsin dedim bitirdim.. kafamda şüphe oldu bi kere o şüpheyle nasıl yaşim.. benden daha önce bişe saklamasa anlardımda o güven zedelenmesini yaşadık bi kere..

Anzercim, konun güncellenmiş ben de yazdım başlığına. Keşke olay "sen şifreni ver,yok sen de ver, sen vermezsen ben de vermem" inadına dönüşmeseymiş.
Hatta güven ölçütü bu şifre vermeler olmasaymış.
Hep diyorum, birbirimize nefes aldıracak alanlar oluşturmalıyız.
Tamam,ilişki paylaşımı gerektirir ama paylaşmak bu değildir ki.
Bunun adı özele müdahale etmektir.
"Gizlisi saklısı olmasıncılık"tır.

Anzercim, konun güncellenmiş ben de yazdım başlığına. Keşke olay "sen şifreni ver,yok sen de ver, sen vermezsen ben de vermem" inadına dönüşmeseymiş.
Hatta güven ölçütü bu şifre vermeler olmasaymış.
Hep diyorum, birbirimize nefes aldıracak alanlar oluşturmalıyız.
Tamam,ilişki paylaşımı gerektirir ama paylaşmak bu değildir ki.
Bunun adı özele müdahale etmektir.
"Gizlisi saklısı olmasıncılık"tır.

daha önce benden bişe saklamasa bu dediğinde haklısın canım ama benden bişe sakladıktan ve biz bu sebepten ayrılıp barıştıktan sonra şifre vermemesi beni şüphelendirdi..:31:
ki benim face şifrem onda vardı bu olay olduğunda.. hiç haketmemesine rağmen..

kızıda olaydan sonra aradım ben çok utandı aranızı bozduysam çok üzülürüm falan dedi bende hayır aramız bozulmadı dedim ama alttan mesajıda verdim daha mesaj atmıyodu artık..
kızın hoşlandığı başkası varmış zaten.. sonra çok pişman oldu benimki günlerce yalvardı parmaklarım kopsaydı cevap veremeseydim bile dedi.. ama o saklama olayından sonra bana hiçbir şifresini vermemesi fazla geldi.. normalde verirdi hep o ayrılıkta şifreleri değişmiştik vermem dedi neden dedim yemin ettim çok büyük dedi ne alaka dedim biz bu şifreler yüzünden bu hale geldiğimiz için bende yemin ettim kendi kendime barışırsak şifre vermicem diye dedi önce iyi dedim büyük yemin etmiş madem ama kafamda sürekli şüpheler döndü özelliklede bişe sakladığı için.. dedim böyle olmaz sana iftara kadar mühlet kararını ver.. ve 1 dk bile düşünmeden vermem dedi sen bilirsin dedim bitirdim.. kafamda şüphe oldu bi kere o şüpheyle nasıl yaşim.. benden daha önce bişe saklamasa anlardımda o güven zedelenmesini yaşadık bi kere..

Çok haklısın ister istemez insan insanın içine kurt düşüyor .O senin şifreni biliyor muydu ?
Gerçi şu da var istese verir şifresini kendine yeni ,senin bilmediğin bir hesap açar .İstese yapar ,bu erkeklerin yapmadığı birşey mi sanki :50:

Senden hiçbirşeyi saklamasın ,arkadan iş çevirmesin de ,varsın vermesin şifresini canım .

Çok haklısın ister istemez insan insanın içine kurt düşüyor .O senin şifreni biliyor muydu ?
Gerçi şu da var istese verir şifresini kendine yeni ,senin bilmediğin bir hesap açar .İstese yapar ,bu erkeklerin yapmadığı birşey mi sanki :50:

Senden hiçbirşeyi saklamasın ,arkadan iş çevirmesin de ,varsın vermesin şifresini canım .

evet canım biliyodu benim face şifremi..
zaten kk şifremi de istedi vermedim ordan alevlendi kavga sen bana 1 şifreni bile vermedin ben sana neden her şifremi verim?? dedim..
üstelikte özel konuşuyoruz burda asla vermem.. nickimi bile bilmez.. o benim her şifremi bilsin ben avucumu yalıyayım oldu.. bende resti çektim vermedi bitti..

Uzun Süreli ilişki yazısını görünce yazmadan gecemedim bende :1:
Bende esimle 2003te tanıstım 15.5 yasımda :52: ve 6 sene sonra Nişanlandık 2009da :16:
1 sene sonra 2010da da Evlendik :13:
2 seneLikte evLiyizzz :21:
Herkes nasıl okadar sene dayandınız falan diyodu hep ama ben ist.da esim bursadaydı cok sık görüşemiyoduk
tabi ozamanlar konusanlar cok oluyor yok sevse her hafta gelir seni görmden edemez falan bilmem ne
ben milletin lafına hiç bakmam sonucta sevmesek bu zamanlara kadar gelemezdik o yüzden kmseyi dinlemeyin kendi
yolunuza bakın darısı hepinizin basına insllahh :38: :39:
ayyy bizimki gibi ilişkinizz ben bursadaym askım gebzede bana kendi olanım kendı canm dedi seni sevse gelirdi bilmemne ne kadar saçma düşünceler ben sorun etmıyorum millet sorun edıyo inşallah sonumuz sizin gibi olurr yaa...ben nedense hep dipdibe olanların birbirinden daha cabuk sıkıldıklarını düşünüyorum heyecanın daha cabuk bittiğini bizim 2 yılı geçiyo mesela yakında gelecek 1 hafta sonra falan ve şimdiden cok heyecanlıyımmmm :16:

kızlar yaa erkek arkadasm makyaj yapınca cırkın oluyomusum oyle dıyo boyama o gozlerını farlarla dıyo, ki ben sadece gozumun etrafını aydınlatsın dıe acık far surerım bakın makyaj stılımın resmını koyarım bı ara abartılı bı makyaj yapmıyorum zaten,ama napcam ben makyajsız begenmıyorum kendımı cunku:26:
ah canımm ne dmek istediğini anlamadın mııı :1:aslında bunun tam tersini anlatmaya calısıyo cok güzel oluyosun yapma makyaj diyo neolursa olsun bi kadın nekadar güzel olsada makyajla cok daha güzel görünürr :12:

Kızlar iyi geceler hepinize :) Sizi 2 saat yalnız bırakmaya gelmiyor vallahi herkes depresifleşmiş canlarım yapmayın... Neden boyle karamsarsınız... :31:
Evet tatlım bizim topik de gelgitler hiç eksik olmuyor.:5:

İyi ki geldin yaa.:29: Mesajını okurken gülümsemeyle doldu yüzüm.:54:

Ben de bir haftalık tatilden sonra yarın yine başlıyorum oruca.:24:
Kestanem şekerim:54::9: benim hep gül inşallah :) Ben hep gelirim. :10: Bu arada kısa çaplı bir tartışma ve ardından yıldırım hızıyla barışmışsınız herhalde. Tebrik ederim, size de bu yakışır :69:
pelin hoş geldin canım aramıza
aslında topiğimiz karamsar değildir kimi zaman sevinçlerimizi kimi zaman üzüntülerimizi paylaşıp fikir ediniyoruz birbirimizden
Canımm merhaba hoşbuldum:3:
Haklısın canım, her topicte oluyor.. Hüzünler ve mutluluklar bizler için... İnşallah herkes çok mutlu olur :16:
Ben sevgilimden ciddi manada ayrılmak istiyorum ama buna cesaret edemiyorum

Ondan başkasıyla beraber olmam ömrüm boyunca bekar kalırım gibi hissediyorum

Hoş bi daha sevgili derdi çekmek istemiyorum ama malum ömrümün sonuna kadar da bekar kalamam

Kuzenim uzun soluklu bi ilişkiden ayrıldıktan sonra kimseyi sevemedi 31 yaşında üzülüyo..

Ben de öyle olmaktan korkuyorum

Önceden 2 saat msj atmazsam çıldırırdım şimdi 1 hafta msj atmadan durabiliyorum

Ben aslında bıktım bu ilişkiden

Ama ayrılmaya neden cesaretim yok?
Bercestecim.. Diğer yazdıklarını da okudum canım, yorulmuş gibi bi halin var. Üzüldüm. Düşüncesiz birini bi yere kadar taşıyabilirsin canım. Malesef takma akılla akıl olmuyor. Dilerim sevdiceğin bi an önce tavırlarının farkına varır ve seni bu karmaşıklıktan kurtarır. Zamana yenik düşen 2 kalp olmayın ...

evet canım biliyodu benim face şifremi..
zaten kk şifremi de istedi vermedim ordan alevlendi kavga sen bana 1 şifreni bile vermedin ben sana neden her şifremi verim?? dedim..
üstelikte özel konuşuyoruz burda asla vermem.. nickimi bile bilmez.. o benim her şifremi bilsin ben avucumu yalıyayım oldu.. bende resti çektim vermedi bitti..

İyi yapmışsın kk şifreni vermemekle .Face şifrenide değiştir canım en yakın zamanda .Kısasa kısas yap ,belki aklı başına gelir.:41:

Ben sevgilimden ciddi manada ayrılmak istiyorum ama buna cesaret edemiyorum

Ondan başkasıyla beraber olmam ömrüm boyunca bekar kalırım gibi hissediyorum

Hoş bi daha sevgili derdi çekmek istemiyorum ama malum ömrümün sonuna kadar da bekar kalamam

Kuzenim uzun soluklu bi ilişkiden ayrıldıktan sonra kimseyi sevemedi 31 yaşında üzülüyo..

Ben de öyle olmaktan korkuyorum

Önceden 2 saat msj atmazsam çıldırırdım şimdi 1 hafta msj atmadan durabiliyorum

Ben aslında bıktım bu ilişkiden

Ama ayrılmaya neden cesaretim yok?
canım bugun işe gitmeden yazdıklarını okudum ama geç kalacaktım cvp veremedım..ben aranızdaki heyecanın aşkın bittiğini düşünüyorum en azından senın açından erkek arkadasının düşüncelerini bilemem..senın yazdıgın şeyleri keske sevgilimde benden beklese buluşacağımız zaman falan uyandırıyodum onu ve bu cok hosuma gidiyodu yemeğini yedin mi üstünü iyi giyin vs ilgilenmek cok güzel geliyo bana..tabi bu devamlı olsa ne düşünürüm bilemem yaşamadan yorum yapmam yanlış olur.bende benzer bişey söylicem ya bu çoçuğu böyle kabul edeceksin insanlar değişmez pek çünkü ya da bitirip yoluna devam edeceksin yaazdıklarından anladıgım beyninde bitmiş bu ilişki :31:

Çıldırmak üzereyim :47::47::47::47::47:

Sevgilimi telefonda aradım sesimizi duyalım iyi olur dedim

Mesele saatlerce oyun oynamaktan

Hadis uydurmacılığına geldi :53::53::53::53::53:

kızlar yaa nedir bu 20lik dişlerden çektiğimmmmmm gecende gene yanağım şiştiii şimdi indi birazz gömük çıkıyo benımkiler bazıları diyo öyle öyle çıkacak onlar damağı yırtamıyo diyo bazıları ameliyatla alınması lazım diyo ama kendımı biliyorum asla aldıramam onları bayıltmaları lazım benıı iğneden bile korkuyorum benn ki dikiş falan atılıyomuşş yaniii off napıcam varmı aranızda bu acıyı çekipte zamanla dişleri normale dönen :18::18::18:

kızlar yaa nedir bu 20lik dişlerden çektiğimmmmmm gecende gene yanağım şiştiii şimdi indi birazz gömük çıkıyo benımkiler bazıları diyo öyle öyle çıkacak onlar damağı yırtamıyo diyo bazıları ameliyatla alınması lazım diyo ama kendımı biliyorum asla aldıramam onları bayıltmaları lazım benıı iğneden bile korkuyorum benn ki dikiş falan atılıyomuşş yaniii off napıcam varmı aranızda bu acıyı çekipte zamanla dişleri normale dönen :18::18::18:

böyle olayları bende çok duymuştum benim 20likler çıktı ama çekilen dişin yerine çıkmış :1: o yüzden bi sorun olmadı hatta çıktığını bile anlamadım doktora gittim de o söyledi senin dişler çıkalı çok olmuş diye :1:

Back
X