Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

$599481_463056090380223_1242775035_n.webp

ne kadar doğru.. bizleri mutlu etmek çok kolay aslında ama ısrarla anlamak istemiyolar..

Etrafında onla evlenmek isteyen kızlar varmış.

Her kavgada bunu demeye başladı.

Ben de bitirdim.

Demin de dedi ki : Sinirlendirmek için yapıyorum.:25:

kız gibi davranmış burda :1:
genelde kızlar böyle cümle kurarlar sinirlenince
oldu olcak istemeye de gitsinler :33:
gerçekten seni kızdırmak için söylemiş sen bolca sinir ol istemiş bu akşam konuşursunuz yine düzelir :34:

[video=youtube;sglKY3AqKyU]http://www.youtube.com/watch?v=sglKY3AqKyU&feature=related[/video]
kimse beni anlamıyorrrrrrrrrrrrrr:50:

Bunun klibi neeeeeeey ya böyleeee

Berceste akşam okudum şimdi yazmaya fırsatım oldu çok sevindim senin adına maşallah diyeyim :nazar: Ne güzel süpriz yapmış öyle :16:

bugu_su Ne oldu canım size ya :(

Sağol canimm

yakında yeni bi grup kurucam:"Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Adım Atmayı beklerken Hiç Adım Atamadan Ayrılmış Olanlar" adında.. ayrılanları oraya beklerim :9:

yakında yeni bi grup kurucam:"Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Adım Atmayı beklerken Hiç Adım Atamadan Ayrılmış Olanlar" adında.. ayrılanları oraya beklerim :9:
hahahh öyle bi konu vardı diye hatırlıyorumm hatta bi süre bu topikte takılmştı sonra ayrılınca senın yazdıgına benzer bi konu açmıştı araştırırsan bulursun belki canım :1:

$DSCF3403.webp

kızlar bakın amele yanıgı oldum bugun:27: solaryuma gittim saat 5 de acılcak dediler bnde dolanıyım biraz dedim 1.5 saat kdr askılı elbise vardı yanmısım haberim yok :27: solaryumda bu farkı kapatmam lazım ya:9:

Eki Görüntüle 476539

kızlar bakın amele yanıgı oldum bugun:27: solaryuma gittim saat 5 de acılcak dediler bnde dolanıyım biraz dedim 1.5 saat kdr askılı elbise vardı yanmısım haberim yok :27: solaryumda bu farkı kapatmam lazım ya:9:
hahah kıyamam cnm yaaa bendede bikini izi oldu boynumda ama geçmeye başladı bayaa :1:

Back
X