- Konu Sahibi _Semiramis_
- #2.221
sana katılıyorum hürremcım ya burda kimsenin kimseden çıkarı yokdaha temiz ve menfaatsiz duygularla yazıyoruz yorumlarımızı ama gerçek hayatta bu durum pek öyle olmuyo benim 1 tane arkadasım vardı mesela 6 seneden sonra onu sildim gibi bişey görüşmüyorum artık pek mesafe koymak zorunda kaldım çünkü ona artık güvenemezdim başka bi arkadaşının eski nişanlısıyla sevgili olan bi kızı ben nişanımda düğünümde başucumda tutamam evlendiğimde kocamı alıp gönül rahatlığıyla gidip gelemem kocama güvensemde ona güvenmem çünkü sabıkası var
bi dizi oluyo bi an önce bitsinde topiğime gelip kızlarla muhabbet edeyim diyorumm tek arkadaşlarım sizlersiniz valla bundan sonra en ufak bi derdimi burdan başka hiçkimseye anlatmam
![]()
o düşünceleri at bence aklından ne demek kocama güvenirim ama karış tarafa güvenmem bana bu laf çok saçma geliyor
seni yargılamak için söylemiyorum ama kocan yapmadıktan sonra zorla yaptıramaz ya güvenmelisin bence
hem yapan her şekilde yapar aldatma işlerini falan
ayrıca empat kur bakalım erkek arkadaşının arkadaşı seni ayartmaya çalışsa sen kanarmısın ona mesela örenk vericek olursak