- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #2.261
Hosbulduk canim, yorum yapan diger arkadaslarimada tsk ediyorum ayrica, bnde galiba biraz sipsevdiydim önceleri o yüzden ilk konustuguma asik oldum hesabi oldu, ama o iliski beni hayattan yada baska insanlardan sogutmadi aksine insanlarin ic yüzünü görmem ve kimseye güvenmemem gerektigini bi tokat gibi yüzüme carpmis oldu, bi yandanda keske olmasaydi diorum tabi ama diger yandanda diyorumki iyi oldu aklin basina geldi, yasanmasi gerekiomuski yasandi diyorum..
ben bu insani unutamadim bida ask yasamak istemedim demedim, bu insandan sonraki tanistigm insani bildign seviyorum.. ama haberi olmadan.. simdi anlatsaam benimkide roman gibi be canim..
sen hic sana ' sen bana göre cok dogru dürüstsün gözümde ciddi iliski yasanicak insansin kisacasi evlenilecek tarzda birisin ama ben eylenmeye birini ariyorum' diyeni duydunmum, ben duydum o yüzden icimde sakli atamadim napim, birgün dogru yolu bulur elbet dedim halada sevmeye devam.. icim acimioda degil ama hayattanda koparmiyorum kendimi sadece baskalarina kapaliym.. ayda yilda bi disari cikarim kimse beni görmesin varligimdan haberi olmasin kimsenin derim hep.. napiym seviyorum gittigi yere kadar sevicem belki bosunadr evet ama dedign gibi allah belkide karsima baskasini cikaricak bellimi olr, psikopat dereceye getirmesin rabbim kimseyi sadece.. öyle ölüyorum bitiyorum gibide degilim.. benimki icten bi duygu.. siz yasamissinizdir aslinda bilirsiniz..![]()
ah canım maşallah çok güzel bir aşkmış seninki
Sen zaten sevgilerin en güzelini yaşıyormuşsun şu an