• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canlarım bızım sorunumuz farklı aslında ben yurtdışındayım şuan o türkıyede
görüşemıyoruz yanı şuan çalıştığım ıçın gıdemıyorum oda vıze alamadı :43:
babamla bu aralar aramız bozuk ızın vermedı yanına gıtmeme :43:
bızım ıçın çok zor oldu bız 1sene aynı evde kaldık sonra bırden ayrılınca eşekten düşmüş gıbı olduk :1:
babamda gıdersen evlende gıt dıyor :47: onun ıçın acele edıyor evlenmek ıçın anlatabıldım mı :26:

ayyyy kuzummm ayni kaderi paylasiyoruz benimki de türkiye de :5::5::5:

canlarım bızım sorunumuz farklı aslında ben yurtdışındayım şuan o türkıyede
görüşemıyoruz yanı şuan çalıştığım ıçın gıdemıyorum oda vıze alamadı :43:
babamla bu aralar aramız bozuk ızın vermedı yanına gıtmeme :43:
bızım ıçın çok zor oldu bız 1sene aynı evde kaldık sonra bırden ayrılınca eşekten düşmüş gıbı olduk :1:
babamda gıdersen evlende gıt dıyor :47: onun ıçın acele edıyor evlenmek ıçın anlatabıldım mı :26:

anladım canım, uzaklık çok zor gerçekten:50:, sevgiline de hak veriyorum bir yandan ama güzel bir dille anlatmaya çalış yine de, düzgün bir iş bul birikim yapalım, sonra her anlamda rahata kavuştuktan sonra evleniriz falan diye..:31:

Anaam.ayni derten nuzdarip olan arkadaslarimda varmis:31:
Ben de yurtdisindaym ama beninki.bnde 2saat uzak yerdeydi ben.sevdigmi yakinimda isterim oyle ayda birdegilde haftada bir gorusmek isterm derdi oküz simdi yine sinirlerim geldi:27:

Ödul avcisi Canim "Bounty Hunter" hem komik.hemde cok romantik,siddetle tavsiye ederiim:16:

ayyy gerard oynuyormuşş:17:. Tavsiyen için çok sağol canım, ama kardeşimle izleyeceğiz, o bunu izlemiş.Ben bu filmi izleyeceğim filmler listeme dahil ediyorum.:54:
Cesarerin var mı aşka?'yı izlemek bir türlü nasip olmamıştı, onu izleyeceğiz şimdi bakalım:31: görüşmek üzere kızlar..:16:

ayyy gerard oynuyormuşş:17:. Tavsiyen için çok sağol canım, ama kardeşimle izleyeceğiz, o bunu izlemiş.Ben bu filmi izleyeceğim filmler listeme dahil ediyorum.:54:
Cesarerin var mı aşka?'yı izlemek bir türlü nasip olmamıştı, onu izleyeceğiz şimdi bakalım:31: görüşmek üzere kızlar..:16:
yeni gelenler hoşgeldiniz :16:
cesaretin var mı aşka mükemmel :16: bazı yerlerinde katıla katıla gülersiniz, bazı yerlerinde hıçkıra hıçkıra ağlarsınız tatlım iyi seçim olmuş :81:
onun dışında benim favorim a moment to remember :69:

yeni gelenler hoşgeldiniz :16:
cesaretin var mı aşka mükemmel :16: bazı yerlerinde katıla katıla gülersiniz, bazı yerlerinde hıçkıra hıçkıra ağlarsınız tatlım iyi seçim olmuş :81:
onun dışında benim favorim a moment to remember :69:

canımm hoşgeldinn:16: filmin dolmasını bekliyoruz, herkes çok beğeniyor, sen de öyle diyorsan beğenirim ben de kesin.
a moment to remember bizim de sevgilimle favori filmlerimizden:69:. hatta en sevdiğim bile diyebilirim.:69:
Bende de baya unutkanlık var da, benim etkilenmemi arttıran bir unsur da ileride öyle olabileceğimi(Allah korusun) düşünmek olabilir.:1:

canımm hoşgeldinn:16: filmin dolmasını bekliyoruz, herkes çok beğeniyor, sen de öyle diyorsan beğenirim ben de kesin.
a moment to remember bizim de sevgilimle favori filmlerimizden:69:. hatta en sevdiğim bile diyebilirim.:69:
Bende de baya unutkanlık var da, benim etkilenmemi arttıran bir unsur da ileride öyle olabileceğimi(Allah korusun) düşünmek olabilir.:1:

hoşbulduk canım :16:
allah korusun o bende de var, bi ara bi bitki çayı içiyodum, ama devamlı içmek gerekiyor, ben 15 poşet falan içmişimdir, günde 1 tane pek bi işe yaramadı. ama başlıcam, düzenli bi şekilde. :31: adını bulayım sana da söylerim. :34:
cesaretin var mı aşka yı izlerken çok eğleniceksiniz eminim :34:

kızlar benimkinin arkadaşının benimkine söylediği cümleyi aynen iletiyorum size. nasıl sinir oldum anlatamam :47: demiş ki ''oğlum seninki de hayat mı be, ölü gibi yaşıyosun, senelerdir bağlandın bi kıza gidiyosun'' demiş.
benimki altta kalır mı, o da şöyle demiş '' 5 sene sonra elime işimi aldığımda sedefle eyfel kulesinin altında 32 dişimiz gözükene kadar gülerek bi fotoğraf çekilip sana maille atarım. o zaman anlarsın ölü gibi bi hayatın sana mı bana mı ait olduğunu'' demiş. :51:
o da yaptı bizi eyfel kulesinde :27:
ama çok sinir oldum arkadaşına :95:

Back
X