- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #2.641
2 kez hazırlandı canım. sevgilim astsubay olmak istiyodu. 1. girişinde hazırlanmamıştı, sırf astsubaylık sınavlarında öss de barajı geçmen gerekiyo diye girdi. ama o yıl astsubaylıklar össde de belirli bi puan istediler. o yüzden o yıl hiçbir yer olmadı. sonra 2. ye hazırlandı, o yıl hem bilgisayar öğretmenliği için hazırlandı, hem de aklında hep bi astsubaylık vardı. fenden kaydırma yapınca bilgisayar öğretmenliklerine yetmedi. ama kara, deniz, hava astsubaylıklarına tuttu, mülakata çağırdılar. o yıl abisinin düğün günüyle çakışıyo diye kara ile havanın mülakatlarına gidemedi. denizciliğin mülakatlarına tutuyodu ama denizciliği istemedi. 6 ay orda 6 ay burda olmaz. ben seni bırakamam, böyle bi evlilik istemiyorum vs.. dedi, denizcilikten vazgeçti. polislik sınavı vardı ona da bi gireyim dedi. hani 4 yıl okumaktansa 2 yılda meslek sahibi olurum dedi. girdi, kazandı ama kopya muhabbeti oldu o yıl, sınavı iptal ettiler, öbür sınavı da baya geç bi tarihte yapıcaklardı, öyle böyle derken okuluna yazıldı başladı zaten. sevgilimin özgeçmişini yazdım resmenama çok şanssız kıyamam ona, tabii her şey kısmet
![]()
ayy olur mu olur vallabiz toplanırız. çeyizimize alacağımız o cici kahvaltı setleriyle kahvaltı ederiz.
benimki de artık sizinkilerin aklına girip pes oynamaya götürür.
![]()
ah canım yaa, inanamıyorumm. gerçekten çok şanssızlıklar yaşamış sevgilin
Benimki de astsubaylık veya polislik istiyordu. Hatta sen olmasan polis olmuştum falan diyor bazen, polislik çok kutsal ve de güzel bir meslek ama çok zor canım ya, ben çok pimpirikliyimdir, o karakol ortamını da bi kaç kez gördüm bi de. o eve gelene kadar yüreğim ağzıma gelirdi herhalde. Allah polis eşlerine ve annelerine yardım etsin inşallah.
Ben olmasam futbolcu da olabilirdi aslında
ay garibim yaa kıyamam
Son düzenleme: