• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ben de öyle düşünüyorum canım. ben herşeye ağlıyorum zaten:27: onun yerine de ağlarım nolcakki:69:

Bu arada semiramis'e söylediklerine katılıyorum. Biz de uzak olduğumuz dönemlerde 2 haftada 1 görüşürdük. ama 2. haftanın sonlarına doğru bi kavga bi gürültü ki sorma gitsin:1:
Sonra görünce herşey normale dönüyor güllük gülistanlık oluyor, buluşmaya yakın tekrar didişme dönemi, sonra görünce tekrar düzelme vs. derken bir kısır döngü resmen. Döngünün düzelme noktası da o'nu görme anı...:69: biraz sabret semiramis'cim döngünün düzelme evresine çok yaklaştın.:29:
sağolun kızlar yaa hep bana destek oluyosunuzz moralimi düzeltiyosunuzz evet az kaldı kısmetse bi buluşalım ona bol bol sarılıcammmm :21:

ya 2-3 ay once gelmisti aslında ama ozaman biz ayrıydık :26: ve ben onu sevmiyordum cok durmadım yanında döndü :31: simdi yine gelcek bu sefer seviyorum artık degişti hersey tabi :16: belli olmuyor cnm bazen 1 ayda bir geliyor bazen 2-3 ayda bir
anladım cnm olsun yürekler bir olsun önemli olan o ayyy insan cok heyecanlanıyo dmii yakın zamanlarda buluşmalarımız gerçekleşecek sanırımmm :21:

Back
X