zaten özellikle kendi kanından olan kimseden fayda beklemeyeceksınn ne gelirse insanın yakınından geliyoo

evet tabii sorunlar muhakkak vardırr benım annem 3 ay evli kaldı birisiyle mesela adam daha evlenmeden bana beddua etti annemi aldatmıştı bende ortaya çıkardımm hatta aşkımla birlikte ortaya cıkardıkk annemde ayrıldı doğal olarak sonra bana beddua etmiş Allah belanı versın falan diye gerçi köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardıı

o 3 ayda adamla hiç konuşmadıkk annem bana para verıyodu ayda 100 tl düşün semiramise para verıyosun paramız kalmıyo dıyomuşş annemle telde konusurken konusmalarımızı dinliyodu belki ben anneme özel bişey söylicem değil mi ama adet oldum dicem veya baska bişeyy Allahtan o beyinsizden kurtuldukk ama hala içimde bi yaradır o benım annemın benden habersiz evlenmesi beni düşünmemesiii

mesela annem diyoki ben sana kıyamadım sen olmasaydın o adamı çekerdim bu sefer benım vicdanım rahatsız oluyo ama bunları sevgilim söylemişti bana sakın bu ayrılıgın nedeni sen olma ılımlı davran annen sonra senın yüzünden der demiştii haklıymışş senın yüzünden demesede onun kibar halini söylüyoo bazenn

sanki adam mükemmeldide bi benımle anlaşamadıı annemi ölümle mi tehdit etmedi, vurmadı mı aldatmadı mı sankii daha önce iki kere evlenmiş anneme bi kere evlendim demiş