- Konu Sahibi _Semiramis_
- #2.921
hahahbenimki de geçiyor canım ama alıştım artık, komik esprilere falan sebep oluyor bazen bu konu aramızda
ay ama onun da aksi gibi hiç gelmiyor.
bi yerinde mi biriktiriyor anlamadım ki![]()
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahbenimki de geçiyor canım ama alıştım artık, komik esprilere falan sebep oluyor bazen bu konu aramızda
ay ama onun da aksi gibi hiç gelmiyor.
bi yerinde mi biriktiriyor anlamadım ki![]()
ay kızlar sonunda kapadık teli içime fenalıklar bastı hiç bukadar uzun konusmayız normalde:95::102::122::132:
hahahaynı durumdayızz ben 2 kere kesin wc ye giriyorummm ama ooo hiççç bu sefer ben daha cok çekiniyorum bu durumdannn ayyy okumasa barii yazılanlarrı
![]()
ay kızlar sonunda kapadık teli içime fenalıklar bastı hiç bukadar uzun konusmayız normalde:95::102::122::132:
ne konustunuzzzzzzzzzzzzzzzzzz ki![]()
konusurken burdakı muhabbettı kacırdım hep yaa bı gozum hep burdaydı ama tam adapte olamadım![]()
ay canm yaaaaa aşk meşk konusmadık tabııkı bnm odunla ne konusulur işten gucten hep bı kac sey war aklında onları konustuk
ha bıde faceden bı kız mesaj yazmısta buna onu soyluyo bıde bana dedım muhatap olmıcaksın yok efenım kotu nıyetı yokmus işle ilgili biri bırı sanmıs yardımcı olmak ıstemıs vs vs![]()
aynen valla ama napalm canım kız kıza muhabbet edıyoruz hem bu doğal bi ihtiyac dmiiievet ben de yazarken bunu düşündüm, demesinler sonra çişimizi bile yazıyorsunuz oraya diye.![]()
bilmem mi çok iyi biliyorum![]()
aynen valla ama napalm canım kız kıza muhabbet edıyoruz hem bu doğal bi ihtiyac dmiii![]()
ne oldu gi senin dost fazlami aciliydi![]()
sağol canım benımki bi gün olur bana derse ne cok wcye gidiyosun diye bu açıklamayı yapıcammkadınların mesanesinin üzerinde rahim var o yüzden kadınlar daha sık tuvalete gider çünkü rahim baskı yapar yani erkeklerden daha fazla çiş yapmamızın sebebi işte bu![]()
aynen valla ama napalm canım kız kıza muhabbet edıyoruz hem bu doğal bi ihtiyac dmiii![]()
tmm fıstıkk görüşürüz tekrar iyi gecelerrr tatlı rüyalarröyle tabi canım, burası bize özel zaten, yazcaz tabii herşeyciği
Kızçeler sohbetinize doyum olmuyor yarın dersim var, ben kaçayım yavaştan
iyi geceler tatlı rüyalar hepinize![]()