• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

durun konu bulayım bari yahuu bu arada kızlar sabahlara kadar konuşuyoruz ya uyku patlaması oldu bende sabah annem kahvaltıya kaldırdıktan sonra balkonda sohbet edelim dedik ordaki kanepede uyuyakalmışım:9:
ama nasıl temiz hava aldım sormaayın gitsin ya kuşlar cikcik annemin gülleri leylakları açmaya başlamış mis kokuyolar bahçe evin yemyeşil olmuş ılık bi rüzgar tenime değdi uyuyakaldım müthiş bir hazdı yaa:32:
aynen bende annem 1 de zor uyandırıyo valla bugun arabamızı sattık bizdee kurtulduk o yüktenn annemle yemek falan yedik dışardaa iyi geldi bayaa :32: kızlar bugun babamı gördüm ya hemde yanından geçtik o oturuyodu dışarda dibinden geçtik resmen anneme baktıgını gördümm bana baktı mı bilmiyorumm :31:

sevgilim kızıl sevmiyo iştee bi de kızıldan korkuyorum sonra baska renge geçmek cok zor oluyoo bi de devamlı akıyo o yüzden açık kahve bende düşünüyorum bi de kestane tonları nasıl durur acabaa :26:

Hımm anladım canımm..Kestanede güzel olur bu tonda kestane sanırım ben bayılıyorum bu renge :52:
Yeniden Yönlendirme Bildirimi

aynen bende annem 1 de zor uyandırıyo valla bugun arabamızı sattık bizdee kurtulduk o yüktenn annemle yemek falan yedik dışardaa iyi geldi bayaa :32: kızlar bugun babamı gördüm ya hemde yanından geçtik o oturuyodu dışarda dibinden geçtik resmen anneme baktıgını gördümm bana baktı mı bilmiyorumm :31:

konusmuyordunuz dimi

iyi etmişsiniz canım ana kız keyiften bi gün çaldınız dene ohh ohh:32:

Back
X