• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Yokk yaa sıkılmadık. Benimki de tayt giymeme kızar Kendisi kabanla dolaşır ama neymiş ben karışamazmışım. Kendisi karışabiliyor nedense. Ay ben bugun patlamaya hazır volkan gibiyim :)
senın bugun sinirlerin baya bozulmus cnmm insan bazen öyle oluyo ama bende cok kafama doluyorummm sonra pişman oluyorumm söylenmezsem patlarımm duramamm :1:

Valla alican karsina acik acik diycen, Ya senin amacin ne ? diye catir catir konusucan
ben onura catir catir amacin ne diyodum diycem ama diyemiodum tabiki konusmasi kolay yanida pit cit oluyodm miy miy konusamiodum bile o sayiyodu sayiyodu bn anca bittiyse kapicam tel.i diodum hey gidi günle
r :27:
valla kimse kusura bakmasin ama erkeklerin hepsinde harbi diyorum , en lightinda zerosunda bile az bucuk oküzlük var niyeyse :51:

Doğru söylüyosun:)

sac rengı ve kıyafet konusu uzayınca sıkıldılar gıttıler atractıve de gıttı baksanızA:5:

kızlar ben naaapıcam bılmıyorum bana da boyle dızlerde yada dızustu etekler elbıseler cok yakısıo ama gıyemıyom hiç.bu konuda cok dar kafalı malesef.:50:
onla bulusmadıgım zamanlar gıyıyıom ama :27: napiim zaten normalde abartı gıyınen bırı deilim
ama konuyu değiştirmiştik baska konuya geçmiştik kii :5: hahah :1: seni yolda falan görürse o şekilde görürsün gizli giyinmeyiii :4:

sac rengı ve kıyafet konusu uzayınca sıkıldılar gıttıler atractıve de gıttı baksanızA:5:

kızlar ben naaapıcam bılmıyorum bana da boyle dızlerde yada dızustu etekler elbıseler cok yakısıo ama gıyemıyom hiç.bu konuda cok dar kafalı malesef.:50:
onla bulusmadıgım zamanlar gıyıyıom ama :27: napiim zaten normalde abartı gıyınen bırı deilim

Sac konusu oldum olasi basa bela bi konu ztn :27:

sende seninkinden gizli giycen mecbur yada orta yolu bulucan yinede simdiler ipler fora yapma derim
:31:

he tm canim bnde sedefonuru bi iki dkka asaglarda gördüm sonra kaypoldu ondan onu sandim :34:
anladım cnmm bu topiğin ben uzun süree rağbet görmesini istiyorummm okadar yıllarca emek harcadığımız ilişkilerimizde mutlu sonlara şahit olmak istiyorumm o yüzden beni biraz korkutuyoo nedense bu durumm :18:

anladım cnmm bu topiğin ben uzun süree rağbet görmesini istiyorummm okadar yıllarca emek harcadığımız ilişkilerimizde mutlu sonlara şahit olmak istiyorumm o yüzden beni biraz korkutuyoo nedense bu durumm :18:

Valla canim bnce iyi ragbette görüyo ztn özellikle sen :16:
baksana hep destek tam destek ilk görünce anaam yememis icmemis yorum yazmis dedim :27: ayni tarihte bulusmusuz :1:

Back
X