• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Canlarımm ben geldimm:10:
Valla 1 gün giremeyince bile çok arıyorum burayı.:16:
Dün kuzenimin ısrarlarına dayanamayarak onlarda kaldım. Kuzenimin psikolojisi çok bozuk da, onun yanında buraya giremedim pek.
Kendisi 1,5 yıldır çıktığı kişinin evli olduğunu öğrendi :5::5: gerçi bunu öğreneli 6 ay kadar oldu ama hala atlatamadı.:50: ben de fırsat buldukça onlarda kalmaya çalışıyorum. Sizden ricam kuzenim için dua edin bol bol, intihara bile kalkıştı çünkü.:14: Gerçi çok şükür ağır depresyonu atlattı ama yine de aklına geldikçe kötü oluyor.:50:
Güzel haber de bugün kuzenimle birlikte sevdiceğimle buluştuk:69:, alışveriş yaptık bol bol :8: darısı tüüümm özlem çekenlerin başına.:16:
bizde seni çok arıyoruz valla aksam düşündüm nerde acaba diyee çok alıştım hepinizee :29: kuzenın adına cok üzüldüm yaa ne kadar zor bi drumdur kimbilirr Allahım yardımcısı olsunn :5: bizimde az kaldı buluşmamıza cok heyecan yapıyorum yaa :8:

mrb fıstığımm bizde merak ettık senii sıkıldıda mı çıktı acaba diyee :16: iyi yapmıssnn neler aldın bakalımm kendinee :54:

yok canım ya pc izin vermedi işte:1:
krem rengi kalme etek aldım
4-5 tane de tshirt aldım malum yaz sezonu açılıyor yavaş yavaş
leoparlı tayt aldım vardı bi tane daha ama o kapri tayt tı bu uzun tayt
sonra kapri pijama aldım
plaj terliği aldım
iç çamaşırı altım alt
ha birde çeyizime reçellik ballık aldım:)

Son düzenleme:
bende varım kızlar,4 yıllık sevdam var.kendisi askerde,2013 nisanda dönecek inşallah.aşırı derecede duaya ihtiyacımız var.

yok canım ya pc izin vermedi işte:1:
krem rengi kalme etek aldım
4-5 tane de tshirt aldım malum yaz sezonu açılıyor yavaş yavaş
leoparlı tayt aldım vardı bi tane daha ama o kapri tayt tı bu uzun tayt
sonra kapri pijama aldım
plaj terliği aldım
iç çamaşırı altım alt
ha birde çeyizime reçellik ballık aldım:)
inş hepsini güle güle giy canım kalem etekleri bende cok beğeniyorumm ama bana yakışır mı bilmiyorum anneme göre bacak boyu uzun insanlara kalem etek yakışmazmışş ama benım cok hosuma gidiyo :26:

bende varım kızlar,4 yıllık sevdam var.kendisi askerde,2013 nisanda dönecek inşallah.aşırı derecede duaya ihtiyacımız var.
hayırlısıyla geçer o zamanda canım anlamazsın bilee yeterki her zaman birbirinizin yanında olunn :16: Allahım sevdiğinin ve senın yardımcın olsun askerlik zordurr kısa dönemde olsa yaşadım :31:

inş hepsini güle güle giy canım kalem etekleri bende cok beğeniyorumm ama bana yakışır mı bilmiyorum anneme göre bacak boyu uzun insanlara kalem etek yakışmazmışş ama benım cok hosuma gidiyo :26:

Benimde bacak boyum kisa bence bana hic yakismio, en iyi bacak uzun bacak ne giyse masallah bi gzl yakisioki ben dört dönüorum ne giysem diye :27:

Benimde bacak boyum kisa bence bana hic yakismio, en iyi bacak uzun bacak ne giyse masallah bi gzl yakisioki ben dört dönüorum ne giysem diye :27:

Demin yazdigim nasil gitmedi ya ? bnde bacak boyum kisa yakistiramiorum kendime kalem etegi :27:

Back
X