ben seviyorum da onu bilemicem yani

evet içimizde belkide söyleyemediğimiz bissürü şey kaldı kimbilir hep kalıcak belkide
şuan birbirirmizden habersiziz canım
öyle mi oldu acaba msjda söylediklerim farkında da değilim ha fevri davranmış olabilirim ama onun bir ay beni aramaması tak etti kafama ve tırladı kafam yani haksızmıyım ama
neyse ya seviyosa arar ve çabalardı bitti diyemezdi bence ara verelim derdi ne bilim biraz konuşmayalım birbirimizden uzak duralım derdi beni bırakmazdı yani
yine söylüyorum bana deseydi ki atractive sen çok değiştin bilmem ne diye tartışsaydık ama öyle bitseydi belki böyle olmıcaktı
o beni direk terketti diyorum ya ben ona aylarca kavgalarımıza onun öküzlüklerine rağmen bitti demedim ama o diyebildi kimmiş seven demek ki benmişim
benim üzüldüğüm konu ise onun için yıllarca mücadele ettim herkese karşı kimseyi görmedi gözüm herşeyini özür diledi affettim ama haketmiyormuş işte
ilk aşkımdı daha önce ilişkilerim oldu ama ben onlara aşık değildim yani,birde hep evlilik hayali onunla kurdum bu güne kadar ve beni bembeyaz hayallerimle bırakıp gitti bu bana çok koydu işte unutamıyorum bu yaptığını nefret büyütüyorum resmen bu yüzden işte