• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

nikah tarihi belirledinz mi?? evlilik çok güzel birşey her şey mükemmel geçti,hala da mükemmel ;) evlendikten sonra sabah öpüşerek işe gidiyoruz iş yerindeyken sürekli msjlaşıyoruz çabuk akşam olsun çok özledim seni falan böle günler geçti heyecanlı heyecanlı filan.. zaman geçince alıştık özlem fazla filan kalmıyor ama bazen birden çok özlüyoruz
sevgili dönemindeyken sürekli heyecan,bol bol özlem,24 saat mesajlaşma,ne varsa sürekli konuşup durmak filan şimdi yavaş yavaş değişiyor alıştık evlilik çok farklı bi duygu..
aşk,sevgi devam ediyor tabii ki :16:

ay evlıylen bıle mesajlasıyorsunuz demek bız sewgılıyken bıle nerdeeeeeee
ilgi sıfır evlensek bıde nolur dusunemıyorum:ssz:

ahh canım benimmm darısı sana başına :16:
ayyy sorunlar ne azalıyor ne artırıyo bunları bilemem :26: işinize bağlı dimi yaa
en önemli olan denge. eşim çok sinirlenirse ben sakin olmayı çabalıyorumm,ben sinirlenirsem oda sakin olmayı özen gösteriyor
ya ikimiz birden tartışıyorsak sakin olamıyorsak konuyu kapatıyoruz susuyoruz suratımız asık
fazla süre geçmeden düzeliyor aramız ;)
inşallah yaa :16: evet dediğin dogru ama biraz alttan alacaksın karşı taraf sinirliyken falann ama herşeye rağmen sevdiğinle uyumak paha biçilemezdirrr :16: ay cok heveslendım şimdiii kendımı tutamayıp benımkine baskı yapıcam diye korkuyorummm :1:

ayyy,ne güzel anlattın, çok pis evlenesim geldi şu an:69: maşallah. Allah mutluluğunuzu daim etsin.:nazar: Olumsuz yanları da var mı peki,anlaşamadığınız konular falan:26:
bizim nikah tarihimiz belli değil malesef, daha okul,askerlik meseleleri bitmediği için, önümüzde daha 3 yıl var gibi gözüküyor.:31:

canım benim çok tşk ederim darısı sana başına ;))
olumsuz yanları vs..aklıma gelmiyor gelirse yazıcam söz :)
şuan çok uykum geldii yarın işeeee pooffff

nikah tarihi belirledinz mi?? evlilik çok güzel birşey her şey mükemmel geçti,hala da mükemmel ;) evlendikten sonra sabah öpüşerek işe gidiyoruz iş yerindeyken sürekli msjlaşıyoruz çabuk akşam olsun çok özledim seni falan böle günler geçti heyecanlı heyecanlı filan.. zaman geçince alıştık özlem fazla filan kalmıyor ama bazen birden çok özlüyoruz
sevgili dönemindeyken sürekli heyecan,bol bol özlem,24 saat mesajlaşma,ne varsa sürekli konuşup durmak filan şimdi yavaş yavaş değişiyor alıştık evlilik çok farklı bi duygu..
aşk,sevgi devam ediyor tabii ki :16:

umarım sabahları bol bol öpüşmeden önce dişlerinizi fırçalıyorsunuzdur malum sabahları ağız kokar:27:

inşallah yaa :16: evet dediğin dogru ama biraz alttan alacaksın karşı taraf sinirliyken falann ama herşeye rağmen sevdiğinle uyumak paha biçilemezdirrr :16: ay cok heveslendım şimdiii kendımı tutamayıp benımkine baskı yapıcam diye korkuyorummm :1:

ewett canımm evlilik çok sorumluluk var
birlikte uyumak bana güven hissetiriyorr çok güzeldiir :16:

hahaha hadi baskı yap ona :)) :p

ewett canımm evlilik çok sorumluluk var
birlikte uyumak bana güven hissetiriyorr çok güzeldiir :16:

hahaha hadi baskı yap ona :)) :p
aman almıyımmm zaten çalışıyoda yoruluyoo kızar şimdii :1: onun açmasını bekliyorumm söz nişan meseleleriniii :31:

Back
X