• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar erkeklerın yukselenı daimöa öküzdür bu yuzden hepsı aynı b.ktur :5:
kıyamam yaa çok üzüyosun kendini canımm çok huzursuzsun bunu burdan farkediyorumm :50: bence en yakın zamanda sevgilini karşına al aklına takılan herşeyi konuşş rahatla cvplarını al :31:

kızlar ben sizi merak ettim hadi herkes albume resim koysun ozel yapsın arkadaslardan baskası goremez sonra silersinizde valla gormeden konusmak bi tuhaf oluyo yoksa aramızdaki tek kız semiramismi hepimiz erkekmiyis :27:
evet ya güzel olur aslında bende merak ediyorum sizlerii :16:

iyiliğine iyidir canım hakkını yemiyim şimdi sadece inatlaşır yapılmasını istemediği şeylerde keçi işte:53:
bende cok inatçıyımdır yalnız biliyo musun :1: daha önceki tartışmalarımızda sevgilim demişti bile ben kendime inatçı dıyodum sen bendende inatçısın diyee :9: ben sinirlenirsem inat ederim ama onun dışında her zaman olumluyum denileni yaparımm :8:

evet benımkide detaycıdır zekidir ama 4 yıldır iki yüzlülüğünü içtenpazarlıklığına şahit olmadımm o tanıdıgın baya karaktersizmişş :19:

senin ki için demiyorum ama
benim tanıdığımda öyle iki yüzlü,karaktersiz,kinci v e inatçıdır ve hep kendini düşünür çevresindekilere neler çektiriyor ve benim ailemde olduğundan yakından görüyorum yani hep suratı asık kendi istedikleri olmadığında neler oluyor bir görsen:20:

kızlar ben sizi merak ettim hadi herkes albume resim koysun ozel yapsın arkadaslardan baskası goremez sonra silersinizde valla gormeden konusmak bi tuhaf oluyo yoksa aramızdaki tek kız semiramismi hepimiz erkekmiyis :27:

ben erkeğim mesela bi kaçınızı ayarlamaya çalışıyorum şuan burda:27:

kıyamam yaa çok üzüyosun kendini canımm çok huzursuzsun bunu burdan farkediyorumm :50: bence en yakın zamanda sevgilini karşına al aklına takılan herşeyi konuşş rahatla cvplarını al :31:
kac kere konustuk bı yere waramıyoruz:5:

yaa ewette buraya koyulan resımler sılınmıyo beaaa bırbırımızı faceden eklesek daha mantıklı:1:

ben de çok merak ediyorum yaa :1: albüm nasıl yapılıyo :26:

senin ki için demiyorum ama
benim tanıdığımda öyle iki yüzlü,karaktersiz,kinci v e inatçıdır ve hep kendini düşünür çevresindekilere neler çektiriyor ve benim ailemde olduğundan yakından görüyorum yani hep suratı asık kendi istedikleri olmadığında neler oluyor bir görsen:20:
ben çevremde bi boğa,aslan ve ikizler erkeğinin örneklerini gördüm onlarda cok beterler yaa boğa eniştemın burcu dayak küfür içki ne ararsan varr, aslan dayımın burcuu o da kendisini imparator sanıyoo ağzı bozukk bana bile küfür etti yanii bi de ikizler o da babam oluyoo zatenn anlatmama gerek yok :1:

Back
X