• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

maşallah yaa sedefcim cok güzelsin gerçektenn içinin güzelliği yüzüne vurmuşş hepinizin öylee ben koyu renk saçla yan perçemi cok yakıştırdımm :54:

ammavelakin çok tatlısın canım :nazar: :16: maşallah
semiramise attım 10 dk sonra diğerlerinize de gelcek inş :ssz: şu 10 dk bekleme meselesini çözemedim :20:

maşallah yaa sedefcim cok güzelsin gerçektenn içinin güzelliği yüzüne vurmuşş hepinizin öylee ben koyu renk saçla yan perçemi cok yakıştırdımm :54:

o senin duruluğun güzelliğin fıstığım :16: siyah mı diyosun kuzum o zaman haziran gibi dönüyorum kendi rengime.. karamel boya almıştım, yarın boyucam 2. ve son kez olucak inş :1:

o senin duruluğun güzelliğin fıstığım :16: siyah mı diyosun kuzum o zaman haziran gibi dönüyorum kendi rengime.. karamel boya almıştım, yarın boyucam 2. ve son kez olucak inş :1:
aslında hepsinde birbirinden güzelsın ama siyah saç ve yan perçem daha hoş olmus bencee :16: benım kendı saç rengımde senınkısı gibiydii şimdi o renge dönmek ıstıyorumm ama zorr :50:

aslında hepsinde birbirinden güzelsın ama siyah saç ve yan perçem daha hoş olmus bencee :16: benım kendı saç rengımde senınkısı gibiydii şimdi o renge dönmek ıstıyorumm ama zorr :50:

ben haziranda bi kere koyu kahveye boyayıp (ki zaten koyu kahveye boyayınca siyah oluyomuş) sonra kendi haline bırakıcam canım, sen de dene, benzer bi renk çıkar bence dönersin öyle :34:

Back
X