• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Herşeye iyi geliyormuş zeytinyağı gibi canım. Çatlaklara, cilt kuruluklarına, saça,tırnaklara...
Aklıma gelen heryerime sürdüm bol bol. minicik şişesi 15tl ve şimdiden yarıladım bile:9::9::9:

haha sen öyle diyince bi arkadaşım geldi bi gece oturuyoruz arkadaşımla birden hopladı yerinden gitti susam yağı ve bi yağ daha aldı tüm vücuduna sürdü çatlaklar için şok olmuştum:53::52:

Google'a giriosn ya mobil var yanda klasik var klasikten giriyorum 'uzun süreli ilişkisi olupta.......' yazıyorumm çıkıyo..Ama zahmetli oluyo biraz..Burdaki gbi dğL.. :37:
anladım kuzum sağol evet zordur ama ben istediğim zaman girip okumak istiyorum burasını :31:

Eveeeeeeeeeeeeettt yapalımmm çekilişşş :33:

güzel fikir gerçekten ya yaparız bizde :8:

ahahah evet yapalım yapalım tam benlik bir olay seneye yılbaşında yapalım:32:

Ayyyy valla gaza geldim ufak ufak alır aldıkça da ekleyip
kızçelerin beğenisine sunarım :1::1: Canım bu arada argan
yağı kafamda bikaç kullanımdan sonra etkisini yazcam sana:34:
Çatlaklara da iyi geliyomuş sağ bacağımda 2 çatlakcık var ona da
sürcem inşallah etkilidir:31:

Hoşbuldum canım:34: Yapalım tabiii çok güzel oluyorrr.Ben 2 çekilişe
katıldım hem çok güzel zaman geçirdik çok eğlendik hem de hediyeleştik
bol bol cicilerimiz oldu:45::45:

herkesten olumlu yanıt geldiğine göre ilk çekilişimiz yılbaşındaa:7:
ne güzel olur ya, hem dostluklarımız pekişir:29:

haha sen öyle diyince bi arkadaşım geldi bi gece oturuyoruz arkadaşımla birden hopladı yerinden gitti susam yağı ve bi yağ daha aldı tüm vücuduna sürdü çatlaklar için şok olmuştum:53::52:

:52::52::52::52::52:
Ben de öyleyim valla birinden biri duymiyim, üşenmeden gidip alıp buluyorum kendimi
pehlivanlar gibi yağa:1::1::1::1:

zaten sitede çeyiz konusu ve aldatılma konuları çok revaçta:52:

Aynen yaaa geçen sinirlendimm K.K.' da konu açmak diye sitem yüklü bi konu açtımm...inannır mısın 1 yorum bile gelmedii :52: buda yazdıklarımın ne kdar doğru olduğunu ispatladı..bundan sonra konu açınca atraksyon dolu bi başlık atcamm :27:

$b_E_H_mutfak_roses_porselen.webp
:31::31::31::31:
Çalışmaya bi başliyim de böyle pembiş beyazciciler alcam bol bolllll bayılıyorum bunlaraaaa:31::31::31:

Aynen yaaa geçen sinirlendimm K.K.' da konu açmak diye sitem yüklü bi konu açtımm...inannır mısın 1 yorum bile gelmedii :52: buda yazdıklarımın ne kdar doğru olduğunu ispatladı..bundan sonra konu açınca atraksyon dolu bi başlık atcamm :27:

aynen ya bende normal konular açıyorum mesela geçen filmlerle ilgili konu açtım kimse uğramadı ama hepsine azıcık yorum yapılıyo hatta bi bayan dedi film başlığında bu sitede ilgi alması iin atracsiyonlu konular açman lazım canım dedi dalga geçtik ikimiz yani kendimizle bide:9:

:52::52::52::52::52:
Ben de öyleyim valla birinden biri duymiyim, üşenmeden gidip alıp buluyorum kendimi
pehlivanlar gibi yağa:1::1::1::1:

bende burdan ne duyarsam yapıyorum yahuu tecrübeya sabit hepsi diye:9:
3 sene öncce bebe yağı kullanmaya başlamıştım burdaki arkadaşlar sayesinde:9:
birde hacışakir sabunu keşvettim mesela
ne duyarsam kullanıyorum:9:

aynen ya bende normal konular açıyorum mesela geçen filmlerle ilgili konu açtım kimse uğramadı ama hepsine azıcık yorum yapılıyo hatta bi bayan dedi film başlığında bu sitede ilgi alması iin atracsiyonlu konular açman lazım canım dedi dalga geçtik ikimiz yani kendimizle bide:9:

Aynennn :DD çok uyush oluorum ama...

bende 4-5 yaşıma kadar çok içmişim sonra hiç içmememişim şimdie işte sütlü tatlıları yiyebiliyorum ama ben messela puding,sütlaç falan ama sütlaçta süt kokusu omıcak midem kalkıyo vanilya dolduruyorum içine:1:
evet ya çok şanslı olucak ALLAH kıymetimi bilenlerle karşılaştırsın canım :31:
amiiinn canım
aynen ben de süt içmem ama pudinge muhallebiye bayılırım :56: peynir ayran falan da severim ben. sütle olan herşeyi yiyip içiyorum ama sütü yok sevmiyorum işte :19:

evet yaa cok heyecanlanmışsındır ben telefonla konusurken bile cok heyecanlanıyorumm :52: bende peynir yemiyorum canım yaa küçükken yiyodum ara sıra ama hiç bi zaman severek yemedimm kokusu falan midemi bulandırıyo peynir tabağı kahvaltıda önüme gelince kızıyorum tabağınada dokunamıyorum çünkü anneme diyorum o alıyo tabağı önümden :19:

ben gene peynirsiz kahvaltı edemiyorum canım :1: bazen peynir bitiyo, o sabah ettiğim kahvaltı eksik geliyo bana, çok seviyorum. kimileri koyun peynirini yiyemez, o yüzden mi kokuyo acaba sana yoksa hiçbir peyniri mi yemiyosun :26:

yaa biz hamiş olunca napıcaz acaba, en vitaminli şeyleri yemiyoruz :26:

bende burdan ne duyarsam yapıyorum yahuu tecrübeya sabit hepsi diye:9:
3 sene öncce bebe yağı kullanmaya başlamıştım burdaki arkadaşlar sayesinde:9:
birde hacışakir sabunu keşvettim mesela
ne duyarsam kullanıyorum:9:

Bebe yağını bacakların için mi kullanmıyorsun canım? Ben de bebe yağıyla badem yağını karıştırdım,
banyodan çıkmadan önce püskürtüyorum bacaklarıma azcık su tutup çıkıyorum:34: tv de görmüştüm baya
da memnun kaldım.
Hacışakir'i ne için kullanıyorsun peki??

amiiinn canım
aynen ben de süt içmem ama pudinge muhallebiye bayılırım :56: peynir ayran falan da severim ben. sütle olan herşeyi yiyip içiyorum ama sütü yok sevmiyorum işte :19:

ben gene peynirsiz kahvaltı edemiyorum canım :1: bazen peynir bitiyo, o sabah ettiğim kahvaltı eksik geliyo bana, çok seviyorum. kimileri koyun peynirini yiyemez, o yüzden mi kokuyo acaba sana yoksa hiçbir peyniri mi yemiyosun :26:

yaa biz hamiş olunca napıcaz acaba, en vitaminli şeyleri yemiyoruz :26:
hiçbirisini yiyemiyorum kuzum kaşar peynirini bile yemiyorum ama benım kuzenimde yiyemiyo mesela fransadakı kız kuzenimde yemiyo :50: evet en sağlıklı besinlerden birisi peynir kalsiyum hapı almaya baslamam lazım aslında hamileliğimde sorun olmaması içinn :31:

Bebe yağını bacakların için mi kullanmıyorsun canım? Ben de bebe yağıyla badem yağını karıştırdım,
banyodan çıkmadan önce püskürtüyorum bacaklarıma azcık su tutup çıkıyorum:34: tv de görmüştüm baya
da memnun kaldım.
Hacışakir'i ne için kullanıyorsun peki??

bebe yağını banyoda kullanıyorum mesela duş almam bitti dimi bebe yağını sürüyorum vücuduma ve duruluyorum vücudumdan duş başlığını ılık soğuğa yakın su şeklinde tutuyorum vücuduma sonra çıkıyorum nem için:34:
hacı şakiri duş jeli yerine kullanıyorum artık banyoda çok duş jeli kullanıyordum ben foşur foşur osnra cildim sırtım falan çok sivilceler çıktı sonra işte hacı şekir doğal sabun ya denedim burda uydunca hakkaten azaldı sivilceler hem cildimde yağlı olduğundan kurutmadı da ve kokusuna da bayılıryorum:16:

Back
X