• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

yooo kiloo aldırmıyor sadece ödem yapıyor hap şişkinlik yani yüzünde falan benim kullanmayı bırakınca geçti o sıkıntılaar biraz:34:
ama sinirine katlanabilirsen kullan fulll sinir ya abartmıyorum sevgilimle kavglarım bu yüzden bitmedi belkide herşye takıyorumm falan herşeye alınıyorum ağlıyorum annemlere babamlara sürekli sinirleniyorum takıyorumda takıyorum herşeyi
ALLAHIN bir daha kullanmamı nasip etme nolur bir daha hasta olmayayım amin

amin tatlım
eyvaahh o zaman daha kötü, sadece kilo aldırma dezavantajı olsa daha iyiydi yani, bu ne ben zaten sinirliyim, alınganım, hapları içince düşünemiyorum kendimi :30:

Ben de Diane 35 kullanıyorum tatlım ama 8 yıldır aralıksız kullandığım için bağışıklık kazandım
artık hormonlarım tavan yapmıyo:1::1::1: Kardeşim 15 yaşında,doktor ona da bu ilacı verdi
ama napcaz bilmiyoruz. Atarlı ergen olcak başımıza offff offff:52::52::52::52:

Malesef canım hormonlarla oynadığı için sıkıntı yapıyor ama cildime inanılmaz iyi geldi o yüzden bırakmak istemiyorum:1:
Forumdan bazı bayanlar bu ilaçları bırakıp doğal tedavilere başlamışlar (hayıt tohumuyla vs) çok da faydalı oldu diyorlar.
Ben de denemek istedim ama daha fırsat bulamadım.

benim testosteron hormonum(erkeklik) yüksek çıktı o yüzden bunu kullandım aslında tedavi 6 aydı düzeldim 6 ay sonunda ama doktora dedim ben bu hapı çok sevdim o zamanlar işte
kullanayım mı daha dedim kullan 5 yıl kullanabilirsin dedi sakınca görmedi
o zaman cildime çok yii geldi falan
ama uzun süre kullanınca stres çok yaptı bende işte düşün evli olsam kocamla saç saça girerdim yani
birde hap mantar yapıyor bu hapı kullandığın sürece mantarsın,sinirlisin ,gerginsin,şişkinsin ama cildinde mükemmel göğüslerim silikonlu gibi bomba oluyor
benim göğüslerimde küçüldü bırakında hapı:9: eskisinden büyükler ama hapı kullanırken patlıcaklar sanıyordum nasıl gergindiler şimdi öyle değil doğal silikon gibi

hahhahh ne güzel cildine iyi gelmiş en azındann:1: evet doğal yollar daha iyi tabikii benım cok düzensiz yaa bak 2 bucuk ayı geçiyo nerdeyse adet olmayalı annem evlenince düzene girer diyoo inş dediği gibi olurr :59:

İnşallah düzene girer canım. Ama düzene girse bile ilaçlardan kaçış yokkk:50:
Ne bahtsızız yahuuuu erkek olmak varmışşşş:37:

işte böyle dönemlerinde sadece kimsenın mükemmel olmadıgını düşünn canım böyle düşünürsen bu durumu yenersin kolayca :34: birileri seni aşağılar tarzda konuşuyolarmı peki kuzum sanki öyle geldi bana :26:

ailem sagolsun hic birsekilde yapmaz cevreden is bulamadınmı girmiycenmi cart curt sorular geliyor tabi millete dert oldu :2: erkek ark cevresindeki kızlar hepside unvli bu kadarda olmazki sinir bir durum:27:

amin tatlım
eyvaahh o zaman daha kötü, sadece kilo aldırma dezavantajı olsa daha iyiydi yani, bu ne ben zaten sinirliyim, alınganım, hapları içince düşünemiyorum kendimi :30:

o zaman kullanma korunmak için evlenince ha bir tedavi için mutlaka kullan doktor takibinde ama diğer türlü kullanma derim
bende artık evlenince başka yöntemler bulucam korunmak için hap haricinde:27:

benim testosteron hormonum(erkeklik) yüksek çıktı o yüzden bunu kullandım aslında tedavi 6 aydı düzeldim 6 ay sonunda ama doktora dedim ben bu hapı çok sevdim o zamanlar işte
kullanayım mı daha dedim kullan 5 yıl kullanabilirsin dedi sakınca görmedi
o zaman cildime çok yii geldi falan
ama uzun süre kullanınca stres çok yaptı bende işte düşün evli olsam kocamla saç saça girerdim yani
birde hap mantar yapıyor bu hapı kullandığın sürece mantarsın,sinirlisin ,gerginsin,şişkinsin ama cildinde mükemmel göğüslerim silikonlu gibi bomba oluyor
benim göğüslerimde küçüldü bırakında hapı:9: eskisinden büyükler ama hapı kullanırken patlıcaklar sanıyordum nasıl gergindiler şimdi öyle değil doğal silikon gibi

Bende polikistik over sendromu var canım yumurtalar tembel bu nedenle de çatlamıyor, kanama
olmuyor. Mecburum ömür boyu bu ilaçlaraaa:50: Dediğin gibi cilde ve göğüslere inanılmaz faydası
var ama yarardan çok zararı var. İlk kullandığımda bir ayda 9 kilo aldım:26: Allahtan verdim ama
yine de göbek kalça o biçim:43:

ailem sagolsun hic birsekilde yapmaz cevreden is bulamadınmı girmiycenmi cart curt sorular geliyor tabi millete dert oldu :2: erkek ark cevresindeki kızlar hepside unvli bu kadarda olmazki sinir bir durum:27:
evet milletimiz gerçekten cok tuhaff banada zırt pırt nişan var mı diye soruyolarr insan ne diceğiini şaşırıyo halbuki onlara ne :63: erkek arkadasının umrunda değilldir bence onlarr sonuçta senınle birliktee üniversiteli kız istese onlardan birisiyle olurdu dmi ama :8:

o zaman kullanma korunmak için evlenince ha bir tedavi için mutlaka kullan doktor takibinde ama diğer türlü kullanma derim
bende artık evlenince başka yöntemler bulucam korunmak için hap haricinde:27:
artık o kısmı doktorla halletmem lazım :1: çünkü korunma işi bende, benimki korunmıcakmış :47:
evett özellikle hamilelere bahçivan kıyafetini cok yakıştırıyorummm :1:

ben de ben de :3: bi de tayt üzerine bol tunik çok şeker duruyo :8:

artık o kısmı doktorla halletmem lazım :1: çünkü korunma işi bende, benimki korunmıcakmış :47:

zaten erkeklere korunma alternatifi yok ki bi prezervatif var hepsi kadınlara onlarıda öğrenirsin doktorundan artık spiral mı kullanırız naparız bilemicem:26:

evet yaa bazı kadınlar evlenince kendilerine hiç bakmıyolar yaa hamileyken falanda aynı şekildee :31: ayy ben olsamm daha cok bakarım kendimee sonuçta biz kadınların en özel ve güzel hediyesi bebeklerimizz :49:

Back
X