• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ben namaz kılmaya karar verdim kızlar sizde kılınsana hadi beraber başlayalım olmaz mı her gün sorarız birbirimize kıldık mı diye falan güzel olur hem sevaba girmiş oluruz hem işlerimizin daha çok yolunda olacağına inanıyorum ben ne dersiniz canım arkadaşlarım:16:
kuzum güzel olurduda konularda din konuşmak yasakk uyarı almayalım bence başka konularda görmüştüm çünküü :31:

gel kuzum gel hem gezmiş olursunuz:10:, daha var bizim evliliklere nasıl olsa, açılır o zamana kadar belki de...

ben de iyiyim çok şükür canım. çoooooook iyi olmanın özel bir sebebi mi var yoksa, normal bir çoooook iyilik mi:1:
bugün aşkımla konuştukk ne zaman bulusuyoruz dedimm maaşını ayın 5 inde alacakmış sonra ilk izin gününde gelicekmişşş bunun heyecanı ve mutluluğu var içimde bi de kendimi cok süper hissediyorum yaa yeni saç rengimde cok begenildi ya insana ayrı bi güven geliyo buna artı olarak havalarda sıcacıkk :8: :1:

kuzum güzel olurduda konularda din konuşmak yasakk uyarı almayalım bence başka konularda görmüştüm çünküü :31:

ne yani sadece namaz kılalım demek mi yasak mış
ben din konusunda tartışmalara girmek yasak sanıyorum yani
ben sadece öneri sundum yapmak istediğimi yani diğer şeyleri konuştuğumuz gibi bunuda fikirimi beyan ettim yani ne var ki:34:

gel kuzum gel hem gezmiş olursunuz:10:, daha var bizim evliliklere nasıl olsa, açılır o zamana kadar belki de...
canım zaten burada hiçbir şey yok, ben mesela söz kıyafeti için bile istanbula gidicem büyük ihtimal. değil mobilya kıyafet bile yok :30: ama yine de inş ikea açılır çok sevinirim valla :52:
ben de iyiyim çok şükür canım. çoooooook iyi olmanın özel bir sebebi mi var yoksa, normal bir çoooook iyilik mi:1:

ben namaz kılmaya karar verdim kızlar sizde kılınsana hadi beraber başlayalım olmaz mı her gün sorarız birbirimize kıldık mı diye falan güzel olur hem sevaba girmiş oluruz hem işlerimizin daha çok yolunda olacağına inanıyorum ben ne dersiniz canım arkadaşlarım:16:
canım ne kadar güzel düşünmüşsün. ben de bi ara kılmayı çok istiyodum. nerdeyse 1 yıldır sabah ezanlarında gün atlamadan uyanıyodum :53: içimden öyle çok geldi ki, 1 kere denedim. ama gerisini getiremedim. bazı özel sebepler diyelim..
Kızlaar ben geldimm... Canım çok sıkkınn :26: sizler n'apıyosunuz?
noldu kuzum :26: anlat rahatlarsın
bilmemki dur bi sorayım msjla bakalım ne dicekk :1:
sor bakalım eniştemize :6:

canım ne kadar güzel düşünmüşsün. ben de bi ara kılmayı çok istiyodum. nerdeyse 1 yıldır sabah ezanlarında gün atlamadan uyanıyodum :53: içimden öyle çok geldi ki, 1 kere denedim. ama gerisini getiremedim. bazı özel sebepler diyelim..

Canım sklıyo cnm yaa..onun dşnda yk bşey

bugün aşkımla konuştukk ne zaman bulusuyoruz dedimm maaşını ayın 5 inde alacakmış sonra ilk izin gününde gelicekmişşş bunun heyecanı ve mutluluğu var içimde bi de kendimi cok süper hissediyorum yaa yeni saç rengimde cok begenildi ya insana ayrı bi güven geliyo buna artı olarak havalarda sıcacıkk :8: :1:

oo çok sevindim :8: yaşasın heyecanlı günler seni bekliyo :81:
ben de benimkini bugün keşana uğurladım. cuma gelcek :97:

ne yani sadece namaz kılalım demek mi yasak mış
ben din konusunda tartışmalara girmek yasak sanıyorum yani
ben sadece öneri sundum yapmak istediğimi yani diğer şeyleri konuştuğumuz gibi bunuda fikirimi beyan ettim yani ne var ki:34:
yok yanlıs anlama güzel bişey tabiki sadece ben hangi topikte din konusunda birisinin bişey yazdıgını gördüysem hep uyarı geliyodu o yüzden söyledim :40:

Canım sklıyo cnm yaa..onun dşnda yk bşey

bazen bana da öyle oluyo tatlım yaa, havalardan sanırım :26:

E hadi bakalımm:) sayılı günler çabuk geçermişş :33: gözün aydın canım :)

]

ne güzel canım aama olsun tekrar başlayabilirsin yani
benimde işte şuanda içimden çok geliyor bakalım umarım devamı gelir:31:

Hoşbulduk canımm...Bilmiyorum ya bi sıkkınlık var :S Bu havalar mahvetti beni
hadi ya emin misin sadece havalarla ilgili olduğuna:26: aslında hava tam yaz havası, kıpır kıpır olman gerekir bu havada kuzum :21:

bende aslında iki üç yıl önce kılıyordum sonra ihmal ettim ama tekrar kımak istiyorum aslında sende başka canım benimle kılalım işte topikce ne güzel olur :31:

olur canım ben de kılmaya çalışırım ama şu an regl dönemimdeyim. bitsin kılmaya çalışcam. benim sevgilim arada kılıyor aslında, onu görünce kılasım geliyor benim de:31:

oo süpermiş canım çok sevindim tüm iyi gelişmeler için:16: artık tarihler de kesileşti gibi,göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah.
dış görünüş,özellikle saç insanın kendine öz güvenini getiriyor gerçekten ya, ben de bu aralar saçlarım çok biçimsizleşti, onları kestirmeyi düşünüyorum ama nasıl kestirsem bilemedim.:31:

oo çok sevindim :8: yaşasın heyecanlı günler seni bekliyo :81:
ben de benimkini bugün keşana uğurladım. cuma gelcek :97:
aynen kuzumm ne giyceğim konusunda cok kararsızım yaaa bi gün bütün giymeyi düşündüğüm kıyafetlerle fotoğraf yapayım albümde sizde söylersiniz çoğunluk neyi söylerse benımde içime sinerse tabi onu giyerimmm :81:

Back
X