evet aynen dediğin gibi istiyorum canımm

ya iki farklı aile iki farklı düşünce iki farklı hayat bi araya gelipte mükemmel bi uyum sağlamak kolay değil bide biz birbirimizi seviyoruz biz kavgada etsekk hatta birbirimize kırıcı sözlerde söylesek aşkımızdan dolayı unutup barışıyoruz bişey olmamış gibi devam ediyoruz ama aileler böyle değil kii hep diyorum ya ağızdan düşüncesizce çıkan bi söz herşeyi mahvedebilirr

mesela geçen yıl annesi beni aradı konuşuyoduk dedi bana bitanem ben şöyle düşünüyorum fatihle evlendıgınızde borçlarınız bitene kadar kira falan vermemek ıcın zorluk çekmemek ıcın 1 yıl bizimle yaşayın dedi ben o anda bişey diyemedim iyi düşünmüşsünüz ama fatihlede konusmam lazım falan dedim hayır desem sanki kırılacak gibime geldi kadın sevındı falan kapattık sonra fatihe söylemiş annesi fatihte direk semiramis öyle bişey istemiyo biz ayrı yasıcaz diye anlaştık demiş msj attı bana bende asla öyle bişey olmaz bugun annenı kırmamak ıcın bişey diyemedim dedim annesine söylemiş semiramis istemiyo sordum diye anneside cok kızmıştı ozamanlar bana ikiyüzlü oldugumu söylemişş bi süre adımı bile duymak istememiş gerçi kısa süre sonra telefonda konustuk hiçbişey demedi hala benı cok seviyomuşş ama bu bile benı korkutmuştuu

belki hata bendeydi birazda ama ne bileyim dediğim gibi aileler en ufak şeyi büyütebiliyolarr

hatta fatih dedi annem sana kızıp büyütebilir ama ben seni çok seviyorum bu yüzden ben kızamıyorum sana demişti..