- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #5.461
kızlar bu iç çamasırlara dunya para werıcezde ustumuzde 1 dakıka bıle durmucak ki bunlar![]()
1 dk için mi o kadar para bayıyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu iç çamasırlara dunya para werıcezde ustumuzde 1 dakıka bıle durmucak ki bunlar![]()
aynen cok komik olur bence öyleeee çıbıl çıbılhee ya, bi de çok pahalı bunlarama bi o kadar da gerekli
hani üstünde bişey yokken çıkmak çok itici bence..
bende beaaa.ama malum turk erkeklerı hemen halledıwercekler ısınma hareketlerı 1 yada 2 dakka anasını satayım
![]()
kızlar emın olun hepımız özençliyiz ama ewlılıgın 2. ayı pamuklu donlar gıymeye baslarız.saten seylerle haşur huşur yatılır mı butun gece mantar olcaz![]()
sedefonur ve attractive ilişkileriniz hakkında bilgi verir misiniz ?
Berceste - 3 yıllık ilişkisi var kendi 19 yaşında sevgilisi ondan 1.5 yaş büyük okullarının bitmesini bekliyorlar tahmini 4 yıl var evlenmelerine
Semiramis - 2 yıllık ilişkisi var kendisi 21 aşkı 24 yaşında evlenmek için sevgilisinin iyi bir iş bulmasını bekliyorlar tahmini 2-3 yıl var evliliğe
Hurremland - 2 yıllık ilişkisi var maddi durum düzelmesini para biriktirmeyi bekliyorlar bir de araba borcu bitecek :)
ben okadar meraklıyımmm bende hiç gecelik yok daha yaaaa annem almaz ki zatenn napıcaksın şimdiden onları derrr çok özendim şimdii![]()
tabii ki canım, zaten evlenince her gün özelmesela o soğuk kış gününde kalpli kurabiyeler yapıp fırından çıktığı gibi sıcak sıcak dışarda kar yağarken elele yürürken yemek var.
en güzel kutlama
![]()
ben okadar meraklıyımmm bende hiç gecelik yok daha yaaaa annem almaz ki zatenn napıcaksın şimdiden onları derrr çok özendim şimdii![]()
evet ilk gece ben de büstiyer düşünüyorum, hatta gelinliğin altına giyerim belkiartık ilişkimizin gidişatına göre buna geçme evrem belli olur
![]()
içimi ısıttın gece gece kız gördükçe iyice evlenesim geliyoo :2:
üff gece gece arayıp uyandırcam şimdi benimkini. "evlenelim artık ulaan" diye bağırcam he![]()