- Konu Sahibi _Semiramis_
- #5.561
ben muhtemelen 48 saat uyurum bi wc falan kalkarım işte o yorgunluklara![]()
ya bide ben cok uzaklara gidicem ailemden ayrılcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben muhtemelen 48 saat uyurum bi wc falan kalkarım işte o yorgunluklara![]()
ammavelakincim ben de korkmuyorum canım, niye bilmiyorum ama onunla tam anlamıyla ''biz'' olmayı çok istiyorum.bu istek korkumu bastırıyo olabilir.
ayy o kadar yıl beklemişim 1 dakka bekleyemem nikahtan sonra kaçırcam bi ücra köşeye öpücem bişey yapacam yani bişey yapacam illa![]()
ya bide ben cok uzaklara gidicem ailemden ayrılcamonun duygusallıgıda olucak aglarım bile belki o yuzden ilk gece olmaz bencede
![]()
tatlım aslında ben de düşününce çok istiyorum, yıllardır hasretini çekip hayalini kurduğum insanla birlikte bir bütün olmayı... herşeyi düşününce çok güzel geliyor
ama o en son nokta yok mu, bi orası düşündürüyor işte:26: bi de ben kan görmeye dayanamıyorum. kanamayacağını bilsem gerçekten korkmayacağım
![]()
ilk olduktan sonra devamı gelir muhakkak da ilki bi atlatsak...
bunu da her erkek söylüyor sanırım ha benim x de böyle tamam uyuruz kesin söz veriyorum falan demişti
bir daha böyle bir lafa inanmıcam len![]()
yahuuu sen nesin böylee sana sana mesir macunu mu göndersek napsak enişteye evlenirken adam yazık kuvvetsiz kalır sen sabaha kadar uyutmazsın anlaşıldı![]()
bende ağlaarım çok yaaa canım annem![]()
yahuuu sen nesin böylee sana sana mesir macunu mu göndersek napsak enişteye evlenirken adam yazık kuvvetsiz kalır sen sabaha kadar uyutmazsın anlaşıldı![]()
kan olayı belli olmaz belki gelmezde cnmhem gelen kanda cok degilki
aynen öyle kuzumm bide ben tek çocuğum anneanneme bişey olursa annem tamamen yalnız kalacak bu durumda ne yapıcaz bilmiyorumm fatihle bu aynı evde yaşama konusunu konusurken ben onun ailesiyle yaşamak istemediğimi söylemiştim o da demişti senın annenın benım başımın üstünde yeri var diyee inşallah hala aynı fikirdedirr zira ben istemiyorum onun ailesiyle yaşamayı inşallah bana sen istemedin bende istemiyorum falan demezz![]()
koptmmmm
berceste hakkaten fenasın yawrum yaaaa![]()
kan olayı belli olmaz belki gelmezde cnmhem gelen kanda cok degilki
katılıyorum arkadasım kan gelmeyedebılır herkesten gelecek dıe bır sey yok..kiminden az gelır kımınden cok kımınden hiç...
fıstıklarım uykum geldi benım yaa yatayım artıkk iyi geceler herkesee![]()
ay umarım gelmez. bi de çok yorumları okumaktan oluyor, bazıları öyle bir anlatıyor ki yok bardaktan boşanırcasına aktı, yok her yer kan gölüne döndü falan diye abartanlar varbenim tek korkum kan zaten
o dediğin gibi hiç gelmez ya da çok az gelir inşallah
![]()
katılıyorum arkadasım kan gelmeyedebılır herkesten gelecek dıe bır sey yok..kiminden az gelır kımınden cok kımınden hiç...
iyi geceler tatlım
ben de yatıyorum kızlar muckkkk herkese![]()
tatlım aslında ben de düşününce çok istiyorum, yıllardır hasretini çekip hayalini kurduğum insanla birlikte bir bütün olmayı... herşeyi düşününce çok güzel geliyor
ama o en son nokta yok mu, bi orası düşündürüyor işte:26: bi de ben kan görmeye dayanamıyorum. kanamayacağını bilsem gerçekten korkmayacağım
![]()
ilk olduktan sonra devamı gelir muhakkak da ilki bi atlatsak...