- Konu Sahibi _Semiramis_
- #5.881
bende gormustum bir kızın etegi acıldı miniydi icinde tanga vardı oldugu gibi herseyi gorundu kızda hic duzeltme falan yoktu gayet rahattı ama ben olaya kadın giydi suclu gozuyle bakmıyorum herkes kendinden sorumlu dinde bile soyle birsey yok kadın acık giyindiyse sucludur erkek bakar tam tersi erkekde kadında gozunu haramdan sakınmalı diye belirtilir durum su kadın acık giyiniyorsa kendi bilecegi isdir hicbir zaman erkegin onu rahatsız etmesini lafatmasını haklı cıkaramaz bu erkegin basitligidir niye bazı erkekler donup bakmıyor bile kendini yetistirmisler cunku
yalnız çarptırıyorsun ben laf atıp rahatsız etmelerine doğru demedim ki soru mini etek giyip bakmakla ilgiliydi ben ise sadece bakmakla ilgili kısmına yorum yaptım
yani mini giyiliyorsa bakılır ve giyen suçludur dedim çünkü ben bile bakıyorum minili birine dedim giymesin bakmasın kimse rahatsız oluyorsa dedim
zaten giyiliyorsada sıfır mini bunu düşünülerek giyiliyordur
amaaaaa bu laf atıcaklar haklılaar değpil kimse laf edemez rahatsız edemez tabiki bunu haklı bgulmam öyle bir hak görmem sadece bakma kısmından bahsettim