• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

rahat bırakıcam artık zatenn o eski semiramis olmayacak karışısındaa nolurr ilgilen üstüme gel desede gitmicem :19: daha önce bizde ayrılıklar yaşadık en uzunu 3 gün falandı anlıyodu hatasını tabi benımde hatamı anladıgım oluyodu ama bu bunaltma yüzünden ilk ayrılığımız olmayacak sonradan pişman oluyo ama o kalp kırıklıkları insandan hep bişeyler alıp götürüyo :14:

Haklısın canımmm kalp kırıklıklarının tamiri zor oluyoo..Sen bundan sonra nasıl davranacağını iyi bilirsin zatenn..

Ben ilk 1 hafta girmem :33: kaldı ilk gün mü gircemmm....Pışııııkkkkkkkkkk :27:
hemen sattın bizi fingirdoş hıhh:19:
ben kocamla girmem banyoya utanırım:78::17:
o işi yaptıktan sonra utanç falan kalmayacak:23: geçen gün vücud çorabını gösteren sen değil miydin :23:

olsun banyodan sonraa yazarsınnnn acıyosa acıyo de ama bak ona göre kendımı ayarlayayımmm :52:

acırsa yapmayacan mı yoksaa:52: söylemiyim kız o zaman seninki bana söver:52:

hemen sattın bizi fingirdoş hıhh:19:

o işi yaptıktan sonra utanç falan kalmayacak:23: geçen gün vücud çorabını gösteren sen değil miydin :23:

acırsa yapmayacan mı yoksaa:52: söylemiyim kız o zaman seninki bana söver:52:
yok ona söylemicem ki bennnn acıyosa artık acıcak diyip kendımı alıştırıcamm ağlarım sızlarım falan ama kaçış yokk :58: :52:

evet kuzum tamamen rahat bırakıcam onuu bukadar yüzsüz gurursuz olamam ben çünkü :31:

Canım öncelikle yüzsüz, gurursuz laflarını yapıştırma kendine...bu ne yüzsüzlük ne de gurursuzluk sen ilişkin için mücadele ediyosun bundan doğal ne var ki..Yüz verme o zaman eğlenceyi gör senn :) ohh be dünya varmış dersinn :D ben hep benimkiyle kavga ettiğimde inşallah uykusu kaçar yada rüyada beni kaybettiğimi, öldüğümü görür felan derdimm :D bi ara çok korkmuştuu Sabahtan akşama kadar konuşmuştukk o kadar etkisinde kalmıştı kii :52: ben yeter fazla konuştuk diyodum o ' hayır bugünü seninle geçiricem'' felan filan diyodu :D korkuyodu rüyası çıkıcak diye :D

Canım öncelikle yüzsüz, gurursuz laflarını yapıştırma kendine...bu ne yüzsüzlük ne de gurursuzluk sen ilişkin için mücadele ediyosun bundan doğal ne var ki..Yüz verme o zaman eğlenceyi gör senn :) ohh be dünya varmış dersinn :D ben hep benimkiyle kavga ettiğimde inşallah uykusu kaçar yada rüyada beni kaybettiğimi, öldüğümü görür felan derdimm :D bi ara çok korkmuştuu Sabahtan akşama kadar konuşmuştukk o kadar etkisinde kalmıştı kii :52: ben yeter fazla konuştuk diyodum o ' hayır bugünü seninle geçiricem'' felan filan diyodu :D korkuyodu rüyası çıkıcak diye :D
benımki korkmazz rüyasına öldüğüm girse ah nerde o günler derr :19: bugun dedım ona bensız geçen her günün işkençe olsun sana evlendıgın kadının yüzüne bakmaya bile tiksin diye amin dedi :53:

Back
X