- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #13.061
canım evet cok zoruma gıttı .ama acıkcası donmek hıc ıstemıyorum .bezdım canımdan cunku .
onunla mutlu degılım ben .evet cok sevıyorum ama mutl degılım ıste .
bezdırdı benı cok .ama o kadar karaktersızmıs kı hala bana sovuyor,sovsun bakalım
yukarı da allah herseyı goruyor .ıkımızın de hakkında hayırlısını verecektır .
bana bıde ahlaksız dedı yaa .ne ahlaksızlıgımı gorduyse .sakin olmaya calsıyorum canım
aradıgın da sınır kupuuydum .dısarıdaydım rahat rahat da bagramadım yaa
hırs yaptım bayag .![]()
gitmez olurmu tatlım benim konumu okumadın mı ben neler duydum 1,5 yılın ardından insana öyle bir koyuyor ki inanamıyor.Bak siz yorulmuşsunuz işte oda sende ikinizde yorulmuşsunuz biraz zamana bırak derim canım yada işi tatlı dille konuşup dostça kapatın konuyu ayrılığınızı böyle yaşayın derim erkekler işte kendilerini bişey zannediyorlar sövünce ne oluyorsa artık Allah bilsin sen boşver üzme kendini ikiniz içinde hayırlısı oldun canım sen onun demesiyle öyle olmuyorsun ama işte hazmedemiyorsun anlıyorum bak seni çok iyi hırsı hiç bi zaman intikam peşinde olmak için yaşama canım hırsı her zaman hayatında bir adım ileriye daha gidebilmek için güzel şeylere ulaşabilmek adına kullan sonuçta sevgiliydiniz ayrıldınız o saygısızlık yapmış sen onca yaşanan iyi kötü günlerin adına saygını koru bişey deme boşver zamanla geçicek inan bana o zaman da benden de çok şey gidicek diceksin belki ama şuan zamandan başka çaren yok ki canım benim gibi olan olmuş keşkeler olsada oldu yani bekle bakalım sabret canım