- Konu Sahibi _Semiramis_
- #13.201
mesaj tekrarııııı
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dün sashanın başına gelen bugünde benim başıma geldi..
mesaj atmış benimki yani ayrıldığım sevgilim.. yazmış ki:"bu ilişkinin bitmesinde sen suçlusun.. naptıysan son 6 aydır sen yaptın.. bende sana benzedim sürekli kuruyorum artık.. sen çok şey kaybettin farkında değilsin çok pişman olacaksın" beni suçluyo ya inanamıyorum.. çok kıskançmışım ve ona rahat vermemişim..
ayrıca "o kıskanınca kendime karıştırtmamışım ama ben kıskanınca onu boğmuşum"..
geçen günde evlilik teklifini anlattığımda "bu olay bu kadar mı emin misin" demişti ya sanki çocukla buluşmuşumda evlenme teklifi etmesine cesaret vermişim gibi.. bende kızmıştım "bana güvenmeyenle işim olmaz" diye.. işte onuda söyledi "sen güvenmeyince bişe yok ben güvenmeyince var, adalete bak" dedi
ama ondaki olayda ben onun kızla mesajlaştığını görmüştüm bendeki olaydada çocuk benim memleketime tayin olmuş ve beni yolda gördü telimde vardı o çocukta beni aradı "seninle ciddi düşünüyorum benimle evlenir misin direk böyle başlayalım kabul edersen bir iki aya söz bile takarız" demişti..
Allah aşkına iki olay aynı mı ya??
moralimi sıfıra indirdi resmen..![]()
aaaaaa herife bak ne demek olumsuz giden bişi yok meydanı boş bulma falan
şaşırmış resmen![]()
meydanı boş bulma ha
ay hiç güleceğim yoktu iyi mi.. bu kadar kötü durumda yani seninki sasha
seni son kez görüşelim medeni şekilde ayrılalım diye ikna etti önce, meğerse kafasında başka kuruyormuş öyle mi bak sen..
ben nasıl olsa sashayı kandırır bir şekilde barışırım diye düşünüyor bu çocuk sakın yüz verme canım aferin sana, iyi yapmışsın![]()
canım bunların hepsı aynı .onlar varya yaptıkları her haltı cok ıyı bılıyor da ıste
bizi suclayarak vıcdanlarını avutmaya calısıyorlar .ama sadece avutuyorlar
kendılerı de soyledıklerıne ınanmıyor cunku .bu varlıklar ıkı uc arkadasına dert
yanıyor ,arkadasları da bunları gazlıyor gazlıyor uzerımıze salıyorlar
bunlar da bıze "sen sucluydun soyle yaptın da boyle olduk "gıbısınden saldırıyorlar .
bu avutma olayı 3 bılemedın 5 gun suruyor ama ,sonra kendılerı de neyın ne
oldugunu cok ıyı bılıyor .valla ne guzel dunya ,bunlara karısmayacagız kıskanmayacagız
hesap sormayacagız sorarsak bogulup kacarlarmıs oldu o zaman nıye beraberız kı bız .
benm kı dun bana bunları sayınca ekledı "ara verelım ben cok boguldum bunalttın kendınden kacırdın benı "
dedı yaa .ben dedım kı "oncelıkle sunu kafana sok ara verecek ılıskı yok bu ılıskı zaten bıttı .ayrıca
ne demek bunaldım boguldum kendınden kacırdın gıbı cumleler de ne oluyor ,yarın bırgun bız evlı olmus
olsaydık ben sana karısmaz hesap soramazmıydım .kafana gore gıdıp kafana gore eve mı gelecektın
ıstedıgın saat de arkadaslarınla bulusup nerede kımle oldugunu soylemeyecekmıydın .boyle bır durum
oldugun da ben sana hesap sordugum da sen o zamanda mı ara verelım ben annemın evıne mı gıdıyorum
dıyecektın "dedım .oncelıkle beraber olmak bı hayatı paylasabılmenın ne demek oldugunu ogren sonra
hayatına evlenebılecegın cıddı bır kız sok dedım .daha ayakların bıle yere basmıyor evlılıgın ne oldugunu bıle
bılmıyorsun .evlılık senın cercevenden gorundugu gıbı degıl .evlılıgı surduren cıftler dort dortluk cıftler degıl emın
ol .onların da hergun hır gurultsu var ama bı sekıl de yurutmeyı bılıyorlar cozum uretıyorlar kı o evlılık suruyor .
sana her hesap sorusumuz da bunaldıgın da ara verelım boguldum kendınden kacırdın benı gıbı cumleler kurarsan
omur boyu yalnız kal o zaman dedım .oyle senın ıstedıgın gıbı bı ılıskı tarzı dunya da yok dedım .
dün kendısı yırtındı cuma gunu son kez goruselım son kez konusmak ıstıyorum 3 yılın hatrına ,bırbırımızı uzmeden bıtırelım herseye saygı duyacagım dedı .
bugun de sankı cuma gunu goruselım konuscaklarım var senınle dıye yalvaran benmısım gıbı kurdugu cumleye bak
"cuma gunu ne konusacgaız yaa ne var ortada negatıf negatıf konusup durma "![]()
valla ya bende derdim şimdiden şikayet ediyosun evli olunca ne yapacaksın diye.. oda o zaman tartışmayızki derdi..sanki evlenenler süperötesi varlıklar..
bide diyoki bana "senin değil benim elimde artık ilşkinin geleceği.." o karar verecekmiş.. ayrıldık adam hala ne diyo.. biz ayrıldık farkında mısın dedim şu ayrılığı bi çek aradan dedi.. sinir etti ben iyice yaa...:84:
hayatımın en berbat en nefret edilesi gununu yasadım kendimi en yakın kopruden atıcaktımneyse ama sizlerin durumlarıda cok iyi degil biz bence topluca atlayalım
evet gerçekten ilişkiye gölge düşürüyo benımkide anlatırdı şu kız bana cok bakıyo falan diye kıskanmaktan çok kızıyodum sende ona bakıyosun ki sana baktığını görüyosun demiştim hatta saçmalamışım birazcık insan farkediyo bakmasada bakıldığınıbenim fikrime göre şart değil böyle kıskançlıklar
seviyorsa zaten seviyordur ve kıskanıyordur. o bana gelip bak şu kız bana asıldı dese sende yüz vermişsindir derim gözümde küçülür
aynı olay benim içinde geçerli olur kendimi küçük düşürürüm.
ulaşılmaz olmak ya da kolay lokma olmamak bunlarla alakalı değil...
konuşmanızla, kültürünüzle, zekanızla alakalı
bu kıskançlık oyunları ilişkiye gölge düşürür![]()
benim düşüncelerimde anlattığın yönde tatlım geçende denize gittik teyzemlerle orda bi çocuk vardı baya yakışıklı falandı ben farketmedim kuzenımle teyzem farketmiş bana baktığını sonra çocuk bana numaranı verirmisin dedi farkettım dediğini ama arkamı dönüp gittim cvp bile vermedim olmaz bile demedim yanii kuzenım sen salaksın dedi yol boyunca bana çok tatlıymış kaçırmışımonların iç geçirecgınden eminim ben zaten .kim bızım gıbı ceker kı .
biz de bakma aslın da cekmezdık de ılıskının basların da adamlar yuzlerını
baska goterdıler bıze .aradan yıllar gectıkten sonra ne olduklarını anladık .
sımdı dıyecegım kı baska kızlara da oyle yaparlar .soyle en az 1-2 yıl
ıdeal erkegı oynayıp sonra ne olduklarını gosterırler dıyecegım ama ,
onların da sanmıyorum kı 1-2 yıl ıdeal erkegı oynamak ıcın performansları
kalsın .bızıml zaten yeterınce performans kaybettıler
daha mecallerı olmaz .yenı tandıklarına dırek höt sötle olaya gırerler
ben bızım de ıdeal erkegı bulacagımızı sanmıyorum aslın da ,hepsı
aynı kız bunların baskaları da uzecek bızı .o yuzden uzun bı zaman
ask dusunmuyorum .evlılık olursa da ılerı de aılemın tanıdgı bırıyle olacak
sonradan ne oldugunu ogrendıgım bırı degıl.boylesı daha saglıklı ve dıngıl oluyor
yorulmuyor ınsan yahu
kuzum ne oldu yaa :26:hayatımın en berbat en nefret edilesi gununu yasadım kendimi en yakın kopruden atıcaktımneyse ama sizlerin durumlarıda cok iyi degil biz bence topluca atlayalım
off çok çocukça düşünceler bunun ki ya sen ne kadar olgunsan o o kadar çocuköyle bi konuştuki sanki ben çok büyük hatalar yapmışım gibi.. dediğinide söyledim canım..
dedimki "ben sana -barışmayı düşünürüm- dediğimin ertesi günü bu olay için bana trip attın, ben yanlış bişey yapmadım" dedim canım "trip atarım tek kıskanan sen değilsin dünyada" dedi..
sanki ben gittim çocuğa teklif ettim.. tamam kıskanırsın geçer beni neden suçlarsınki..
bide o tekliften sonra bana "bu ilişkinin geleceğini ben düşünecem artık benim kararım önemli seninki değil" dedi..
yani o olaydan sonra devam edip etmeyeceğinin kararı ona geçmiş benim düşüncelerim iptal olmuş mantığa bak..
hayatımın en berbat en nefret edilesi gununu yasadım kendimi en yakın kopruden atıcaktımneyse ama sizlerin durumlarıda cok iyi degil biz bence topluca atlayalım
off çok çocukça düşünceler bunun ki ya sen ne kadar olgunsan o o kadar çocuk![]()
kızlar yaa bugun fal baktırdımm arkadasımın annesine fatih sana dönecek dedi bende artık olmaz ki zaten düşüncelerimz uymuyo ailesiyle yaşamayı kabul etmem ben dedim zaten siz bırak ailesiyle aynı evi aynı şehirde bile yaşamayacaksınız o devlet dairesinde çalışacak il il gezeceksiniz dedi.bende artık ne onun ne benım ailem istemiyo ki cok zor dedim imkansız diye bişey yoktur bekle ve gör dönecek ve sende kabul edeceksin dedi..fatihle böyle bişey olacağını sanmıyorum belki ileride evleneceğim kişiyi görüyodur bilemem tabi ama![]()
fala inanma falsız kalma demişler...
ama hayatını sakın ona göre şekillendirme
sizin sorunlarınız büyük artık aileler bile istemezken birlikteliği tekrardan herşeyin yoluna girmesi zor.
senin böyle memur olma gibi planın yok mu ?[/QUOTE
haklısın gerçekten zor artık zaten dönse bunca zaman dönerdi 17 gün olacak bu geceden sonra..bilmiyorum ya aslında bi yanım dersaneye falan git çok sıkı hazırlanıp girmemi söylüyo bi yanımda girsende sanki cok iyi puan mı alırsın arkası olanlardan sıra sana zaten gelmez diyo![]()
fala inanma falsız kalma demişler...
ama hayatını sakın ona göre şekillendirme
sizin sorunlarınız büyük artık aileler bile istemezken birlikteliği tekrardan herşeyin yoluna girmesi zor.
senin böyle memur olma gibi planın yok mu ?[/QUOTE
haklısın gerçekten zor artık zaten dönse bunca zaman dönerdi 17 gün olacak bu geceden sonra..bilmiyorum ya aslında bi yanım dersaneye falan git çok sıkı hazırlanıp girmemi söylüyo bi yanımda girsende sanki cok iyi puan mı alırsın arkası olanlardan sıra sana zaten gelmez diyo![]()
az bi süre kaldı başvuru için istersen bi şansını dene
denemekten bişi kaybetmezsin aksine yolunda giderse kazanmış bile olursun
bu yıl olmaz artık tatlım bide bulunduğum yerde olmuyo sınavlar cok masraflı oluyo bide hazırda değilim artık seneye düşünücem bu konuyu hem çalışırsam dersane paramda oluraz bi süre kaldı başvuru için istersen bi şansını dene
denemekten bişi kaybetmezsin aksine yolunda giderse kazanmış bile olursun![]()