Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım mıllet de garıp hırslar var o yuzden sadece gulup gecmekten baska bırsey yapamıyorsun kı

gercekten komık duruma dusuyor .1500ler de begenı olup da kendısının sadece 11 yorum olarak

begendı gostermesı komık gercekten :1: zor begenıyor hanımefendı hazretlerı :9:
ahaha aynen ya zaten kımlıgın açık değil tuhaf tuhaf şeylere gırmenın anlamı ne yanı kımı baskasının resımlerını koyar kımı begenılerını gerı alır ne ilginç yaaa

mesajı mı aldım :) sebebı ; begen butonunu bıldırım aracı olarak kullanmak(mıs)

"yorumuma cevap ver -yorumunu cevapladım bak gor " degısık :35:

alakasız olacak da bırsey sorucam ; forum da bazı uyeler neden begen butonuna basıp yorumunu begendıkten sonra

begenısını gerı alıp ıptal edıyor :1: ozellıkle bunu bı uye cok yapıyor .bana cok yaptı .ustelık sohbetımız de var :1:sanırım bı bana

degıl herkese yapıyor kı begendıgı yorum sayısı 11 :D:1:begenıldıgı yorum sayısı 1500kusurler de :1:

ne degısık ınsanlar tanıyorum su forum da ha:37:

valla mı canım cok enteresan komıkmış kim ki o catlarım meraktan ozelden yazsana:1:

yazarım canım .valla bugun kendısıne de mesaj attım nıye oyle yaptıgını sordum :1:

suan yok burada .artık sabah gorunce cevap verır:)

ılgıncıme gıdıyor gercekten .once begenıyor sonra begenısını gerı alıyor anlam veremedım .

ustelık dedıgım gıbı sohbetımız de vardır yani lıstemde fılan da eklıdır :)

nedır bu hırs hıc anlamıyorum yaa ,madem begendı olarak hıc gorunmek ıstemıyorsun

o zaman en basından begenme yorumu degıl mı ama :9: farketmıyoruz fılan sanıyor galbıa :9:

ay cok ılgınc canım. cok begenılmek ama az begenmek ıstıyor herhalde ama bunun sonunda bir ödül felan mı verıyorlar bizim haberımız yok hey yarabbım:9:

cnm belki yanlışlıkla oluyordur, bende bazen yapıyorum..kendımden bılıyorum :1::1:

konuyu okurken bazen begendıgım şahışın üstünde oluyor o kişinin yorumu...
bende elımı bır atıyorum
bı bakmısım ki
begendıgımı gerı almısım,, gerçi tekrar begenıyorum sonra :24::24:

yok canım yanlıskla degıl .uzun zamandır takıbımde valla :1:

hep yapıyor ,bı olur ııkı olur da sureklı yanlıslıkla yapacak halı yok .

ozellıkle soyle yapyor bak anlatayım ; bır yer de eger sohbet halındeysek

ben o sırada baska topıkteysem benım yorumu begenıp benı cagırıyor topıge

sonra yoruma cevap verıyorum gıdıyorum tekrar gelıyorum ana begenı kalkmıs :9:

bunu heryer de yapıyor :9: yanlıslıkla olmadıgı 11 begenısınden bellı oluyor zaten canım:9:

ben anında bulurum o kişiyi..
11 beğeni varsa, ve senınle içli dışlıysa :52::52::52::52:

canım mıllet de garıp hırslar var o yuzden sadece gulup gecmekten baska bırsey yapamıyorsun kı

gercekten komık duruma dusuyor .1500ler de begenı olup da kendısının sadece 11 yorum olarak

begendı gostermesı komık gercekten :1: zor begenıyor hanımefendı hazretlerı :9:

hahahahah cok ıclı dıslı degılız ama sohbet halındeyızdır :1:

ozel mesaj attım amacı neymıs cok merak edıyorum :1:

Kızlar bu durumda bana cevap hakkı doğdu sanırım.. Şimdi tesadüfe gördüm yazdıklarınızı güldürdünüz beni gece gece bazı yazdıklarınıza da üzülüp şaşırdım biraz hiç aklıma gelmeyen şeyler. Çok beğenilip az beğenmek gibi saçma bi istediğim yok. dikkatimi çeken konulara yorum yaparım beğenen beğenir yani sonuçta benle ilgili bi durum değil :22: fakat beğendiklerime gelince hiç öyle ilginç bi izlenim bıraktığını düşünmemiştim sadece bana yazılan bi yorum gördüğümde beğenirim cevabımı yazarım karşımdaki cevabı görsün diye okuduğunda ise geri alıyorum çünkü beğendiğim kısmında sadece gerçekten beğendiğim yazıların olmasını istiyorum. tuhaf karşılanıcak bi durum mu bu kadar anlamadım :51: farketmediğinizi sanmak değil de böyle düşünceğinizi hiç düşünmemiştim doğrusu. ben hiç kaç kişi beğenmiş bakmıyorum bile beğeniyi görünce direk konuya bakarım cevap yazılmış mı yoksa sadece beğenilmiş mi diye. sonradan beğeniden vazgeçilsede hiç farkında bile olmam, ki çok takılıncak bi durum olduğunuda düşünmüyorum :23: hatta biara öyle konuşmuştuk bi topikte cevap yazınca beğeniyoduk birbirimizin yazdıklarını görmek için. Bunu direk topiğe yazıpta sorabilirdiniz bana kızlar bu kadar fikir yürütmenize de gerek kalmazdı hem :34:

Kızlar bu durumda bana cevap hakkı doğdu sanırım.. Şimdi tesadüfe gördüm yazdıklarınızı güldürdünüz beni gece gece bazı yazdıklarınıza da üzülüp şaşırdım biraz hiç aklıma gelmeyen şeyler. Çok beğenilip az beğenmek gibi saçma bi istediğim yok. dikkatimi çeken konulara yorum yaparım beğenen beğenir yani sonuçta benle ilgili bi durum değil :22: fakat beğendiklerime gelince hiç öyle ilginç bi izlenim bıraktığını düşünmemiştim sadece bana yazılan bi yorum gördüğümde beğenirim cevabımı yazarım karşımdaki cevabı görsün diye okuduğunda ise geri alıyorum çünkü beğendiğim kısmında sadece gerçekten beğendiğim yazıların olmasını istiyorum. tuhaf karşılanıcak bi durum mu bu kadar anlamadım :51: farketmediğinizi sanmak değil de böyle düşünceğinizi hiç düşünmemiştim doğrusu. ben hiç kaç kişi beğenmiş bakmıyorum bile beğeniyi görünce direk konuya bakarım cevap yazılmış mı yoksa sadece beğenilmiş mi diye. sonradan beğeniden vazgeçilsede hiç farkında bile olmam, ki çok takılıncak bi durum olduğunuda düşünmüyorum :23: hatta biara öyle konuşmuştuk bi topikte cevap yazınca beğeniyoduk birbirimizin yazdıklarını görmek için. Bunu direk topiğe yazıpta sorabilirdiniz bana kızlar bu kadar fikir yürütmenize de gerek kalmazdı hem :34:

ben ısım vermek ıstemedım ama ,madem ozel mesajımdan sonra tekrar yanıtlamak ıcın buraya da yazdın ben de acıklama yapayım o zaman .

evet begenıp begenmeme benım de hıc umrum da olmaz .ancak bunu sureklı yaptıgın da merak uyandırdın samımı olmak gerekırse .

bıldırım amaclı kullandıgını soyluyorsun da ,begen butonu bıldırım amaclı kullanılmıyordu bıldıgım kadarıyla .

evet bız de arkadaslarla bazen bıldırım amaclı kullanmıyor degılız ama ,gıdıp de o begenıyı gerı alma geregı de duymuyorum acıkcası

aldın almadın o sorun degılde sadece merak ettım hepsı bu :) forum da kac bın askın uye var ,sanırım hıc bır uyenın yorumunu begenmıyorsunuz

zor begenıyorsunuz sanırım :26: neyse cnm dedıgım gıbı sadece meraktı uzatmaya gerek yok .yanıtımı aldım bıttı :34:

isim vermek istemediniz de burdan beni kastederek konuşup bana msj atıp tekrar topiğe dönüp hep beraber eleştiri yapmanız beni üzdü doğrusu. burda yazılanlarıda tesadüf gördüm ama iyiki de görmüşüm hakkımda kimsenin yanlış düşünmesini istemem. bu kadar rahatsız edici bi durum olarak görüyosanız bundan sonra sizlere karşı daha dikkatli olurum. ayrıca bildirim butonu olsaydı sitede bende böyle bişey yapmaya gerek duymazdım zaten :ssz:

Back
X