Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bır ılıskıde en büyük hata sidik yarısına girmektir..her iki taraf için de geçerli bunun sebebi; ıkı lıder karakter.
ilişkide her zaman bırının pasif olması gerekıyor ama,, insan karakterını de değiştiremez ki :1:
bır ınsanı tanımadan , gezmeden de anlayamıyorsun pasifliğini :1::1:
ahhh ahhhh benım ılıskımde öyle iki lider karakteriz
yuvarlana yuvarlana gidiyoruz işte :1:

evet dogru soyluyorsun canım bır taraf oasıf olmalı

aslın da ben pasıfım ama o bunu hıc bır sekıl de kabul etmıyor

hep suclu ılla o oluyormus ben hıc suclu olamazmısım .

ee sımdı sucum yoksa zorla da suc sahıbı olamam kı .

off delırttı bu adam benım omrumu yedı .boyle ılıskı ne duydum ne gordum .

benımle bırlıkte aılem de delırdı resmen .

canım bılmıyorum kı ben ıyıce kafayı yedım .goruyorsun ıste yasadıklarımızı

sacma sapan sekıl de laf yarısı ıcındeyız ıkımız de .ben haklıyım da ona ne oluyo.

canım ama su bır bucuk haftalık surec de aramadıgın da ben ıyıydım bıraz da olsa .

ne zaman arıyor ıste ben o zaman delırıyorum .yaa hungur hungur aglatıyor benı

yada sınır kırızlerıne sokuyor .hayırlı bı araması hıc yok .hep ıcıme huzursuzluk

sokuyor her aradıgın da .resmen korkuyorum aradıgı zaman yaa

her arayısın da aha cumbus kopacak sımdı dıye tel acıyorum :52:

canım sız neden ayrılmıstınız ,ıkı ay nasıl ayrı kaldınız sonra nasıl barıstınız

canım biliyorum o duyguları bende her teli off kesin kavga edicez diye açardım:9:
bizim olay şöyle oldu öyle didişmeye başladık öyle didişmeye başladık ki sana yemine debilirim yani artık her konuşmanın sonu ya hüsran ya gözyaşıuydı bir sene hep kavga ettik koptuk görüşmedik falan hep sen şöylesin yok sensin o
bilmem ne
tamamen karşımdakinin full anlayışsız,full kaba,sinir gıgık olaarak görüyordum artık
o romantik adam gitti sanki bi anda anlayışsın sadece kendini düşünen insan geldi falan işte
sonra sürekli ara veriyorduk sinir oluyordujm bi vurdumduymazlık bi umursamazlık falan o kadar kavga ettik sonra bu bana bi gün gece yarısı bitiriyorum diye msj attı ama nasıl msj biliyor musun hep kendi haklı yok işte ben onu umursamıyormuşum yok ilgisizmişim yorulmuş artık bu sana son msjım ama hala seni seviyorum buna sahit gözyaşlarım bilmem ne bissürü şey yazmış ayy be şok oldum
yıkıldım resmen
dedim o kadar aylarca senin kabalıklarına rağmen benim dilim vardı bitti diyemedim ama sen bir çırpıda bitirdin ya artık sen,in ne sesini duymak istiyorum ne de bişiyini görmek falan yazım
o gece sabah kadar ağladım hatırlıyorum gözlerim şişti o iki ay içinde travma yaşadım resmen ama beyefendinin hiç umruna gelmedi tabi
hasta oldum,sivillccelendim depresifleştim bilmem ne her gün ağladım
aldatıldığımı birini sevdiğini bile düşündüm kurdum durdum işte
o kadar soğudum ki ondan varya anlatamam artık nefret edercesine geliyordum ki tam
o döndü bir anda hiç beklemiyordum aslında bir konuşmamız oldu işte
özür diledi hatasının farkındaydı ama yine de affetmicektim o kadar dil dökmeseydi pişmanlığını anlamasaydım konuşurken affetmicektim artık çıkarmıştım hayatımdan yani
sonra ona bütün beni soğutan huylarını söyledim falan eğer kabul etmeyip değişmeseydin bitirmiştim net yani
öyle oldu işte şimdi ayrıntıları hatırlamıyorum ama
dedim
-sen beni haketmiyorsun sana artık inanmıyorum senin beni sevdiğin falan yok o kaadar yıl kurduğumuz evlilik hayallerini bir çırpıda yıktın, hatırlıyorsun dimi ilişkinin başında bana bir söz vermiştin seni asla bırakmıcam diye sen sözünü tutamadın ben o kadar süre sana dilim vaarıp bitti diyemedim ama sen söyledin beni bir çırpıda bırakıp gittin dedim
-bunu düündüğüne inanamıyorum ben seni bırakmadım o sadece bir kavgaydı 5 yıl yaptığımız kavgalardan biriyli seni bırakmam hala sözümün arkasındayım bak yine döndüm işte eğer bıraksam bu konuşmaları yapmazdım şuan sana seni ilk günkinden daha çok seviyorum tamam hatalıyım haketmediğin şeyler söyledim belki ama telafi edicem bana bir şans ver özür dilerim affet tüm olanlar ve seni üzdüğüm için vs.şeyler konuştuk işte
sonra baıştık ama ben onda çok pişmanlığı gördüm yani eğer o kaybetme korkusunu görmeseydim nefret boyutuna geliyordum yani
sonra işte normale döndük öküzcüğümle:9:
-

canım biliyorum o duyguları bende her teli off kesin kavga edicez diye açardım:9:
bizim olay şöyle oldu öyle didişmeye başladık öyle didişmeye başladık ki sana yemine debilirim yani artık her konuşmanın sonu ya hüsran ya gözyaşıuydı bir sene hep kavga ettik koptuk görüşmedik falan hep sen şöylesin yok sensin o
bilmem ne
tamamen karşımdakinin full anlayışsız,full kaba,sinir gıgık olaarak görüyordum artık
o romantik adam gitti sanki bi anda anlayışsın sadece kendini düşünen insan geldi falan işte
sonra sürekli ara veriyorduk sinir oluyordujm bi vurdumduymazlık bi umursamazlık falan o kadar kavga ettik sonra bu bana bi gün gece yarısı bitiriyorum diye msj attı ama nasıl msj biliyor musun hep kendi haklı yok işte ben onu umursamıyormuşum yok ilgisizmişim yorulmuş artık bu sana son msjım ama hala seni seviyorum buna sahit gözyaşlarım bilmem ne bissürü şey yazmış ayy be şok oldum
yıkıldım resmen
dedim o kadar aylarca senin kabalıklarına rağmen benim dilim vardı bitti diyemedim ama sen bir çırpıda bitirdin ya artık sen,in ne sesini duymak istiyorum ne de bişiyini görmek falan yazım
o gece sabah kadar ağladım hatırlıyorum gözlerim şişti o iki ay içinde travma yaşadım resmen ama beyefendinin hiç umruna gelmedi tabi
hasta oldum,sivillccelendim depresifleştim bilmem ne her gün ağladım
aldatıldığımı birini sevdiğini bile düşündüm kurdum durdum işte
o kadar soğudum ki ondan varya anlatamam artık nefret edercesine geliyordum ki tam
o döndü bir anda hiç beklemiyordum aslında bir konuşmamız oldu işte
özür diledi hatasının farkındaydı ama yine de affetmicektim o kadar dil dökmeseydi pişmanlığını anlamasaydım konuşurken affetmicektim artık çıkarmıştım hayatımdan yani
sonra ona bütün beni soğutan huylarını söyledim falan eğer kabul etmeyip değişmeseydin bitirmiştim net yani
öyle oldu işte şimdi ayrıntıları hatırlamıyorum ama
dedim
-sen beni haketmiyorsun sana artık inanmıyorum senin beni sevdiğin falan yok o kaadar yıl kurduğumuz evlilik hayallerini bir çırpıda yıktın, hatırlıyorsun dimi ilişkinin başında bana bir söz vermiştin seni asla bırakmıcam diye sen sözünü tutamadın ben o kadar süre sana dilim vaarıp bitti diyemedim ama sen söyledin beni bir çırpıda bırakıp gittin dedim
-bunu düündüğüne inanamıyorum ben seni bırakmadım o sadece bir kavgaydı 5 yıl yaptığımız kavgalardan biriyli seni bırakmam hala sözümün arkasındayım bak yine döndüm işte eğer bıraksam bu konuşmaları yapmazdım şuan sana seni ilk günkinden daha çok seviyorum tamam hatalıyım haketmediğin şeyler söyledim belki ama telafi edicem bana bir şans ver özür dilerim affet tüm olanlar ve seni üzdüğüm için vs.şeyler konuştuk işte
sonra baıştık ama ben onda çok pişmanlığı gördüm yani eğer o kaybetme korkusunu görmeseydim nefret boyutuna geliyordum yani
sonra işte normale döndük öküzcüğümle:9:
-

canım uzucu seyler yasamıssın sen de ama neyse kı sonun da mutlu olmussun .

aslın da bezer seyler yasamısız kı ben hala yasıyorum malesef .ama canım bızım

ılıskı oyle bı boyuta geldı kı yanı tıkandık resmen .ondan resmen sogudum nefret edıyorum

aynı zaman da sevgı de var tabı .karısık duygular yasıyorum .suan da ben de resmen

depresyondayım canım hıc bırsey yapmak ıstemıyor canım sadece hıc uyanmadan uyumak ıstıyor :(

o suan da bıtmedı faln fıstan dıyor ama ,canım ben artık gururuma yedıremıyorum

su ıkı hafta da canımı oyle yaktı kı ,hıc bırsey olmamıs gıbı baslamam mumkun degıl .

bensızlıgı yasamasını cok ıstıyorum .bensızlıkle onun cezalanmasını ıstıyorum .

canım uzucu seyler yasamıssın sen de ama neyse kı sonun da mutlu olmussun .

aslın da bezer seyler yasamısız kı ben hala yasıyorum malesef .ama canım bızım

ılıskı oyle bı boyuta geldı kı yanı tıkandık resmen .ondan resmen sogudum nefret edıyorum

aynı zaman da sevgı de var tabı .karısık duygular yasıyorum .suan da ben de resmen

depresyondayım canım hıc bırsey yapmak ıstemıyor canım sadece hıc uyanmadan uyumak ıstıyor :(

o suan da bıtmedı faln fıstan dıyor ama ,canım ben artık gururuma yedıremıyorum

su ıkı hafta da canımı oyle yaktı kı ,hıc bırsey olmamıs gıbı baslamam mumkun degıl .

bensızlıgı yasamasını cok ıstıyorum .bensızlıkle onun cezalanmasını ıstıyorum .

imkansız seven kadın sevdiğine dayanamaz
emin ol o şuan seni arasa yumuşak ve pişman davransa ağlasa mesela seni seviyorum diye eminim karşılıklı ağlarsınız
aslında bizim ilişkide mesela hep kabgalarla yürümüştür bazen düşünüyorum çok mu nazlıyım la ben diye
ama yine de onunla yaşadığım herşey ömre bedel ben bunu hissediyorum hiç unutmam bi keresinde kavga ediyorduk karşılıklı o bana saydırıyor ben ona bu başladı seni seviyorum diye ağlamaya ben :53:içim parçalandı hatırlıyorum bende hıçkırıklara boğuldum karşılıklı artık birbirmizi seviyoruz diye ağlamıştık:14:
aklıma geldi bak güzel günlerdi yaaa:14:
biliyor musun ben ilk herşeyi sevgilimde tatdım mesela nasıl karşılıksız çok sevilir onda gördüm
her ne kadar zaman zaman kızsamda hatta öküzsün falan desemde çok seviyorum onu yani:9:
o yüzden sende çok seviyordun ben hissettim o da seni seviyor sizin de sonunuz barışmak olur:46:

öyle düşünmez bence canım.. ne güzel oğluma değer veren bi kız sorun olduğunda kestirip atmamış bile der..
hatta sevgili olduğunuzu bilse oğlunun tripleri karşısında o kız senin için ta eve kadar geldi senin yaptığın çocukluklara bak diye tepkisini de koyar..
belkide söylemiştir sevgilin ne olacak diye.. söylemediğinden eminsen kadın anlamış yani saklamaya gerek yok söyleyin gitsin bence..
her insan öyle iyi tarafından bakmayabilir canım malesef olaya
evet ben oğlunu sevdiğim için gittim oraya ama onu herkes öyle düşünmez
umarım düşündüğüm gibi olmaz
sonuçta ne olursa olsun kaynana:44:

canım boyle demene cok uzuldum :14: kendımı cok suclu hıssettım :14:

tatlım gercekten ben ne yazdıgını gormedım .kafam allak bullak bılıyorsun zaten .

su sıralar yemın ederım kendı yazdıgımı bıle unutuyorum ben .

yoksa yardımc olmazmıyım ben hıc yaa .sen hep yardımcı oldun dıger arkadaslar gıbı bana ,

nıye bıle bıle yardımcı olmak ıstemeyım .dıger topıge ben hep yazıyorum canım yanı boslamadım

orayı bılıyorsun zaten . kusura bakma canım gercekten gormedım ne yazdıgını

cıdden kafam alla bullak :5:
sorun değil canım açıkcası alınmıştım ama unuttum gitti:1:
son açtığım konudanda son zamanlardaki halimi anlarsınız umarım
değişik hissediyorum kendimi çabuk kızıp çabuk alınıyorum nedense
geçicidir umarım:44:
canım sımdı gordum yazdıgını hemen yanıtlayayım tatlım ;

canım ben de senın gıbı hassasım aslın da dusundugun seyler hıc de yanlıs degıl .

gercek olan seyler bunlar malesef :(

erkek annelerıne sevgılılık surecın de cok yuz vermemek gerekıyor .

saygıyı yıtırmeyeceksın tabı ama ,ıclı dıslı samımı olmamak gerekıyor

her zaman mesafe onemlı oluyor .hakkın da ıyı yada kotu seyler dusunecegınden degıl

tamamen senın agırlıgından bu boyle olmalı .cunku aynı seylerı ben de yasadım .

ben ılıskımızın 2.ayın da annesını tanıdım .bana kalsa mumkun degıl o ayda tanımak ama ,

bılıyorsun benımkı bıraz gerızakalı .habersızce bı tanısma ayarlamısdı .tanısmıs bulunduk mecburen .

sonra kahvaltılar basladı kahveler gıt gel falan fıstan ,kadın benı kolay lokma gordu

yanı onemsemedı cok fazla cıddıye almadı .evlılıgımız ıcın hıc bırsey yapmadı habıre bekleyın demekten baska

cunku bılıyor sashamıa nasılsa beklıyor onun ıcın sorun degıldı .kı benım gerızakalının tum hatalarına malesef oda

sahıt oldu ve ben onca seye ragmen terketmeyınce annesı dedı halıyle ;"sashamıa resmen ogluma sırılsıklam asık

ozel bırsey yapmamıza gerek yok sashamıa dunden razı zaten"emınım dedı kı hıc onemseyıp de bugune kadar

dugun hakkın da konusmadı bızımle .bı gecenler de konusmustu o da tesaduf eserı yanı .

o yuzden mesafeyı bunlara karsı korumak sart .yoksa senı cıddıye almıyorlar .avucun da goruyorlar cunku
bizim sadece 1 kere telefon görüşmemiz bir kerede yüz yüze oldu
öyle samimi olma fırsatı olmadı
bilmiyorum kafama takılıyor işte
ne kadarda iyi bir insan olsa erkek anneleri olaya her açıdan ve sanırım biraz fesatta yaklaşabiliyorlar korkum bu
geçmişte yaptığım önemsiz bişeyin tafrasını ömür boyu çekmek istemem
ya bende çok üzüldüm valla kpssye giricem ya kafam yerinde değil bu ara :50:
arada girip bakıyorum bazen kaçırdıklarımda olabiliyo yani..
kurabişşşş sana sesleniyorum geri dön bize bebeemmm :54:

geldim anzercim yok birazcık kırıldım öyle es geçmelerinize ama geldim burdayım:34:

hürremcim aldım mesajını süper olmuş bence:1: neye uğradığını şaşırmıştır şimdi
ne tuhaf kadınlar var ya resmen gözlerini hırs bürüyor böylelerinin
seninkininde azcık burnu sürtmüş ama iyi olmuş:36:

sasha inanmıyorum bu çocuk ne yaptığını hiç bilmiyor.
ne demek burnun sürtsün falan aradan geçen onca zaman sonra bey efendinin aklına bu mu gelmiş ? neyin intikamını alıyor aklınca
resmen saçmalamış. şimdi asıl yine kendi burnu sürtüyor farkında değil...
ya bi de yağ gibi üste çıkması yok mu hem sen buluşmak için ısrar et hemde sen istiyormuş gibi senin üstüne kalsın bu olay :47:

kızlar size bişe sorucam..
ben bu eski sevgilimle ayrıyım ama takipteyim hala mesela dökümüne göz atıyorum arada.. ve herkesle alakayı kesti bi kızla ısrarla kesmiyo o kızda kuzeninin sözlüsü gibi bişey ama daha resmi bişe yok ortada kızda çocukta bizden büyük yaşça.. kasım gibi evlenmeyi düşünüyolar aileler falan tanıştı.. neyse bu kızla çocuk sevgilim sayesinde tanıştı ve sevgilime kardeşim der hep.. ama ben o aileden de kızdan da nefret ediyorum çünkü o kızın abisi resmen benle ayırıp başka kızla aralarını yapmaya çalıştı sevgilimleyken.. biz çok sarsıldık o dönem.. kız hergün günaydın mesajı atıyo sürekli arıyo yemeğe gidelim şöyle yapalım sinemaya gidelim.. hatta bi kere ben yanındaydım onu atlatmak için anzer yanımda demişti olsun kızıda getir dedi :53: şaka gibi ya sanki 10 yaşında çocuğum ben..
neyse bugün konuştuk dedim o kızla mesajlaşma kesilmemiş nasıl kesim diyo deki kız arkadaşım rahatsız oluyo ona ters böyle şeyler bende onun bi erkekle mesajlaşmasını istemem mesela de diyorum.. o kuzenime söyler kuzenimde bütün sülaleye bende sende rezil oluruz senin için anzer ne karışıyo derler banada kılıbık derler diyo.. dedim madem öyle barışsakta eski anzeri göremeyeceksin bende kim mesaj atarsa cevap verecem bundan sonra kasmicam kendimi dedim.. ben sana güveniyorum da sen bana bi güvenemedin dedi.. bende güven meselesi değil yavrucum prensip meselesi dedim kapattım.. haksız mıyım sizce bu sorunda..
bu kuzeni baya dedikoducu biri yalnız bi kere sevgilimden bi kızı silmiştim kız gidip bu çocuğa ağlamış x beni silmiş diye oda o x değildir anzerdir demişş... onaneki ya sinir oluyorum herkes bizim ilişkinin içinde..
aradaki kuzenmiş yiğenmiş parazitlere acayip sinir oluyorum
eğer tekrar birlikte olursanız bence kesinlikle ailesinden yana ona bişeyleri yasaklama
ileriki zamanda bunu senin başına kalkabilir hem sevgilin hemde ailesi
en ufak bi olumsuzlukta işte anzerden kaynaklandı anzer istememiştir v.s durumuna düşersin tatlım
o sebeple raharsız olduğun şeyleri sevgilinle mutlaka paylaş ama ona diretme zamanla senden sırf bu sebeple soğur
çünkü erkekler ailelerini asla atmıyolar malesef haksız olsalarda tavır almaya çekiniyorlar
sen elbetteki atmalarını talep etmiyosun ama bunlar acayip varlıklar işte:31:
onun bunun için ne sevgilinle kötü olma boşver
kızlar bız bulusmadık ,daha bulusmadan kavga ettık cunku .olayı hemen anlatıyorum ; bılıyorsunuz kı bu gerızekalı bana bu cuma gunu

son kez bulusalım dıye ısrar etmıstı .ama zaman ıcerısın de durum oyle degıstı kı sankı cuma gunu gorusmeyı ısteyen o degılde bendım !

neyse bugun oldu saat 12 de bulusacaktık .bılıyorsunuz terzıyle ugrastım saat 12 de bulusmamak ısıme geldı aslın da .ama bı arayıp da

"tatlım bıraz ıslerım uzadı sana kacta buluscagımızı soyleyecegım "deme luksun de bulunmadı beyfendı .sonra ben terzıye gıttım saat 2 de

etegımı aldım sonun da .ufak tefek sorunlar dısın da etek gayet guzel oldu .sorunları halletırecegım neyse ; benımkınden hala ses yok saat oldu 2.

sonra aradım acmadı .sonra 2.arayısım da aradım actı "ısım var bekle arayacagım "cat telefon kapandı .sonra saat 3 oldu aradım "musterım gıtsın

arayacagım "cat telefon kapandı .ben sınır krızlerı gecırıyorum tabıkı de .madem ondan bundan bana vakıt ayıramayacaktın ne dıye bulusmak ıstersın .

sonra saat oldu 5 hadı suraya gel ! ben tabıkı delırdım "sen dalga mı gecıyorsun benımle ,saat 11den berı buluscagız dıye beklıyorum saat oldu 5 ne

bulusması defol gıt "dedım .sonra bu benı sakınlestırmeye calıstı ben sakındım !ama tabıkı bagırmaya mecalım olmadıgı ıcın sakındım .hıckırıklarla aglayasım

vardı .agladım da telefon da .sadece benı dınlemenı ıstıyorum son kez benı dınle bırazcık defer verdıysen dınle dedım neyse dınledı ben guzelce dedım ; "artık

ne sesını duymak nede yuzunu gormek ıstıyorum .2 hafta ıcın de benı resmen rezıl kepaze ettın sen ,bıtıren bendım ama konusmaya calısan da bendım !

sureklı senınle konusacagız deyıp oyalayıp oyalayıp aramadın .bu durum boyle 2 hafta surdu sonra ısrarla cuma gunu bulusalım dedın ,zorakı kabul ettım .

cuma gunu oldu yasadıgım rezııllık ortada .benı daha fazla hırpalama !sana ne trıp atıyorum nede bela okuyorum ,sadece benı yalnız bırakmanı ıstıyorum

.eger bana bırazcık deger verdıysen eger benım uzulmemı ıstemıyorsan benı bırak ! "dedım .bu basladı ; "ben senı bırakamam bunu ısteme benden

,sensız yapamam bencıllıkse bu tamam bencılım ama ben yapamam sensız ,senı de bı baskasıyla dusunemem "dedı .ben de "lutfen daha fazla

zorlastırma yoruldum hırpalandım paramparca oldum !eger benı bırazcık da olsa sevdıysen yolumdan cekılırsın ,bu sacma duzenı bozarsın .

sana kızgın bıle olamayacak kadar yorgunum ben ,benı anlaartık senınle yapamam ben "dedım .sonra bu bana ; "bız ayrılmayız sen de ben de

yapamayız .bız baskalarıyla olamayız kı ,bız hıc kımse ıcın uygun kısıler degılız bız bırbırımıze aıtız "dıye zırvaladı .ben duymak ıstemıyorum artık

yeter dedım sonra bu "ben bıraz burnunu surturmek ıstedım :53: bana cok cektırdın bıraz canın yansın burnun surtunsun "dedı .ben orada

resmen soka gırdım .ben saydırdım ; "sen nasıl bı ınsansın yaa sen kımsın de benım burnumu surutuyorsun surtunmus mu burnum pekı ?"

dedım .evet surtunmus dedı :53: pekı o zaman canım aldıysan ıntıkamını yolun acık olsun ancak sunu unutma ;ben sana hıc bırzaman cektırmedım

,senı sevmeyerek basladım bu ılıskıye gozyaslarına dayanamadım ınsanı olarak vıcdanım el vermedı .ama sen benı severken

gunlerce sınır kırzlerı gecırmeme aglamama yuregım hıc sızlamadı .ve bu durumu "burnunu surturmek "olarak acıkladın bana .

ıste aramızda kı kocaman fark buydu "dedım .sen hırsların ıntıkamlarınla ben duygularımla yasadım hep .senı ılk baslarda sevmedıgım ıcın benı cezalandırdın .

benı seve seve cezalandırdın ustelık ! bu sevgı degıl ! severken benım canımın yanması sana haz verıyorsa bu bana duydugun sevgı degıldır "dedım.

ben sana hıc bırsey hıssetmedıgım halde gozyaslarına dayanamadım yanın da kaldım .ama sen benı severken gozyaslarım haykırıslarım yalvarıslarım sana

haz verdı .ıste aramızda kı "ınsan" olarak fark bu ..dedım .bıtsın ıstemıyorum dedım ,sakınlestırmeye calsıyor kapadım suratına telefona .

mesaj atmıs arayacakmıs .ayrılamazmısız bız :52:

tuhaf bi adam bu ya:44:
her konuşmada seni ağlatıyo canım ne bu ya
içini döküp kan kusup kapatıyo
sonrada ayrılamayız v.s bi sürü zırvalamış
kendisini ne zannediyo bu ya
hoş erkeklerin hepsi aynı sonuçta
takma kafana sasha ya
hele ki ağlamana hiç değmez emin ol

her insan öyle iyi tarafından bakmayabilir canım malesef olaya
evet ben oğlunu sevdiğim için gittim oraya ama onu herkes öyle düşünmez
umarım düşündüğüm gibi olmaz
sonuçta ne olursa olsun kaynana:44:

geldim anzercim yok birazcık kırıldım öyle es geçmelerinize ama geldim burdayım:34:

bilmemki canım hiç cadı bi kaynanayla karşılaşmadım :1:
benim kv adayı oğlundan çok beni korur ve bi kavgamız olduğunda ona kızar.. o yüzden onun gibi düşündüm bende.. :31:
canım çok yazı yazılmış o gün demek bi curcunaya denk geldi senin yazında özellikle yapılmış bişiy yok emin olabilirsin tatlım.. :34:

imkansız seven kadın sevdiğine dayanamaz
emin ol o şuan seni arasa yumuşak ve pişman davransa ağlasa mesela seni seviyorum diye eminim karşılıklı ağlarsınız
aslında bizim ilişkide mesela hep kabgalarla yürümüştür bazen düşünüyorum çok mu nazlıyım la ben diye
ama yine de onunla yaşadığım herşey ömre bedel ben bunu hissediyorum hiç unutmam bi keresinde kavga ediyorduk karşılıklı o bana saydırıyor ben ona bu başladı seni seviyorum diye ağlamaya ben :53:içim parçalandı hatırlıyorum bende hıçkırıklara boğuldum karşılıklı artık birbirmizi seviyoruz diye ağlamıştık:14:
aklıma geldi bak güzel günlerdi yaaa:14:
biliyor musun ben ilk herşeyi sevgilimde tatdım mesela nasıl karşılıksız çok sevilir onda gördüm
her ne kadar zaman zaman kızsamda hatta öküzsün falan desemde çok seviyorum onu yani:9:
o yüzden sende çok seviyordun ben hissettim o da seni seviyor sizin de sonunuz barışmak olur:46:

yok canım bızım sonumuz sızın kı gıbı degıl .sızın hıssettıklerınız gercek duygularmıs ama

bızımkıler gercek duygular degılmıs .

ben sımdı daha onceden bahsettıgım plana gecıyorum ve gectım bıle .

bana teklıf eden cocugun teklıfını kabul ettım

tuhaf bi adam bu ya:44:
her konuşmada seni ağlatıyo canım ne bu ya
içini döküp kan kusup kapatıyo
sonrada ayrılamayız v.s bi sürü zırvalamış
kendisini ne zannediyo bu ya
hoş erkeklerin hepsi aynı sonuçta
takma kafana sasha ya
hele ki ağlamana hiç değmez emin ol

ona kendını ne sandıgını gosterıcem sımdı .

aradaki kuzenmiş yiğenmiş parazitlere acayip sinir oluyorum
eğer tekrar birlikte olursanız bence kesinlikle ailesinden yana ona bişeyleri yasaklama
ileriki zamanda bunu senin başına kalkabilir hem sevgilin hemde ailesi
en ufak bi olumsuzlukta işte anzerden kaynaklandı anzer istememiştir v.s durumuna düşersin tatlım
o sebeple raharsız olduğun şeyleri sevgilinle mutlaka paylaş ama ona diretme zamanla senden sırf bu sebeple soğur
çünkü erkekler ailelerini asla atmıyolar malesef haksız olsalarda tavır almaya çekiniyorlar
sen elbetteki atmalarını talep etmiyosun ama bunlar acayip varlıklar işte:31:
onun bunun için ne sevgilinle kötü olma boşver

canım haklısın aslında akraba durumları ters durumlar.. ama elin kızı için neler çekiyoruz ya.. :50:
üstelik sevgilim mesaja cevap vermek istemiyo ama artık onlarda akraba olacaklar o yüzden amcasıyla falan arasına soğukluk girer diye korkuyo..
aslında cevap vermese kız bi atar iki atar sonra oda atmaz dicem ama atmayınca daha çok ileri gider o kız aramaları falan başlar.. o daha kötü.. ben mesaj atsam diyorum kıza, kızın napcağı belli olmaz inceden beni önce kuzene sonra kuzeninin ailesine kötüler zaten hepsi dedikoducunun teki onlarda gider bizimkinin ailesine kötüler beni.. gerçi onlar beni biliyolar takmazlar ama can sıkılmasına da gerek yok aptal bi kız yüzünden.. üstelik kız benimkinin ailesiylede tanışmış ne alakaysa.. :52:

yok canım bızım sonumuz sızın kı gıbı degıl .sızın hıssettıklerınız gercek duygularmıs ama

bızımkıler gercek duygular degılmıs .

ben sımdı daha onceden bahsettıgım plana gecıyorum ve gectım bıle .

bana teklıf eden cocugun teklıfını kabul ettım
ona kendını ne sandıgını gosterıcem sımdı .

kız noluyo naptın sen.. bişe mi dedi yine seninkide dellendin?

kızlar daha onceden bahsettıgım bı durum vardı bılıyorsunuz .

eger bu kısıyle kesın bıttıgıne ınanırsam ,yas tutmak yerıne

cıkma teklıfı eden sahısın teklıfını kabul edecegımı soylemıstım .

evet kızlar suan da yenı bır sevgılım var .cıkma teklıfını kabul etmıs durumdayım .

mesaj attım kendısıne kı zaten yasadıklarımı az cok bılıyordu bekleyecegını soylemıstı

teklıfının hala gecerlı olup olmadıgını sordum ; hemen aradı zaten .

an ıtıbarıyle sevgılıyız ! suan da facemı acıyorum ılıskı durumumuzu kapı gıbı

yayınlıyorum :ssz:

kız noluyo naptın sen.. bişe mi dedi yine seninkide dellendin?

ne demıyor ne yapmıyor kı canım .her konusmamız bı vukuat .

artık daha fazla tahammul edemeyecegım.ben bundan 5 saat sonra

bıtsın dıye yalvardım telefon da resmen agladım bıtmesı ıcın

ama o hıc bır sekıl de kabul etmedı .sıcak bı dus al tam yarım saat

sonra arayacagım senı dedı .aradı mı ? hayır !

herzaman kı hallerı ıste .hıc bır zaman cıddıye almadı benı .

ben aradım hemen ,tewyzemdeyım elım de posetler var acıl ısım var dedı

ıyı tamam dedım kapadım .sonra bana cıkma teklıfı eden cocuga mesaj attım

telfının kararlı olup olmadıgını sordum hemen aradı

ve suan da sevgılıyız !

canım haklısın aslında akraba durumları ters durumlar.. ama elin kızı için neler çekiyoruz ya.. :50:
üstelik sevgilim mesaja cevap vermek istemiyo ama artık onlarda akraba olacaklar o yüzden amcasıyla falan arasına soğukluk girer diye korkuyo..
aslında cevap vermese kız bi atar iki atar sonra oda atmaz dicem ama atmayınca daha çok ileri gider o kız aramaları falan başlar.. o daha kötü.. ben mesaj atsam diyorum kıza, kızın napcağı belli olmaz inceden beni önce kuzene sonra kuzeninin ailesine kötüler zaten hepsi dedikoducunun teki onlarda gider bizimkinin ailesine kötüler beni.. gerçi onlar beni biliyolar takmazlar ama can sıkılmasına da gerek yok aptal bi kız yüzünden.. üstelik kız benimkinin ailesiylede tanışmış ne alakaysa.. :52:

valla canım inan şu meseleye kafa yorduğuna değmez eğer ki ilişkine zarar verecek boyuta gelirse sen kendin kız kardeşiyle falan konuşursun seninkinin
böylelikle arada kötü gelin durumuna düşmemiş olursun aksine diğerinin ipini pazara çıkartmış olursun tabi bunun için birincisi kızın sana ve sevgiline gıcıklık yapması ikinicisi ise en önemlisi ONUNLA TEKRAR BİRLİKTE OLMAN gerek:1:

sasha:53: kız naptın sen keşke acele etmeseydin:50:
çocuğa karşı ilgin var mıydı bari
bide diğeri bunu öğrenince hakkında yanlış düşünmesin baksana hemen bulmuş birilerini falan diye:44:

sasha:53: kız naptın sen keşke acele etmeseydin:50:
çocuğa karşı ilgin var mıydı bari
bide diğeri bunu öğrenince hakkında yanlış düşünmesin baksana hemen bulmuş birilerini falan diye:44:

dusunsun banane banane banane .

artık onunne dusunecegını dusunecek durum da degılım zaten .

ohhh ıyı de yaptım valla .:21: zaten ona mesaj cektım

"gızlı facenden ******* hot.dıye arattır goruceksın ılıskımı

eger bızı yanyana gormek cok ıstersen tatlım persembe gunu fotomuzuda

gorursun cok optum senı sekerım by by yazdım :ssz:

valla canım inan şu meseleye kafa yorduğuna değmez eğer ki ilişkine zarar verecek boyuta gelirse sen kendin kız kardeşiyle falan konuşursun seninkinin
böylelikle arada kötü gelin durumuna düşmemiş olursun aksine diğerinin ipini pazara çıkartmış olursun tabi bunun için birincisi kızın sana ve sevgiline gıcıklık yapması ikinicisi ise en önemlisi ONUNLA TEKRAR BİRLİKTE OLMAN gerek:1:

canım benimki beklemede zaten hazır kuvvet bekliyo barıştık dememi..:1:
kızkardeşi zaten siz ayrılamazsınız kabul etmiyorum abim iş bulsun seni istemeye gelicez dedi susturdu beni ayrıldık dediğimde..
:52:
neyse bırakıyorum ben bu işin peşini ama madem o dikkat etmiyo.. barışınca bende aynı muameleyi yapıcam ona görecek.. şu bu o sana mesaj atmasın sende yazma diyemeyecek.. :19:

Back
X