kızlar canım çok acıyor

hem öfkeli hem buruk içim şuanda

az önce mesajlaşıyorduk okuduğumuz şehire geçici mezuniyet belgesi almaya gitti oda daha hazır değilmiş boş yere gitmiş oldu 3 saatlik yola
çok sinirlendi bende sakinleştirdim sağlık olsun aşkım dedi mesajlaşmalarımızı yazıyorum;
o : ben senden uzaklaştıkça nefes alamaz oluyorum
ben : aşkım senden farksızmıyım sanki
o : farklımıyım sanki diyecektin galiba
ben :senden farksız değilim demek oluyo o
o : farksız sayılmam demek farklıyım anlamına gelir ama senden farklı sayılmam dediğin zaman aynı olmuş olursun
ben : hayır mustafa yanılıyorsun ayrıca ben neyin ne anlama geldiğini bilerek söylüyorum
o : sen yanılıyorsun ayrıca neyin ne anlama geldiğini bilmiyorsun mantığını çalıştırdığın zaman haklı olduğumu göreceksin ama sende bunu kabullenecek erdem yok

o yüzden sana bişey söylemiyorum çünkü sen hep böyleydin kabullenme gibi bi duyguyu bilmezsin belli yani yanlış bildiğin ama sen bayan herşeyi bilen olduğun için kabullenmezsin

ben : mustafa defol !!
yine ben :git kelime hazneni geliştir neyin ne olduğunu öğren öyle çık karşıma ama şimdi kaybol!
o :zoruna gider işte böyle

senin en büyük sorunun bu kabullenemezsin yanlış bildiğin bişeyi ama hiç kimse mükemmel değildir kuş beynin bunu algılamıyor senin

daha fazla şey saymak istemiyorum zaten gerginim senin hazımsızlığını hiç çekemem

yine o : aptal kafa yanlış bilen sensin ama sen öğrenmeyi bile kabullenemezsin o yüzden yanlış bildiğinle otur
ben :MUSTAFA YEMİN EDİYORUM ŞU DAKİKADAN SONRA BENİM İÇİN BİTTİN BEN KUŞ BEYİNLİ VE HAZIMSIZ BİRİ HİÇBİR ZAMAN OLMADIM NEYİN NE OLDUĞUNU BİLMEDEN DOĞRUYU KABULLENMEYECEK KADAR SEVİYESİZ HİÇ DEĞİLİM ÖYLE BİR KİN KUSTUN Kİ BANA ZERRE KADAR SEVGİ BIRAKMADIN İÇİMDE BİR DAHA NE ADIMI AN NEDE KARŞIMA ÇIK EBEDİYETE KADAR ...
kızlar diyalog bu o kadar gururumu incitti ki ben belki yanlış kurdum cümleyi veya o yanlış kurdu sorun değildi ama resmen içindeki tüm zehiri boşalttı banaşuanda ağlıyorum ve onu asla ama asla affetmeyeceğim telefonu kapattım asla açmayacağım