- Konu Sahibi _Semiramis_
- #14.081
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim çok şükür sen nasılsın?
Hayırdır ne ders çalışması canım? Her şey yoluna gireceek elbet napsak bi dua mı okutsak nazarı savamadık bir türlü :)Ben de iyi sayılırım şükür,ders çalışacağım,anneannemler bizde,geleyim bi dedim ne yapıyorsunuz diye.
Ne olacak bizim bu topiğin hali bercestem.![]()
bugünün sözü de benden olsun..
Sonsuza kadar mutlu yaşadılar, ama ayrı ayrı..
Kpss 7 temmuzda olmadi mi![]()
O lisans,ben ortaöğretime gireceğim.![]()
Anladim Allah yardimcin olsun sinav ne zaman?
O lisans,ben ortaöğretime gireceğim.![]()
Sağolun bebeklerim.
Ya kızlar...Biz barıştık ama sanki bir şeyler kopuk içimde.
Sanki bir puzzle'ın en önemli parçası kaybolmuş gibi.![]()
zamanla düzelir,o unutulur ya da unutuldu sanilir ilerki zamanlarda baska birseyler cikar..
insallah cikmasinda,ya bilmiyorum iliskin kac yillik,uzun süreliyse malesef artik oto b.ka (afferdersin)
sorun cikabiliyor..söyle daha tadinda bir iliskyile oo deme valla ben hatirliyorumda gerci o zamanlar gencligin verdigi sacma tavirlarda vardi hep bir kavgaya egilimim vardi..
birde telefonu kapardim (simdi hic yapmiyordum)aradada acip bakiyordum birsey yapmismi diye o aradada yakalaniyordum..20 yasindaydim ve hersey cok güzeldi...
Sağolun bebeklerim.
Ya kızlar...Biz barıştık ama sanki bir şeyler kopuk içimde.
Sanki bir puzzle'ın en önemli parçası kaybolmuş gibi.![]()
eski sıcaklık mı yok canım neden öyle oldu ki.. :44:
Bilmiyorum balım,bi tuhafım.![]()
Sen hep yaz bizim topikte yaaa,çok sevdim seni.
1.5 yıllık,uzaktayız.![]()
selam kızlar benimki "günaydın" yazmış hiç sorun yok gibi ben cevap vermedikçe kararımın değişmediğini anladı öğleden sonra bi mesaj atmış..
"ilerde sen bensiz bende sensiz kaldığımız için çok pişman olucaz.. sen bana şans vermedin veriyomuş gibi yaptın hep" demiş..cinlerim tepeme çıktı..
aradım "ne diyosun ya sen" diye bağırdım "tamam söylemedim say" dedi "sayamam söylemiceksin o zaman" dedim "tamam özür dilerim" dedi.. "bak benim canımı sıkma olmayan şeyleri yazma, ben sana şans vermedim mi" dedim "verdin" dedi "ne zırvalıyosun o zaman" dedim "haklısın tamam bida olmaz" dedi.. "ben sana çok şans verdim ama sana şurdan örnek verim sen bana hep -sen benden ayrılamazsın ha olduki inatçılığın tuttu barışmadın hemen kızkardeşinle bi plan yapar karşına çıkar gönlünü alırım- derdin hatırladın mı" dedim "hatırladım" dedi "işte bunu yapmadığın gibi senin söylediğin herşey lafta kaldı hiçbiri icraate dönüşmedi anladın mı" dedim "anladım" dedi.. "bidaha beni arama bana mesaj atma rahatsız oluyorum" dedim "tamam" dedi "bişe diyo musun" dedim "yok" dedi "hadi güle güle" dedim oda bişe diyodu ama kapattım teli..