Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

offf kızım sana da kızıcam haaaa millet senın sewgılın gıbı seven sureklı ozur dıleyen kapıda yatan adamı mumla arıyo face sıfresını vermedı dıye mı sorun yaptın yanı...kaç yasında ınsanlarsınız kocan dahı olsa face sıfresını bılmek zorunda deilsin sonucta herkesın bı ozelı var facede ilişkisi oldugunu saklamadıktan sonra sıkıntı yok dıye dusunuyorum akrabalarıyla arkadaslarıyla ozel konusmaları olabılır cok takılma tatlım artık su ınatlaşmayı da kes fazla naz aşık usandırırmıs:34:

ya işte inadımdan oldu bu.. :17:normalde verirdi zaten biliyorum ama yemin etmiş face yüzünden hep kavga ediyoruz diye..
ki o benim kk daki nickimi de bilmez kaldıki şifreyi bilsin :1: istedi ama özel diyince üstelemedi..
haklısın canım teşekkür ederim yorumun için :16:

ya işte inadımdan oldu bu.. :17:normalde verirdi zaten biliyorum ama yemin etmiş face yüzünden hep kavga ediyoruz diye..
ki o benim kk daki nickimi de bilmez kaldıki şifreyi bilsin :1: istedi ama özel diyince üstelemedi..
haklısın canım teşekkür ederim yorumun için :16:
rica ederım bebik ... ya işte bak amaç kavga etmemenız illa ki yanlıs anlamalar olacaktır hem bu kadar kurcalamaya lüzum yok canım..şimdi at bi mesajda mutlu et cocugu:1:

Sen de Hosgeldinnn canim asker donusu bir adim atmak gercekten guzel olur :) birkac at sonra asker yolu gozleyeceksin demek

hoşbulduk canım öyle gözüküyor sanırım şubata ertelemek istiyorum ama bilmiyorum çok zor olucak çünkü burda sürekli beraberdik şimdi birden boşluğa düşecek gibiyim...:( bu topiği bulmam çok iyi oldu dertleşicek birçok kişi var beni anlayabilecekte. Bu arada eğer şubatta askere giderse ocakta söz yapıp gidecek .

İkiniz de hoşgeldiniz aramıza kızlar.:29::29:

Bence okurken hiç nişan-söz olayına girişmeyin canım,her şeyin zamanı var.:31:

Süre uzar,herkes bir laf söyler,yıpranırsınız,olan size olur.:6::6:

Yine de siz bilirsiniz tabi.:26:

Tutucu derken ? Biraz daha açar mısın canım ?

Nasıl davranıyorlar,ne derecede tutucular;bunlar önemli.:12:
hoşbulduk canım aslında bu kadar uzun süre birlikteliğimiz olmasa bende okul bitimi düşünürdüm fakat benim ailemde biliyor (babam hariç ) onun ailesinden de herkes biliyor. Artık sıkıştırıyorlar hadi ne zaman söz bir yüzük takın bari diye bende istiyorum ne bileyim :) okul biter bitmez evlilik düşüncemiz uzatmayı düşünmüyoruz bir aksilik çıkmazsa inşallah ama herşey kısmet ... :)

aynı mesaj peşpeşe yazıldı kusura bakmayın kızlar:(

Son düzenleme:
İkiniz de hoşgeldiniz aramıza kızlar.:29::29:

Bence okurken hiç nişan-söz olayına girişmeyin canım,her şeyin zamanı var.:31:

Süre uzar,herkes bir laf söyler,yıpranırsınız,olan size olur.:6::6:

Yine de siz bilirsiniz tabi.:26:

Tutucu derken ? Biraz daha açar mısın canım ?

Nasıl davranıyorlar,ne derecede tutucular;bunlar önemli.:12:
hoşbulduk canım aslında bu kadar uzun süre birlikteliğimiz olmasa bende okul bitimi düşünürdüm fakat benim ailemde biliyor (babam hariç ) onun ailesinden de herkes biliyor. Artık sıkıştırıyorlar hadi ne zaman söz bir yüzük takın bari diye bende istiyorum ne bileyim :) okul biter bitmez evlilik düşüncemiz uzatmayı düşünmüyoruz bir aksilik çıkmazsa inşallah ama herşey kısmet ... :)

En güzeli canım,dersler zaten sıkıyor,bir de öyle işlerle uğraşma.:31:

Hem kimseye muhtaç da olmazsınız,keyfinize göre alırsınız.:6:

kızlar selam bizde dün gece değil önceki gece 3 e kadar tel.de görüştük..
ben içimi döktüm o içini döktü ve aradığındada ağlıyodu.. havadan sudan konuştum bi süre kendine gelsin diye.. ama barışma konuşması değildi öyle dertleştik gibi oldu :1:
telefonları kapattık yatağa geçtim mesaj attı.. "seni birgün evlenmeye ikna edersem koyun kesicem yarısını bağişlicam" dedi "neden yarısını" dedim "karımla bi mangal keyfi yapmim mi" dedi.. bende "ben koyun kuzu eti sevmem" dedim o da "o zaman gerek yok hepsini bağışlıyorum da bu vacip oldu artık hatırlat bana" dedi bende "tamam" dedim.. "acaba umutlanmalı mıyım bilmiyorum" dedi bende "ben bilmem" dedim.. öyle iyi geceler dedik uyuduk..
sabah 1 mesaj vardı telimde "günaydın vazgeçilmezim" diye.. :77: ve o an karar verdim ben bu adamı seviyorum yaaa barışim artık..:69:
ve gün ilerledikçe daha sıcak yazmaya başladım.. sonra tel.de konuştuk kapattık bana "oh be şimdi nefes almaya başladım işte" dedi mesajla.. :38:
ama dün gece bişiy canımı sıktı "face şifreni verir misin dedim" "hayır aşkım" dedi :53: "neden" dedim "ben son tartışmamızdan sonra çok büyük bi yemin ettim benden face şifresi isteme nolur yeminimi bozamam çok günah" dedi.. "nasıl ya banane senin ettiğin anlamsız yeminden" dedim ve dün geceden beri soğuğuz.. :19:
ben diyorum "yemin etmenin mantığı yok benim bunu kabul etmicemi bilmiyo muydun?" o diyo "istersen kır al şifremi ama ben veremem yemin ettim.. hatta istersen face i bile kapatırım istiyo musun?" diye.. bende "sen bilirsin" dedim şimdide konuşmuyoruz.. :19:

büyüttüm mü sizce açıkça yazabilirsiniz düşüncenizi kızmam kırılmam kızlar.. :31:

Kırmızılı yere kadar her şey mükemmel.:16::16::16:Sonrasına sinir oldum.Ama haklısın.:34:

Kırmızılı yere kadar her şey mükemmel.:16::16::16:Sonrasına sinir oldum.Ama haklısın.:34:

haklıyım canım ama vermedi adam napim.. en büyük kavgalarımız face yüzünden oldu diye yemin etmiş çok büyük yeminmiş bide..
bende dedim sende benim şifrelerimi istemedikçe sorun yok o zaman dedim.. istemem dedi.. telefonumada bakamazsın dedim nedenmiş bakarım dedi bende dedim oda benim özelim o zaman bundan sonra böyle.. bozuldu ama bişe diyemedi tabiiki.. :1:

anzer sevindim senin adina,seviyorsun belli inat etme :)

ayrica bu face ne pis birsey bende sürekli hiii degisitir girmek istemiyorum diye trip atarim :)

o benimkine girer ama mesajlara bakmaz ben bakarim:) sonra oradan birsey cikarirm söylerim..

o baksada hicbir sey demez neden yazdin ne icin konustun onla bunla diye..

aman biz bayanlar bazen gicik oluyoruz( sana demiyorum kendime :P)

nasil olsa bi ara verir takilma

anzer sevindim senin adina,seviyorsun belli inat etme :)

ayrica bu face ne pis birsey bende sürekli hiii degisitir girmek istemiyorum diye trip atarim :)

o benimkine girer ama mesajlara bakmaz ben bakarim:) sonra oradan birsey cikarirm söylerim..

o baksada hicbir sey demez neden yazdin ne icin konustun onla bunla diye..

aman biz bayanlar bazen gicik oluyoruz( sana demiyorum kendime :P)

nasil olsa bi ara verir takilma

seviyorum canım da..
sürekli sorun çıkıyo ya bak gecenin bu vakti kızın biri mesaj atmış arayıp sormuyosun hiç bende öyle yapacam bak bundan sonra diye.. oda kasıtlı değil demiş çünkü bu kız kuzeninin sevgilisi ve o tanıştırdı bunları.. kasım gibi evlilik düşünüyolar bağı kopartamıyo kızla.. ama ben gıcık oluyorum.. kıza mesaj attım merhaba ben x in sevgilisiyim nasılsın diye inceden mesajı verecektim kıza ama bana cevap atmak yerine sevgilime atmış.. :53:anzer bana mesaj attı diye.. benim sevgilim o kuzenini düşünüyo ki huzursuzluk çıkmasın ben ona hep cevap verim ama kız demiyoki iki evlilikte olunca biz akraba olacaz bende huzursuzluk yapmim cevap yazim diye.. ama kız bana yazmazsa bende sevgilime yazdırmam daha o bana yazmadı madem sevgiliminde ona cevap vermemesinde sorun yok.. :47:
işte bende önceden onun faceine bakar bi tartışma çıkarırdım ama o benim faceime usul usul bakar çıkardı.. ses etmezdi bişe sormazdı..:1:
bende dedimki evlenincede ayrı laptoplardan gireriz artık o zaman ayrı gayrı yok diyo neden dedim evlenene kadar diye yemin etmiş..
ama bende teli ona vermiceme yemin ettim bozuldu o yüzden bu yemin bozmayı bile araştırabilir sırf bu terslikler olmasın diye :1:

haklisin ya :)

ama var ya baskasina akil vermek cok güzel hicbirini yapamam ama cok derim söyle böyle:)

benimkide facete o ara kiz yaziyor is yerinden neden selam vermiyorsun ya da öyle hava civa yaziyor..icimde tutmaya calistim hemde aramizin limoni oldugu bir zamandi,

baska arkadasi yok mu bunun sürekli sana yaziyor dedim ,oda bilmem listesini görmedim dedi sürekli söyledim söyledim..

dedigi aman kadininda kiskanci kötü oluyor,erkek kiskansa bir der kenara cekilir ama kadin dir dir dir öldürür dedi..

belki öyle ama insan cok gicik oluyor,aslinda bende facete erkek arkadaslarimla yazisirim:)

evlenince facemi kapatacakmisim, yada onlari silecekmisim sende yaparsan dedim yok mok dedi ama bakalim...

hersey cok cabuk degisiyor ya,o bana derdi simdi bana ona aman yildirma politakasini iyice yap ama adama yildirmadan

Selamin aleykum kizlar dogum gununden donduk (sevgilim de davet edilmisti) gayet guzel gecti samimu bir ortam oldu. Yengem kuzenim (oglu yani) icin bir video hazirlamis bebeklikten bugune kadar fotolari var. Tabi araya ablamla Olan bir fotograf da Koymus kizlar yengem ablam icin canini verirdi yani o denli severdi ablami. ablamin fotosunu gorunce ben deli gibi aglamaya basladim ben aglamaya baslayinca herkes kotu oldu yengem de kuzenim de agladi. Mahfettim dogum gununu biraz ama sonra toparladim.. İste bize hayat boyle Artik kizlar. Hic bir zaman hep gulmeyecegiz her ozel gunde aglayacagiz boyle. Bi kuzenim de evlendi mayista onu gelinlikle gorunce o kadar Cok agladim ki Ablam gelinlik cagindaydi. Ablamin dogum gunu yaklasiyor ve ben cok uzuluyorum. 24 temmuz ablamin dgum gunu yasasaydi 22 yasinda olacakti... Ablamin vefatindan sonraki ilk dogum gunu kizlar hayat bazen cok zoruma gidiyor. Ablama bir dahaki dogum gununde iyilesmis olacaksin soz veriyorum demistim kizlar. Cok uzgunum

Son düzenleme:
En güzeli canım,dersler zaten sıkıyor,bir de öyle işlerle uğraşma.:31:

Hem kimseye muhtaç da olmazsınız,keyfinize göre alırsınız.:6:

Öyle aslında mantıklı olunca okul bitsin her şey sonra olsun ama aşk mantık dinlemiyor malesef canım :( birde aşırı anaç kişiliğim var şimdi evlenelim dese çocuğumuz olsa dese hayır demem herhalde :):) bazen kendime çok kızıyorum ama engel olamıyorum da birde onunla hep beraber olmaya öyle çok alıştım ki şimdi gidecek bu şehirden Allah'tan gideceği yerde yakın her hafta sonu görüşmeyi düşünüyoruz işte tek engel askerlik kalıyor. O bir an önce gitmek istiyor bende bari bir dönem daha yanımda kal diyorum burada 2 sene yalnız kalmayım da 1 sene yalnız kalayım bari diye :( biliyorum beni üzmek istemiyor ama ailesinede okulum uzadı demek zor geliyor off çok kötü durumdayım askerlik sonuçta diyorum bekleyen nasıl bekliyor Allah uzun ayrılıklardan korusun ama gönül bu söz dinlemiyor bari söz filan yapalımda ben onunla avunurum hazırlıklara filan başlarız ...

haklisin ya :)

ama var ya baskasina akil vermek cok güzel hicbirini yapamam ama cok derim söyle böyle:)

benimkide facete o ara kiz yaziyor is yerinden neden selam vermiyorsun ya da öyle hava civa yaziyor..icimde tutmaya calistim hemde aramizin limoni oldugu bir zamandi,

baska arkadasi yok mu bunun sürekli sana yaziyor dedim ,oda bilmem listesini görmedim dedi sürekli söyledim söyledim..

dedigi aman kadininda kiskanci kötü oluyor,erkek kiskansa bir der kenara cekilir ama kadin dir dir dir öldürür dedi..

belki öyle ama insan cok gicik oluyor,aslinda bende facete erkek arkadaslarimla yazisirim:)

evlenince facemi kapatacakmisim, yada onlari silecekmisim sende yaparsan dedim yok mok dedi ama bakalim...

hersey cok cabuk degisiyor ya,o bana derdi simdi bana ona aman yildirma politakasini iyice yap ama adama yildirmadan

evet canım kız bana cevap atma tenezzülünde bile bulunmadı biliyo musun? şaka gibi.. bende sevgilime söyledim sende kıza cevap yazmıyosun bundan sonra.. tamam da demedi atıcam da demedi bakalım..
kendi face kapatmicak sen kapatacaksın öyle mi :1: eminim öyle olur.. :1:

Selamin aleykum kizlar dogum gununden donduk (sevgilim de davet edilmisti) gayet guzel gecti samimu bir ortam oldu. Yengem kuzenim (oglu yani) icin bir video hazirlamis bebeklikten bugune kadar fotolari var. Tabi araya ablamla Olan bir fotograf da Koymus kizlar yengem ablam icin canini verirdi yani o denli severdi ablami. ablamin fotosunu gorunce ben deli gibi aglamaya basladim ben aglamaya baslayinca herkes kotu oldu yengem de kuzenim de agladi. Mahfettim dogum gununu biraz ama sonra toparladim.. İste bize hayat boyle Artik kizlar. Hic bir zaman hep gulmeyecegiz her ozel gunde aglayacagiz boyle. Bi kuzenim de evlendi mayista onu gelinlikle gorunce o kadar Cok agladim ki Ablam gelinlik cagindaydi. Ablamin dogum gunu yaklasiyor ve ben cok uzuluyorum. 24 temmuz ablamin dgum gunu yasasaydi 22 yasinda olacakti... Ablamin vefatindan sonraki ilk dogum gunu kizlar hayat bazen cok zoruma gidiyor. Ablama bir dahaki dogum gununde iyilesmis olacaksin soz veriyorum demistim kizlar. Cok uzgunum

canım çok üzüldüm.. ama Allahın takdiri böyle biliyosun ve bu en büyük teselli..
doğum gününü mahvettim diyede düşünme canım sende böyle olsun istememişsindir eminim.. hem onlar senin en yakınların kimse sana kızmamıştır..
nasıl anlaştı seninki yengenle kuzeninle? rahat mıydı heyecanlı mı :)

canım çok üzüldüm.. ama Allahın takdiri böyle biliyosun ve bu en büyük teselli..
doğum gününü mahvettim diyede düşünme canım sende böyle olsun istememişsindir eminim.. hem onlar senin en yakınların kimse sana kızmamıştır..
nasıl anlaştı seninki yengenle kuzeninle? rahat mıydı heyecanlı mı :)

Sevgilim cok cok cekingendi ama yengem kuzenim filan herkes ona cok samimi davrandi ya kuzum benim bi gorseniz masadan tabaklari bardaklari alip mutfaga tasidi yardim etti yani sofranin kaldirilmasina ben kös kös otururum enelde svgilim kalkti sofrayi kaldirmaya yardim etti esprilere Katildi filan ya benim kuzenim ve arkafaslari 26 yasinda ee yengem de 48 filandir yani en kucukler bizdik orda ben 19 sevgilim 21 :)) sen naptin nasilsin anzerim

Sevgilim cok cok cekingendi ama yengem kuzenim filan herkes ona cok samimi davrandi ya kuzum benim bi gorseniz masadan tabaklari bardaklari alip mutfaga tasidi yardim etti yani sofranin kaldirilmasina ben kös kös otururum enelde svgilim kalkti sofrayi kaldirmaya yardim etti esprilere Katildi filan ya benim kuzenim ve arkafaslari 26 yasinda ee yengem de 48 filandir yani en kucukler bizdik orda ben 19 sevgilim 21 :)) sen naptin nasilsin anzerim

oy kıyamam ya pek şeker ve komik olmuş.. :1: sevindim canım sorun çıkmamasına..
bende aynıyım canım sevgilimle barıştık eski hataları yapmamaya çalışıyoruz bakalım..

Back
X