Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Anzer senin adam maddiyatına çok güveniyordu çalışmaya ihtiyaç duymuyordu bu nedenle ne oldu o çok güvendikleri maddiyatlarına? bu arada yol kaç saat sürüyor tatlım bilet kaç para?

canım işte bende onu diyorum ya.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu durumu oldu resmen..
paran var diye çalışmazsın ama yanıma gelmeye paran yok.. şaka gibi.. üstelik nasıl parası olmaz buraya bi kasımda bi martta geldi kaç ay var arada.. biraz idareli harcasaydıda düşünseydi bugünleri..
yol 6.5 saat canım maksimum, bilette 30 tl..

kızlar nasılsınız? ben tatildeydim uzun süre yazamadım malesef hepiniz iyi gibisiniz şöyle bir göz attımda geçmiş yorumlara:16:
bu arada sashayı göremedim hiç :26:

iyi sayılırım ben canım..
hoşgeldin bu arada.. sasha sevgilisinden ayrıldı canım yeni konu açmıştı bir derdim var'a orda görebilirsin..

canım işte bende onu diyorum ya.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu durumu oldu resmen..
paran var diye çalışmazsın ama yanıma gelmeye paran yok.. şaka gibi.. üstelik nasıl parası olmaz buraya bi kasımda bi martta geldi kaç ay var arada.. biraz idareli harcasaydıda düşünseydi bugünleri..
yol 6.5 saat canım maksimum, bilette 30 tl..

6.5 saat yol çok değil bence tatlım... Gece yola çıkar sabaha orda olur ve sonra geri geceye doğru gider... 60 lira da çok fazla değil en son martta gelmiş 4 ay olmuş her ay 15 lira biriktirse 60 lira ederdi.. Ayrıca kampanyalar oluyor sehir firsatında yakala.co da filan biletlerde indirim oluyor bunları da takip edebilir yani..

eylülde insallah nisan olacak...

ama su seneleri yas meselesini cok takar oldum..

benden kücükler evlendi biz böyle:)

insallah hayirlisi olsun,keske erkenden olsaydi ama kismet heralde

Ben olsam ben de seneleri ve yaşı takardım canım yaw 7.5 yıl nasıl sürer ilişki nasıl evlenilmez :27: Valla canım uzadıkça uzar bu iş bu kadar uzatmamak lazım

6.5 saat yol çok değil bence tatlım... Gece yola çıkar sabaha orda olur ve sonra geri geceye doğru gider... 60 lira da çok fazla değil en son martta gelmiş 4 ay olmuş her ay 15 lira biriktirse 60 lira ederdi.. Ayrıca kampanyalar oluyor sehir firsatında yakala.co da filan biletlerde indirim oluyor bunları da takip edebilir yani..

evet değil canım normalde zaten kendi arabasıyla gelirdi ama onun içinde bi yerlerden zar zor bi para bulur gelirdi..
son geldiğide otobüsleydi ve ben gıkımı çıkarmadım o dolmuştan in buna bin derken.. onun yorgunluğunu geçtim toplu taşıma araçlarında bi tanıdık görecek diye içim içimi yedi ama ona yansıtmadım..
yol parasıda çok değil ama yazdım ya bi sürü bahaneler buldu.. yok zaman az olurmuş yok yorgun olurmuş yok kızkardeşleri evde tek kalamazmış.. hepsi bahane isteyen gelirdi..
ayrıca her geldiğindede elimden geldiğince uygun yerlere götürdüm ve az para harcattım.. acıksam bile söylemedim eve gidince yerim nasılsa parasını boşuna harcamasın diye..
demekki ben hep salaklık yapmışım ya başka bişey değil..

kızlar o kadar kırgın ve kızgınım ki.. :43:
olayı anlatim.. sevgilimle yeni barıştık biliyosunuz.. çok kötü günler geçirdik ama sırf sevgisinin arkasında durdu, ayrılmayı hiç kabul etmedi onca zaman diye ve tabii -hatalarınında farkında olup aptallık yaptığını söylediğinden- affettim barıştık..
ama biliyosunuz yüzyüze konuşmak daha verimli ve yapıcı oluyo bi sorundan sonra o yüzden gelicem dedi.. bende "ramazanda gelme sakın geçen sene öyle yaptık oruç sorun oldu zaten halsiz oluyorum bide sıcak hiç gezemem güzel vakit geçiremeyiz" dedim.. geldiğindede 4-5 gün kalır bu arada.. neyse bana dediki "hemen gelemem maddi durumlar kötü" bende "bayramdan sonraya kalıyo o zaman da çok geç oluyo en azından bi günlüğüne gel" dedim.. "bakarız ben ramazandan önce gelecem" dedi ama şu gün oldu hala bakarız diyodu.. bende dayanamadım bugün dedimki "perşembe ramazan başlıyo biliyosun di mi" "ne alaka" dedi "şu alaka ki senin hala gelip gelemeyeceğin belli değil gerçi görünen köy klavuz istemez gelecek olsan ben şu gün yola çıkıyorum derdin 1 haftadan az kaldı sonuçta.. beni oyalıyo musun bu konuda" dedim.. oda "oyalamıyorum tabii ki ama maddi durumu biliyosun bi yerden para gelecekti ama oda ramazanda gelecekmiş onu bekliyodum" dedi.. "e madem o paranın gelmeyeceğini öğrendin 1 günlüğüne neden gelmiyosun" dedim.. "3-4 saat için mi gelicem bunu seninle konuşup ertelemiştik" dedi.. (bunu geçen günde demişti ama ben sen bilirsin dedim) bende "ertelememiştik sen öyle diyince çok hevesli görünmek istemediğimden sen bilirsin dedim ama 3-4 saatte değil sen ordan gece binsen sabah kaçta burda olursan ol gelirdim sonuçta 1 gün için evdekilere bişe uydururdum akşama kadarda beraber vakit geçirirdikki buda en az 9 saat eder" dedim.. oda "ya gelmek istiyorum ama rahat olmak istiyorum" dedi "ne konuda rahat değilsin" dedim.. "şimdi oraya gelirken yorulacam zaten bide bütün gün gezerek yorulacam ve akşam bida otobüs.. benim canım çıkacak" dedi :53: kızlar buna öyle şaşırdım ki :43: bende ona "ben orda okurken burdan gece çıkardım sabahın köründe orda olurdum ve geceye kadar gezerdik :) bense yorgunluğumu uyumak için yattığımda anlardım çünkü ancak aklıma gelirdi.. :) teşekkür ederim" dedim.. oda "ya anla beni biraz" demeye başladı bende "seni ne anlıyorum nede tanıyorum sen ne kadar bencilmişsin.." dedim oda "tamam haklısın sakin ol" dedi..bide "ramazanda gelsem olmaz mı" diyo hala :53:bende kızdım işte biraz daha sonra bana "haklısın yorgunluk saçma oldu ama sebep o değildi kızları bırakmak istemedim" dedi (2tane kızkardeşiyle evde tek kalıyo annesi babası memleketlerine gitti) bende "yeter ya ne bahane uyduracağını şaşırdın önce zaman az olur bahanesi sonra yorgunluk bahanesi şimdide kızlar.. 2 gece akrabanızda kalsalar bişe olmazdı ayrıca küçük çocukta değiller" dedim(biri25 diğeri 22 yaşında) bide "isteyen çaresini istemeyen bahanesini bulurmuş doğruymuş" dedim.. oda "iyi tamam bi yolunu bulur gelirim anzer" dedi bende "şu saatten sonra gelsen ne olurki istemiyorum" dedim.. "senin için hiç bi fedakarlık yapmam bundan sonra nasıl davranıyosan karşılığını alacaksın" dedim.. "ben gelirim sen görüşme" dedi.. "görüşmicemden emin olabilirsin biri görür senle beni o riski göze almam bundan sonra" dedim.. ve konuşmak istemediğimi söyledim..
ya kızlar bu adam buraya istediğinde geldi ben planım olsa bile bozdum çünkü hep son dk.da haber verdi geleceğini.. geç vakitte eve gelmek için aileme yalan söyledim bazen.. sırf o kadar yol geliyo diye.. üst üste 5 gün dışarı çıktığım için yeri geldi annemden azar yedim oda haklı biri görecek diye korktu bana kızdı ama ben ona bile rest çektim.. ama o 1 günlüğüne bile olsa gelmemek için tek ayak üstünde kırk bahane buldu ya :43:
yorgunlukmuş ben sırf ona çabuk kavuşabileyim diye geceden binerdim babacımı yatağından kaldırırdım beni otogara bıraksın diye.. gecenin bi vakti annemi babamı rahatsız ederdim resmen.. sabahta gidebilecekken üstelik.. bilet zor olurdu bulabilmek için babamla dört dönerdim.. sonra sabahın 6 sında orda olurdum ki beni gece yolculuğu mahvederdi midem alt üst olurdu.. en erken 2ye kadar bişe yiyemezdim o mide ağrısından.. ve gece 12ye kadarda o avm senin bu sinema benim gezerdik o yorgun hasta halimle.. ama ona belli etmezdim.. sonrada yurda gider direk uyurdum ölü gibi.. o kadar pişmanımki bu fedakarlıkları yaptığım için.. daha neler yaptım aklıma geldikçe kendimi enayi gibi hissediyorum :43:
yazıklar olsun ya hiç beklemezdim.. ilk defa böyle bişiy yaptı.. :43:

canim gercekten maddiyattansa ona birsey diyemem yani bazen insan cok skisabiliyor ama yok yorulacam filan demesi cok sacma ve kirici...normalde böyle yapmamasi gerekir yorgunluk

dedigin ne ki yahu insan sevdigini görünce yorgunluk mu kalir sen 1 gün olsa yeter diyorsun adamin dedigine bak ama maddi acidan sorunlari varsa ona birsey

diyemem cünkü gelmesi sadece bir bilet parasi olmayacaktir cebinde parasi olmak zorunda,onu sen daha iyi bilirsin..ya ben nedense böyle seyler duyunca sürpriz yapacagini düsüüyorum..

benimkine bi kere demistim bana 2 saat ona 1 saata mesafede bir sehire gitmistim ona sende gelebilir misin dedim oda bakariz ya dedi bana göre bakariz demek olumsuz birsey,

sonra ben sordum gelecen mi gelmeyecen mi dye oda gelemiyorum ya dedi iste bir takim nedenler söyledi ama ben tabaiki mecburen tamam dedim ama icim icimi yiyor.

nese ben gittim carsidayim, telefon etti suraya gelsene dedi dün arkadasim gelmisti hediye gönderdim alsana dedi bende bir yandan yürüyorum bi yandan bagriyorum telefonda ben mi gidecem

ayagina madem o getirsin hediye isteyen mi oldu filan gibi ama aglamakli bir ses tonuyla tam alt gecitten ciktim yürüyen merdivenlerin basinda elinde cicekle bekliyor nasil sevindim,yine daha

öncede böyle birsey olmustu 3 hafta birlikte olduk sonra o gitti geri 1 haftaliginada gelir diye düsünüyorum gelmeyecem dedi ben yine düstüm gelir ya diyorm ama oda maddiyat filan dedi

sesimi cikaramdim,sonra uyuyordum birden kapinin zili caldi baktim o yani bence gelir ama sadece seni sinir ediyor..

Ben olsam ben de seneleri ve yaşı takardım canım yaw 7.5 yıl nasıl sürer ilişki nasıl evlenilmez :27: Valla canım uzadıkça uzar bu iş bu kadar uzatmamak lazım

canim daha önce ailem icn cok erkendi yani bende o yüzden diyemedim:) zaten is durumlari yoktu yazmistim ilk yazdigmda o yüzden valla birkac arkadas vardi sevgilileri yeni mezun olmus aman siki tutsunlar yoksa böyle beklerler demistim:)

devlete kapagi atalim diye diye bu yasa geldik..ama iliskiler uzayinca dedigin gibi iyi olmuyor..sükür arada derede sorunlar oluyor ama pek kopamadik simdiye kadar.

ilk basindan beri ailelerinde haberi var ama iste bugüne kaldik neyse dua edin bana hayirlisiyla eylülde nisani yapalim ailem nisan gibide dügün olur diyor bakalim onun ailesi ne diyecek lütfen dua edin cok bekledim ya:))

canim gercekten maddiyattansa ona birsey diyemem yani bazen insan cok skisabiliyor ama yok yorulacam filan demesi cok sacma ve kirici...normalde böyle yapmamasi gerekir yorgunluk

dedigin ne ki yahu insan sevdigini görünce yorgunluk mu kalir sen 1 gün olsa yeter diyorsun adamin dedigine bak ama maddi acidan sorunlari varsa ona birsey

diyemem cünkü gelmesi sadece bir bilet parasi olmayacaktir cebinde parasi olmak zorunda,onu sen daha iyi bilirsin..ya ben nedense böyle seyler duyunca sürpriz yapacagini düsüüyorum..

benimkine bi kere demistim bana 2 saat ona 1 saata mesafede bir sehire gitmistim ona sende gelebilir misin dedim oda bakariz ya dedi bana göre bakariz demek olumsuz birsey,

sonra ben sordum gelecen mi gelmeyecen mi dye oda gelemiyorum ya dedi iste bir takim nedenler söyledi ama ben tabaiki mecburen tamam dedim ama icim icimi yiyor.

nese ben gittim carsidayim, telefon etti suraya gelsene dedi dün arkadasim gelmisti hediye gönderdim alsana dedi bende bir yandan yürüyorum bi yandan bagriyorum telefonda ben mi gidecem

ayagina madem o getirsin hediye isteyen mi oldu filan gibi ama aglamakli bir ses tonuyla tam alt gecitten ciktim yürüyen merdivenlerin basinda elinde cicekle bekliyor nasil sevindim,yine daha

öncede böyle birsey olmustu 3 hafta birlikte olduk sonra o gitti geri 1 haftaliginada gelir diye düsünüyorum gelmeyecem dedi ben yine düstüm gelir ya diyorm ama oda maddiyat filan dedi

sesimi cikaramdim,sonra uyuyordum birden kapinin zili caldi baktim o yani bence gelir ama sadece seni sinir ediyor..

canim daha önce ailem icn cok erkendi yani bende o yüzden diyemedim:) zaten is durumlari yoktu yazmistim ilk yazdigmda o yüzden valla birkac arkadas vardi sevgilileri yeni mezun olmus aman siki tutsunlar yoksa böyle beklerler demistim:)

devlete kapagi atalim diye diye bu yasa geldik..ama iliskiler uzayinca dedigin gibi iyi olmuyor..sükür arada derede sorunlar oluyor ama pek kopamadik simdiye kadar.

ilk basindan beri ailelerinde haberi var ama iste bugüne kaldik neyse dua edin bana hayirlisiyla eylülde nisani yapalim ailem nisan gibide dügün olur diyor bakalim onun ailesi ne diyecek lütfen dua edin cok bekledim ya:))

canım asla öyle bişey beklemem o kim süpriz yapmak kim..
bi kere ben onun yanına gidecektim bana dediki hani bana hiç süpriz yapmıyosun derdin ya sana süpriz hazırladım :53: yahu adam madem süpriz ne diye söylüyosun bi anlamıda kalmadı üstelik ben bunun yanına gidene kadar zırt pırt söyledi süprizde süpriz ben tabi hayaller kuruyorum işte şöle bişe istiyodum o mu acaba bu mu acaba yoksa evlenme mi teklif edicek diye heyecan yaptım bi gittim bana kırmızı bi balık almış.. anlata anlata bitiremediği şey buymuş tabi benim surat oldu on karış bunuda mı beğenmedin diyo bide la havleee :52:
öyle bişede yapmaz yani eminim.. seninki düşünceliymiş ama benimki öyle değil hatta öküzün en önde gidenidir o..
canım hadi 5 gün kalmaya parası yok 1 gün ya sadece otobüs gidip gelme artı cebindede biraz parası olacak o kadar bende düşüncesiz biri değilim yani yemek paralarınıda ben karşılarım ekstra bişe olursada o günlük ben karşılarım sen yola gideceksin aşkım derdim ona ödetmezdim yani..
ve hergün dışarı çıkıyo canım bu adam her çıktığında harcayacağı parayı bile tutsaydı cebinde çok rahat gelirdi 1 günlüğüne..
geçen gün dedim hatta 1 gün bile olsa gelme ihtimali var ya dedim ya bu kadar sık dışarı çıkma paranı cebinde tut bakarsın o bile lazım olur ben çok harcamıyorumki dedi bana.. yani o 1 gün için gelmemeyi aklına koymuş burda salak gibi onun parasının birikmesini düşünen plan yapan bendim..

sende inşallah sorunsuz halledersin canım nişan işini.. ilk evlenen sen olucaksın sanırım topikte.. :31:

Son düzenleme:
canım asla öyle bişey beklemem o kim süpriz yapmak kim..
bi kere ben onun yanına gidecektim bana dediki hani bana hiç süpriz yapmıyosun derdin ya sana süpriz hazırladım :53: yahu adam madem süpriz ne diye söylüyosun bi anlamıda kalmadı üstelik ben bunun yanına gidene kadar zırt pırt söyledi süprizde süpriz ben tabi hayaller kuruyorum işte şöle bişe istiyodum o mu acaba bu mu acaba yoksa evlenme mi teklif edicek diye heyecan yaptım bi gittim bana kırmızı bi balık almış.. anlata anlata bitiremediği şey buymuş tabi benim surat oldu on karış bunuda mı beğenmedin diyo bide la havleee :52:
öyle bişede yapmaz yani eminim.. seninki düşünceliymiş ama benimki öyle değil hatta öküzün en önde gidenidir o..
canım hadi 5 gün kalmaya parası yok 1 gün ya sadece otobüs gidip gelme artı cebindede biraz parası olacak o kadar bende düşüncesiz biri değilim yani yemek paralarınıda ben karşılarım ekstra bişe olursada o günlük ben karşılarım sen yola gideceksin aşkım derdim ona ödetmezdim yani..
ve hergün dışarı çıkıyo canım bu adam her çıktığında harcayacağı parayı bile tutsaydı cebinde çok rahat gelirdi 1 günlüğüne..
geçen gün dedim hatta 1 gün bile olsa gelme ihtimali var ya dedim ya bu kadar sık dışarı çıkma paranı cebinde tut bakarsın o bile lazım olur ben çok harcamıyorumki dedi bana.. yani o 1 gün için gelmemeyi aklına koymuş burda salak gibi onun parasının birikmesini düşünen plan yapan bendim..

sende inşallah sorunsuz halledersin canım nişan işini.. ilk evlenen sen olucaksın sanırım topikte.. :31:

yani biraz odunumsu :)

bilmiyorum ben hala ümitliyim ben böyle arkadaslarimada cok ümt veririm bak gelecek bak kesin sürpriz yapacak diye öyle olsun istiyorum..canim sen diyecegini kirginligini belirtmissin

dahada birsey yapmazsa ne deyim..balik güzelmis heheh ee duruyor mu öldü mü ?

yani biraz odunumsu :)

bilmiyorum ben hala ümitliyim ben böyle arkadaslarimada cok ümt veririm bak gelecek bak kesin sürpriz yapacak diye öyle olsun istiyorum..canim sen diyecegini kirginligini belirtmissin

dahada birsey yapmazsa ne deyim..balik güzelmis heheh ee duruyor mu öldü mü ?

duruyo canım geçen bi ölüm tehlikesi geçirdi fanusu yere düştü kocaman bi parçada balığın üstüne.. ezildi hayvancağız ama ölmedi o kadar sağlammış..:1: normalde bundan önce bana 2 tane daha almıştı ama onlar hemen ölmüştü bu sağlam çıktı..

evet canım ben derim hep zaten öküzsün sen diye.. ama bu kez çok kırıldım içimden bişeyler koptu sanki.. :43: bide pazartesi ay dönümümüz 2 yıl 4 ay olacak o gün..
onu bile unutur görürsün..

Kızlar teyzemin el emeği işlerini satmak istiyoruz kk da böyle bir şey mümkün mü sizce biliyor musunuz? El işleri bebek yatak örtüleri çünkü ve burada hamile yada bebek sahibi çok hatun var :)

Kızlar teyzemin el emeği işlerini satmak istiyoruz kk da böyle bir şey mümkün mü sizce biliyor musunuz? El işleri bebek yatak örtüleri çünkü ve burada hamile yada bebek sahibi çok hatun var :)
canım kardeşim

http://www.kadinlarkulubu.com/el-emekleri-f467/

konuyu buraya açarsan resimlerle paylaşırsan inşallah satış yapmış olursunuz :6::28: ( sadece satış yapmak için verdiğim link de konu açılabiliyor ) :16::16::16::16:

buzlar ülkesi inşallah hayırlısıyla nişanın olur :69:
uzun yıllar süren ilişki, ve devleti beklemenin ne demek olduğunu iyi bilirim malesef :19:

bende 5 seneın ardından suan 43 gun sonra allah ızın verırse evlenıyoruz 5 sene dıle kolay mıllet evlenıp ustune 2 cocuk bıle doguruyor bu zaman zarfında:) ama olsun gec olsun guc olmasın kızlar uzun zaman tanımak daha ıyı bence acele olcakda nolcak

bende 5 seneın ardından suan 43 gun sonra allah ızın verırse evlenıyoruz 5 sene dıle kolay mıllet evlenıp ustune 2 cocuk bıle doguruyor bu zaman zarfında:) ama olsun gec olsun guc olmasın kızlar uzun zaman tanımak daha ıyı bence acele olcakda nolcak

Hoşgeldin,maşallah canım.:16::nazar:

Allah bizlere de nasip etsin.:17:

Aynen,ne gerek var aceleye...:13:

Abartılmadığı sürece.:27:

Hoşgeldin,maşallah canım.:16::nazar:

Allah bizlere de nasip etsin.:17:

Aynen,ne gerek var aceleye...:13:

Abartılmadığı sürece.:27:

hoşbuldum canım amin. allah herkezı sevdıgı kısıyle evlenmeyı nasıp etsın sevgı fedakarlık ıstıyor ıste sabretmek gerekıyor
ama tabı tek taraflı olmamalı erkeklerde rahat olmamalı benımkıne kalsa hala erkendı:D artık dedım sen bekarlıktan da vazgecemıyosun benden de
yeter dedım kac kısıyı gerı cevırdım onun ıcın ne savaşlar ne kavgalar ne ayrılıklardan ne gozyaslarından sonra nıhayet evlenıyoruz:)
herseyınn hayırlısı çok mutluyum allah herkeze nasıp etsin inşallah

bebecikerım nasılsınız ? sashamianız ıyı degıl bılıyorsunuz zaten :2:

artık bekledıgı bı sevgılısı yok ,bu topıkten şutlanmam dımı :4:

Kizlar nasilsiniz. bi kac gun giremedim ay sonuna kadar tatildeyim ask la.

Sizler nasilsiniz var mi bi gelisme herkesin ask hayati nasil gidiyor :44:

kızlar sımdı sıze ,E pıslıgının maıl de bana yazdıklarını aynen kopaylıyorum .

yıne laga luga yaptı ama ben cevap vermedım .yazdıkları su ;

sanmaki keyıf catıyrm benım için çok zor gunler gerci gün denilebilirmi orasıda ayrı bi olay
sana söliycek bi seym yok
yuzum yok
haklısın
dil dökmiorumda yanlıs anlasılmasın
son sözumu söyleip direk cıkıcam sen yoksan bu gereksiz hayatımda bi baskası hiç bir zaman olmıycak
ben yolda ona buna bakmakla acizlık yapan biri olurum
ama herhangi bisey kesinliklee olamazzz
bundan zerre supen olmasın
çokk yıprandık eger bı gun tekrar bırlsme gibi bi durum söz konusu olursa
işde o gun kaderim oldugunaa sonsuza dek inancam
sen gelirsen butun hatalarımdan ıstıfade edip kendime çeki düzen verip tekrarlamıycagam seyler olcak
gelmessende kimse olmnıycak seref ve namus sözü olsn
hiç bir zaman duymıcaksın
bırıyle oldugumu
msn ımın sıfresı hala aynı
bu arada ınanmıcaksın biliorm o face fln benım degıldı o teli aldıgımda aynısı arkadasımda vardı ben internete girmiodum oda ayarlarını yapıp faceye girdi öyle kaldı antalya sibele gelirsek sadece bi arkadasdı ötesi hiç bi zaman olmadı olmazdıda olsaydı cebimde para vardı zaten durmaz giderdim.
sen varsan hersey tamam sen yoksan hersey eksik vede kimse olmıycak söz
son sözdür
hoscakal

Back
X