canim gercekten maddiyattansa ona birsey diyemem yani bazen insan cok skisabiliyor ama yok yorulacam filan demesi cok sacma ve kirici...normalde böyle yapmamasi gerekir yorgunluk
dedigin ne ki yahu insan sevdigini görünce yorgunluk mu kalir sen 1 gün olsa yeter diyorsun adamin dedigine bak ama maddi acidan sorunlari varsa ona birsey
diyemem cünkü gelmesi sadece bir bilet parasi olmayacaktir cebinde parasi olmak zorunda,onu sen daha iyi bilirsin..ya ben nedense böyle seyler duyunca sürpriz yapacagini düsüüyorum..
benimkine bi kere demistim bana 2 saat ona 1 saata mesafede bir sehire gitmistim ona sende gelebilir misin dedim oda bakariz ya dedi bana göre bakariz demek olumsuz birsey,
sonra ben sordum gelecen mi gelmeyecen mi dye oda gelemiyorum ya dedi iste bir takim nedenler söyledi ama ben tabaiki mecburen tamam dedim ama icim icimi yiyor.
nese ben gittim carsidayim, telefon etti suraya gelsene dedi dün arkadasim gelmisti hediye gönderdim alsana dedi bende bir yandan yürüyorum bi yandan bagriyorum telefonda ben mi gidecem
ayagina madem o getirsin hediye isteyen mi oldu filan gibi ama aglamakli bir ses tonuyla tam alt gecitten ciktim yürüyen merdivenlerin basinda elinde cicekle bekliyor nasil sevindim,yine daha
öncede böyle birsey olmustu 3 hafta birlikte olduk sonra o gitti geri 1 haftaliginada gelir diye düsünüyorum gelmeyecem dedi ben yine düstüm gelir ya diyorm ama oda maddiyat filan dedi
sesimi cikaramdim,sonra uyuyordum birden kapinin zili caldi baktim o yani bence gelir ama sadece seni sinir ediyor..
canim daha önce ailem icn cok erkendi yani bende o yüzden diyemedim:) zaten is durumlari yoktu yazmistim ilk yazdigmda o yüzden valla birkac arkadas vardi sevgilileri yeni mezun olmus aman siki tutsunlar yoksa böyle beklerler demistim:)
devlete kapagi atalim diye diye bu yasa geldik..ama iliskiler uzayinca dedigin gibi iyi olmuyor..sükür arada derede sorunlar oluyor ama pek kopamadik simdiye kadar.
ilk basindan beri ailelerinde haberi var ama iste bugüne kaldik neyse dua edin bana hayirlisiyla eylülde nisani yapalim ailem nisan gibide dügün olur diyor bakalim onun ailesi ne diyecek lütfen dua edin cok bekledim ya:))