Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar moralim çok bozuk ya..
daha barışalı 1 hafta oldu olmadı adam başladı yine..
bugün bizim ay dönümümüz yani 2. senemizden sonra 4. ayımıza girdik ben bi hediye bekliyodum çünkü geçen gün benden ev adresimi istedi normalde vardı ama ayrılık döneminde kaybetmiş.. adresi verirken sormadım neden istiyosun diye.. bende verdim ve bugüne özel bişiyler bekledim.. hem yeni barıştık hem ay dönümü diye hemde hemen barışır barışmaz adresi isteyince.. ama bugün tık yoktu üstelik mesajla bile kutlamadı.. bende aradım "napıyosun" falan dedim belki telefonda söylemek istemiştir diye ve unuttuğundan emin oluncada dedimki: "bugün ayın kaçı? 16 sı.. yani bizim ay dönümümüz.. böyle şeyleri artık önemsemediğin belli oldu.. sadece soruma cevap ver ev adresimi neden istedin ?" "öylesine" dedi bende: "ya bende düşünmüştümki bugün aydönümümüz, hemde yeni barıştık diye bana özel bişiler yapacaksın ondan öyle acele istedin adresi ne kadar salağım di mi" dedim.. o da: "ya unutmadım ben sadece hatırlamadım" dedi:53: o ne demekse artık resmen saçmalamaya başladı bende dedimki "artık saçmalığın dibine vurdun bari bugünü unutmasaydın bana o bile yeterdi" dedim kapattım teli ve o zamandan beri bana 1 tane mesaj attı "ben akşam şuraya gidicem haberin olsun" bu kadar ne bi özür nede başka bişe..
hayatımda böyle rahatlık görmedim.. üstelik barıştığımızdan beri hergün kavga ediyoruz hatta birinide yazdım geçen gün.. buraya geleceğini söyleyip saçma bahaneler üretmesinden çıktı kavga..

ve her kavga onun yüzünden çıkıyo ama gel görki hiç özür dilemiyor.. arıyo haklısın haklısın diyo kapatıyo.. bikaç güzel bişe söylüyo bide.. bende "anladı artık saçmaladığını yarın kesin kendini affettirecek" diye düşünüyorum her seferinde ama tek bi çabası yok..
anzercim biz erkeklerden malesef kendimiz gibi ince ve hassas düşünmelerini bekliyoruz ama yanılıyoruz işte
hepsi aynı canım hiç dert etme sen gününü sayarsın oturup özel günlerinizin adam sen söyleyince bile zor hatırlar
o sebeple bunu kendine hiç dert etme canım boşver:ssz:

semiramisçim o barışmak ıcın felan aramamıs burda gerceklerı duymak zoruna gıtmiş ve haksız oldugunu gorunce kendını aklamak için , içini rahat ettırmek ıcın topu sana atmak için aramış gibi geldı bana.sakın bozma keyfıını aklında karısmasın sen dogru bır karar verdın keske senın verdıgın kararı bende güçlü olup verebilsem dun bızde ayrıldık bütün gün küs kaldık hemde baska bı sehre gezmeye gıttık kardeşide vardı rezıl olduk butun gun kavga gergınlık gunumuz zehır oldu.bana çok güzel olmussun sana aşık olabilirim dedı kavga burdan cıktı bende cok bozuldum.kızlar benı sewıyormus ama asık deilmiş aşka ınanmıyormus gene aynı muhabbetten gırdı , gururum kırıldı 22 yasında bir genc kız olarak aşka önem verıyorum deli dolu sevgılı olmak ıstıyorum ama o 35 yasında aşk defterlerını kapamış artık evlenıp daha durgun bı hayat yasamak ıstıyor , aşk onun için önemli değil.zaten aşkımdan ölüp bitmıyor bunu kendısı de soyluyor ama artık sevgısınden de şüphe eder oldum.yaş farkından dolayı mı bu sorunlar.aşk 30 yastan sonra olmazmıs aşka ınancını kaybetmiş,ama benı sewmese evlenmek ıstemezmıs bilmem ne.okeyde bunu bana nıye soyluyorsun kalbım kırılıyor demı.
kızlar ayrılsam mı napsam kafam cok karısık.kaldırabılır mıyım bana aşık olmayan birini.napıcam bılmıyorum.yoksa bende onun gıbı yaslı mı düşünmelıyım sewdıgım saydıgım bı koca cocugumun babası olarak mı gormelıyım,aşk dıye diretmemeli miyim.
ayrılıkta cok canımı acıtıyor dun kahroldum ta ewe dönerken geldı barıstı.istemıyorum dıyemedım ona hayır dıyemıyorum.
ayrılsamda yenısını buldugum bakalım bana aşkla bağlı olacak mı:S hadı oldu dıyelım ben ımkansızı sewıyorum bana aşık olan kımseye bende aşık olamadım kişilik bozuklugum var acı çekmeyı sevıyorum.napıcam ben kızlar napayım.ya ömrümce yalnız olucam yada karşılıksız aşk yasıcam ya ben napıcam ya bana nıye asık deil arkadaslarım senın gıbı kızı nasıl uzer o ayı dıyorlar ama ben sewıyorum napıyım kızlar ben:43:

canım seninkide kızma ama harbiden hanzoluk yapıyo ya şu lafa bak aşık değilim seviyorum gerekçesi ise aşka inanmıyorum:47:
hiç korkusu yok ben bu kızı kaybedersem daha iyisini bulamam diye ne bu öz güven adamdaki ya:47:
bulmuş tazecik hatunu sevineceğine el üstünde tutacağına trip üstüne trip neyine güveniyosa artık:19:
hürremim salla bak çok ciddiyim kendini geri çek bi süre
senin karşına daha niceleri çıkar güzelsin yaşın genç o kendi haline yansın bence kocaman adam olmuş ama hiç bu ayrıntıları düşünemiyo:41:

ben zaten beklediğimi belli etmedimki canım.. normaldede beklemezdim ama adres işin içine girince kafam karıştı..
şu saat oldu hala bi kusura bakma demek yok.. bizden bi yol olmaz ya.. ben biliyorum bu işin sonunu aslında da kendimi kandırıyorum..
seninkide iyi taktik veriyo ya :1: yani sen onu hiç umursamasan kapında yatacak adam :1:
hııı benı süründür dıyor herhalde :S:1:
ya canım hemen oyle bızden bişi olmaz dıye dusunme ıkınızde sevıyorsunuz bence halıyle beklentılerde coğalıyor.
valla 3 gunluk dunya canım ıyı geçinmeye bakın.
yada kendıme sureklı soyledıgım seyı san da soyleyecegım ' ya ben bu adama katlanamam der onsuzlugu goze alıp bıtırırsın yada ayrılamam dersen onu meşe halıyle kabul edıceksın ' hem kalıp hem şikayet et olmuyor:/

ben zaten beklediğimi belli etmedimki canım.. normaldede beklemezdim ama adres işin içine girince kafam karıştı..
şu saat oldu hala bi kusura bakma demek yok.. bizden bi yol olmaz ya.. ben biliyorum bu işin sonunu aslında da kendimi kandırıyorum..
seninkide iyi taktik veriyo ya :1: yani sen onu hiç umursamasan kapında yatacak adam :1:
ya canım hemen oyle bızden bişi olmaz dıye dusunme ıkınızde sevıyorsunuz bence halıyle beklentılerde coğalıyor.
yada kendıme sureklı soyledıgım seyı san da soyleyecegım ' ya ben bu adama katlanamam der onsuzlugu goze alıp bıtırırsın yada ayrılamam dersen onu meşe halıyle kabul edıceksın ' hem kalıp hem şikayet et olmuyor:/

Hurrem canim aradaki yas farki gunumuz iliskilerine gore fazla
bu da haliyle sorun oluyor. insan her ne kadar olgunda olsa yasini alinca farkli oluyor.
asik olmadan iliski olmaz bana gore. asik olmak sevginin maksimum boyutudur daha sonra bu ask sevgiye donusur bence.
ve bu evlilikleri etkiliyor.
Canini sikmak istemem ama cevremde kendinden yasca buyuk kisilerle evlilik yapanlar ve bi sure sonra sanki ruhumuz oldu diyorlar cunku o sana adapte olamiyor sen ona ayak uyduruyorsun.
boyle iste cnm iyi dusun karar ver ask mi mantik mi?
ewet canm yaş farkı ıyı bır sey felan deıl..
o her şeye doymus oluyor sen heyecan istıyorsun
ve dedıgın gıbı erkek sana uymuyor sen ona uyuyorsun
suan cok karısıgım evlenırsek nasıl olurum yada evlenmezsek ne durumda olurum hep bunları dusunuyorum.yaa son 2 aydır 20 kere ayrılmısızdır ama gene barıstık hep:( ayrıykende olmuyor beraberkende:(

canım seninkide kızma ama harbiden hanzoluk yapıyo ya şu lafa bak aşık değilim seviyorum gerekçesi ise aşka inanmıyorum:47:
hiç korkusu yok ben bu kızı kaybedersem daha iyisini bulamam diye ne bu öz güven adamdaki ya:47:
bulmuş tazecik hatunu sevineceğine el üstünde tutacağına trip üstüne trip neyine güveniyosa artık:19:
hürremim salla bak çok ciddiyim kendini geri çek bi süre
senin karşına daha niceleri çıkar güzelsin yaşın genç o kendi haline yansın bence kocaman adam olmuş ama hiç bu ayrıntıları düşünemiyo:41:
kız hanzoluk var ekstradan öküzlük camışlık odun kütüklüğü dangozluk ve daha bilumum seyler var:52:
ya canım aklıma sey gelıyor bazen acaba yasım cok genc dıye benım ozguvenımı kırmaya mı calısıyor mahsus kendımı ezık hıssedeyım ona tapayım dıye mı yapıyor,ama komplekslerının yanında ayrıyeten ınanılmaz da bır egosu var.ya cok zor bırı kızlar ALlah düşmanımın basına vermesın yani:)
ya zaten yaşlarımız eşitlendı suan sayesınde ruh yasım çok ilerledi
ahh canıııım o yangını daha dun yasadım cok zor.
siz nıye ayrıldınız canım?:25:

Ya beni çok ezmeye başladı canım hiç böle değildi...

İşte en basitindden geçen gün facesinde girdim bunun oyun oynadığıda başka facesi var arkadaşına ufak bi şaka yapmak için profil resmini kız yapmış o adresin

Bende bunu eski sewgilisine benzettim ve o kıza çok takıntılıyım dedim aşkm benzettim biraz rahatsz oldum değişirmisin

Yok işte ben hep eski muhabbet açıomuşum. Benden adam olmazmış bi bağırmaya başladı ya diorm tmm rica eettik sdce

Hala baırıor yok sen delisin. Sen iice manyaklaştn. Bugnde geç cvp werdi msjma dedim bebeim neden geç cvp werdin noldu valla kızlar sırf meraktan sordm yani şüphe den deil

Vay efendim bide buna kavga çıkardı hiç yapmadıı şeyler...

Hergün kawga çıkarıor bide utanmadan benim üzerime yıkıo neymiş ben hep kawga çıkarıomşm çok yorulmş

Bende bugn ayrılalım dedim hemen havada kaptı... Bende sinir küpüne döndm konuşmayı uzattkça uzattm adam hala ayrılık peşinde.

Ya ayrılık konuşması yapıorz sallayıp aramıo bile dediimdede neden arimki dio uzatma bitti dio. Bukadar değersizim kızlar

anzercim biz erkeklerden malesef kendimiz gibi ince ve hassas düşünmelerini bekliyoruz ama yanılıyoruz işte
hepsi aynı canım hiç dert etme sen gününü sayarsın oturup özel günlerinizin adam sen söyleyince bile zor hatırlar
o sebeple bunu kendine hiç dert etme canım boşver:ssz:

canım boşveremiyorum işte.. önem verdiğim bişeydi çünkü.. normal bi zaman olsa yine daha az tepki verirdim biraz trip atardım oda gönlümü almaya çalışsa uzatmazdım ama yeni barışmışız ya.. üstelik özürde yok gönlümü alma çabasıda..

canım ben kaç kere ayrıldım ve bu adam hep bi şekilde geri döndürdü beni.. kesin olarak bitirdiğimde bile böyle oldu.. çünkü ayrılınca sürekli ağlamalar yalvarmalar söz vermeler.. bende inanıyorum salak gibi her seferinde..

hürremcim

bebeğim aynen aklımdan o geçti örneğin zamanında benimki ben kendisini kabul edeyim diye neler neler yapmıştı zamanla tersinde döndü o kaçtı ben kovaladım bigün bana ne dedi biliomsn
eğer ben böyle yapmasaydım sen benim için çabalamazdın ki :53: benim diğerlerinden bir farkım olmazdı sende benden vazgeçerdin demesin mi :53: ben şok oldum tabi dedim ki sen bunu amaçlarken bana çektirdiğin acıları nasıl göz ardı edebildin nasıl dayanabildin dedim öyle olmasaydım mutlu olamazdık buraya kadar gelemezdik diyo:53:
eminim seninkinin amacıda bu düşünsene bu sana aşık olduğunu söylese her dediğini yapsa sen ondan bi süre sonra sıkılacaksın belkide kurtulmanın çarelerini bile arayacaksın işte bunun farkında olduğu için sana karşı kendisini sürekli kıymetlendiriyo:34:
erkeklerin hesapları işte bitanem adam ağzıyla söyledi diyorum bak:1:

Son düzenleme:
canım boşveremiyorum işte.. önem verdiğim bişeydi çünkü.. normal bi zaman olsa yine daha az tepki verirdim biraz trip atardım oda gönlümü almaya çalışsa uzatmazdım ama yeni barışmışız ya.. üstelik özürde yok gönlümü alma çabasıda..

canım ben kaç kere ayrıldım ve bu adam hep bi şekilde geri döndürdü beni.. kesin olarak bitirdiğimde bile böyle oldu.. çünkü ayrılınca sürekli ağlamalar yalvarmalar söz vermeler.. bende inanıyorum salak gibi her seferinde..

anlıyorum tatlım o zaman bunu ona ciddi bi şekilde aşılaman gerek bunun içinde yanyana olmanız gerek işte ama ayrı yerlerdesiniz bu çok kötü oluyor :(
tavrına devam et iyice anlasın hemen yumuşama bu defa

anlıyorum tatlım o zaman bunu ona ciddi bi şekilde aşılaman gerek bunun içinde yanyana olmanız gerek işte ama ayrı yerlerdesiniz bu çok kötü oluyor :(
tavrına devam et iyice anlasın hemen yumuşama bu defa

tavır yapacak halim kalmadı canım.. çabalayacak gücümde..
bırakıyorum ne hali varsa görsün.. iyice soğuyarak ayrılmak istiyorum bu sefer yoksa yine inanıp geri dönüyorum sevdiğim için..

hürremcim

bebeğim aynen aklımdan o geçti örneğin zamanında benimki ben kendisini kabul edeyim diye neler neler yapmıştı zamanla tersinde döndü o kaçtı ben kovaladım bigün bana ne dedi biliomsn
eğer ben böyle yapmasaydım sen benim için çabalamazdın ki :53: benim diğerlerinden bir farkım olmazdı sende benden vazgeçerdin demesin mi :53: ben şok oldum tabi dedim ki sen bunu amaçlarken bana çektirdiğin acıları nasıl göz ardı edebildin nasıl dayanabildin dedim öyle olmasaydım mutlu olamazdık buraya kadar gelemezdik diyo:53:
eminim seninkinin amacıda bu düşünsene bu sana aşık olduğunu söylese her dediğini yapsa sen ondan bi süre sonra sıkılacaksın belkide kurtulmanın çarelerini bile arayacaksın işte bunun farkında olduğu için sana karşı kendisini sürekli kıymetlendiriyo:34:
erkeklerin hesapları işte bitanem adam ağzıyla söyledi diyorum bak:1:
ay ınanmıyorum canım yaaa bu nasıl bı taktık olayıymış boyle.
canım benzer durumu bende yasamıstım bız bunla yenı sewgılıyken bana demıştı kı sen benım degerımı kaybetmeden anlamıcaksın demişti sonra ilgıyı alakayı bırden kesmıstı bende peşine düşmüştüm tabı

Ya beni çok ezmeye başladı canım hiç böle değildi...

İşte en basitindden geçen gün facesinde girdim bunun oyun oynadığıda başka facesi var arkadaşına ufak bi şaka yapmak için profil resmini kız yapmış o adresin

Bende bunu eski sewgilisine benzettim ve o kıza çok takıntılıyım dedim aşkm benzettim biraz rahatsz oldum değişirmisin

Yok işte ben hep eski muhabbet açıomuşum. Benden adam olmazmış bi bağırmaya başladı ya diorm tmm rica eettik sdce

Hala baırıor yok sen delisin. Sen iice manyaklaştn. Bugnde geç cvp werdi msjma dedim bebeim neden geç cvp werdin noldu valla kızlar sırf meraktan sordm yani şüphe den deil

Vay efendim bide buna kavga çıkardı hiç yapmadıı şeyler...

Hergün kawga çıkarıor bide utanmadan benim üzerime yıkıo neymiş ben hep kawga çıkarıomşm çok yorulmş

Bende bugn ayrılalım dedim hemen havada kaptı... Bende sinir küpüne döndm konuşmayı uzattkça uzattm adam hala ayrılık peşinde.

Ya ayrılık konuşması yapıorz sallayıp aramıo bile dediimdede neden arimki dio uzatma bitti dio. Bukadar değersizim kızlar
hmmmevet canım sen sınır olmaya devam ettıkcede degersız olmaya dewam edıceksın.tut kendını canm arama sorma.
bende benzer durumdayım suan senınle cok agresıf hatta dun bana dedıkı her seyın batıyo dedı:53:

hmmmevet canım sen sınır olmaya devam ettıkcede degersız olmaya dewam edıceksın.tut kendını canm arama sorma.
bende benzer durumdayım suan senınle cok agresıf hatta dun bana dedıkı her seyın batıyo dedı:53:

Valla canım onun umrunda değilim. Çocuk şuan arklaryla rahatça gezior beni hayatta önemsemez

Bekar olmak en iisi ya bıktım artık 4 yılım heba oldu

kızlar çok sinirliyim..
dedim böyle olmicak şunu bi arim ama açmıyo sürekli meşgule atıyo, mesaj atmış eve gidince aricam diye aradım tekrar uyicam çünkü o gidene kadar yatarım diye oda oyun oynuyorum yazmış :53: arkadaşına gidicekti bugün batak falan oynuyolar bazen ve oyundan kalkmıyo benim için.. yine aradım ve yine mesaj attı kalkamıyorum oyundan müsait olunca aricam diye.. ya ben bu kadar değersiz miyim :43:
ayrıca o kadar ısrarla aradımki benim bi işim olsa 2 dkmı ayırırım ya kötü bişe mi oldu acaba diye.. o bunu bile merak etmiyo..
üstelik yanımada kızkardeşlerini gece evde tek bırakamadığı için gelmemişti.. :43:
yaptıklarıyla dedikleri hep çelişiyo bıktım artık yaa.. :84:

Anzerim yaaaa.:5:

Çok üzüldüm inan.:43:

Bir şans verdin yinr,değerlendireceğine neler yapıyor.:47::47:

aynen canım.. bu kadar zekasız işte.. ya ayrı şehirlerdeyiz Allah korusun başıma kötü bişede gelmiş olabilir ya da çok moralim bozuk olabilir o an sesini duymaya ihtiyacım olabilir.. herşey olabilir ya.. nasıl bu kadar vurdumduymaz olabiliyor anlamıyorum, kafam almıyor..
ayrıca bana buraya gel dediğimde ben oraya gelirsem az görüşebiliriz çünkü burdan gece çıkamam sabah çıkarım 13 gibi orda olurum akşamda 16 gibi ordan yola çıkarım çünkü 22 gibi evde olmam lazım o zamanda 2-3 saat görüşebiliriz ancak demişti.. neden dediğimde kızkardeşlerimi gece evde bırakamam en geç o saatte evde olmam lazım demişti.. ama saat 00.30 ve o hala evde değil arkadaşında.. eve gitmesi 1 saat en az arkadaşının evi uzak çünkü.. 1.30 da evde olabilir en erken.. bana dediğine bak bide bu olaya bak..

balim lütfen biraz kendini geri cek ya,bu zor ama bi yap bakalim

bunun gelmeme nedeni kardesi degildi zaten bence maddi acidan skisik ya da ne bileyim

ihtimal vermek istemiyorum ama dedigi gibi görüsme süresinin kisaligi..

hani olur ya birseye para verirsin ama dibine kadar kullanilirsin onu sirf para verdim diye bununkide o mantik gibi

o kadar yol gelecem 2 saat az ama gelmezse o 2 saatte hic olmayacak farkinda degil..

biraz cek kendini arayinca acma bi süre,hayatimda en nefret ettigim sey ariyorsun arisyosun ulasamiyorsn ya

arayaninda bir derdi vardir illaki,birsey olsa ne bileyim anlayamiyorum..simdi sen desen ki eee hani kardesini birakamiyordn

diyecek ki eee ayni yerdeyiz bir arasa giderim..aman bu erkekleride anlamak mümkün degil

Son düzenleme:
kızlar uzun bi aradan sonra yeniden merhaba. sağlık problemlerinden dolayı uzak kaldım buraya.şimdi okudum da şöyle epey bi değişiklik olmuş topikte.

Anzercim, ne güzel bi yüreğin var senin.ama malesef karşımıza çıkan öküzlere bu kadar iyilik fazla geliyo.yok anam napsak yaranamayız bunlara.
onların bünyede alerji yapıyo böyle iyilik gibi,sevgi gibi,vicdan gibi değerler.
sürünmeye alışmışlar ya da ne biliyim kovalamak daha cazip geliyo onlara.
köpek karakterli herifler.
canını hiiiç sıkmıyosun.
napıyosun?
hemen taktik değiştiriyosun.
sen öyle arayıp sorunca havalara girmiş haspam.
azıcık ipleri geriye çek,dengeyle oyna kuşum.
tribe neyin de gerek yok.
öyle o an ona ihtiyacım olabilirdi,yeni barışmıştık gibi ince düşüncelere sahip olsalardı zaten şimdiye 6903432664 kere anlarlardı bizi.
sen anladığı dilden konuş yine.

Back
X