Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

arayayım mı yoksa aramayayım mı ben:43:

arama tatlım.....

ya yemin ediyorsa bunu tutamadiginda yapmasi gerekenler var

yani bazi yeminle valla yemin ettim demeklede olmuyor..

yok yeminden dönemem filan diye bisey yok..oruc tutmasi gerekiyor sanirim yani

yapilabilir..

ya sizde iyidiniz kurabiye ne oldu böyle anlamadim

evet canım bende araştırmıştım benimki şifreleri veremem yemin ettim dediğinde..
oruçla olan kefaret var bide bi fakiri 10 gün doyurmaktı sanırım.. ama benimki olmaz bozamam demişti yinede..

ya yemin ediyorsa bunu tutamadiginda yapmasi gerekenler var

yani bazi yeminle valla yemin ettim demeklede olmuyor..

yok yeminden dönemem filan diye bisey yok..oruc tutmasi gerekiyor sanirim yani

yapilabilir..

ya sizde iyidiniz kurabiye ne oldu böyle anlamadim

evet canım 3 gün oruç tutunca kefaretini ödeyebiliyosun
ama bu onu biliyomuydu bilmiyorum
evet tatlım biz iyiydik ama böyle saçma sapan ufak tefek sorunları büyütmekte üzerimize yoktur:43:

[video=youtube;ZKkBbP3Fe3o]http://www.youtube.com/watch?v=ZKkBbP3Fe3o[/video]

Kaç senelik şarkı,deminden beri kafamın içinde çalıp duruyor.:6::6::6:

Aranıza bende mi katılsam ne yapsam ... :)
Gerçi 1 senedir devam eden ilişkim bugün bitti yine ama ...:50:

bu arada saatlerdir aradım açmıyor sesli mesaj gönderdim ağlarken
lütfen yapma bunu bi anlık öfkeyle ettik tüm sözleri aç konuşalım diye
öncesindede bi sürü mesaj attım yok açmıyor:14:
bu defa bizimki tamamen bitti:14:
üstelik neye üzülüyorum biliyomusunuz tek suçlusu benmişim gibi arıyorum onu
oysaki oda çok ağır sözler sarfetti off çok büyük bir çıkmazdayım şuanda:14:

Özel msjdada yazdım ama burdada yazayım...siz barışıcaksınız....Ben buna eminim...Nerden biliosun deme sadece his...:)

Kesinlikle canım.:34::54: Anlat,elimizden geldiğince yardımcı oluruz...:29:

Aslında benim şuan beklemekten başka bi çarem yok...
Kaç gündür çok üzgünüm zaten kavga etmiştik arayı düzeltmeye çalışıyordum.. Ama sonunda böyle olucağınıda biliyordum...
geçen cuma dişçiye gidiyorduk küçük bi kıskançlık krizi yaşadık ben sözde karşıdan gelen çocuğa bakmışım... Bakmamıştım oysa.. Sinir oldu elimi bıraktı s.. git dedi..(sinir olduğunda kim olursa olsun bu lafı kullanır küçük büyük bakmaz aileside buna dahil)bende kızdım bakmadığım halde hem suçladı hemde küfür etti diye... Kızdım söylendim gitmiyorum dişçiye dedim yolumu değiştirdim hayır gidiyoruz yanımdan ayrılma dedi bende direttim gitmicez diye o zaman ben eve gidiyorum dedi... Bende laptopu ona bırakmıştım dişçiden sonra onlara gidip film izlicektik. Neyse bende onla geri dönmek zorunda kaldım yani.. Eve giderken birşey dedi yolda çok sinir oldum ve nedense elime bi taş alıp fırlattım :53: gelmedi bu güldü iyice sinir oldum bir iki üç dört derken attım taşı neyse öyle böyle eve geldik içeri girdiğimizde ben dahada sinirlendim vurmaya başladım ağzıma geleni söyledim sanki içime şeytan girdi delirdim resmen yarım saat kadar benle cebelleşti evden çıkarken baktığımda her yeri kızarmış tırnak izi olmuştu :26: sonra msjdada veryansın ettim söylendim oda benim çok değiştiğimi beni tanıyamadığını böyle tavırlarım karşısında şaşkına döndüğünü ve benle yapamıcağını resmen ona şiddet uyguladığımı söyledi.. Bende düşündüm sakinleştim.. Evet haklıydı bu ben değildim kendimi tanıyamıyordum ama böyle olmamdaki tek sebep oydu... Hatamı düzeltmek için çok dil döktüm bu zamana kadar soğuk soğuk msjlaştık... Tabi bi kaç gün önce eski sevgilimle sürekli karşılaşması sonucu senden soğuyorum onu görünce demeye başladı... Bugünde seni istemiyorum düş kabullenemiyorum o yaptığını dedi.. Bende uzun bi msj attım ve yolladım ondan cvp gelmedi... Neyi kabullenemediğine gelince ondan önce 4 senelik bi ilişkim vardı ve bişeyler yaşamıştım... Bunu biliyordu biz sevgili olduğumuzda söyledim durum böyle böyle kabul ediceksen böyle kabul et ama yok etmem diyorsan yol yakınken dönelim demiştim... Ben seni uzun süre bekledim dedi zor olucak benim için ama kabulumsün dedi... Ve aradan tam bi sene geçti... Bu süre zarfı içinde bu konu yüzünden defalarca kavga ettik ve sonunda hep barıştık... şimdide aynı konu gündemde çok yıprandım ama onada çok bağlandım.. Anlayacağınız sorun bu ne yapsam ne etsem diye düşünüyorum ama ne yapabilirim ki...

Kaç gündür çok üzgünüm zaten kavga etmiştik arayı düzeltmeye çalışıyordum.. Ama sonunda böyle olucağınıda biliyordum...
geçen cuma dişçiye gidiyorduk küçük bi kıskançlık krizi yaşadık ben sözde karşıdan gelen çocuğa bakmışım... Bakmamıştım oysa.. Sinir oldu elimi bıraktı s.. git dedi..(sinir olduğunda kim olursa olsun bu lafı kullanır küçük büyük bakmaz aileside buna dahil)bende kızdım bakmadığım halde hem suçladı hemde küfür etti diye... Kızdım söylendim gitmiyorum dişçiye dedim yolumu değiştirdim hayır gidiyoruz yanımdan ayrılma dedi bende direttim gitmicez diye o zaman ben eve gidiyorum dedi... Bende laptopu ona bırakmıştım dişçiden sonra onlara gidip film izlicektik. Neyse bende onla geri dönmek zorunda kaldım yani.. Eve giderken birşey dedi yolda çok sinir oldum ve nedense elime bi taş alıp fırlattım :53: gelmedi bu güldü iyice sinir oldum bir iki üç dört derken attım taşı neyse öyle böyle eve geldik içeri girdiğimizde ben dahada sinirlendim vurmaya başladım ağzıma geleni söyledim sanki içime şeytan girdi delirdim resmen yarım saat kadar benle cebelleşti evden çıkarken baktığımda her yeri kızarmış tırnak izi olmuştu :26: sonra msjdada veryansın ettim söylendim oda benim çok değiştiğimi beni tanıyamadığını böyle tavırlarım karşısında şaşkına döndüğünü ve benle yapamıcağını resmen ona şiddet uyguladığımı söyledi.. Bende düşündüm sakinleştim.. Evet haklıydı bu ben değildim kendimi tanıyamıyordum ama böyle olmamdaki tek sebep oydu... Hatamı düzeltmek için çok dil döktüm bu zamana kadar soğuk soğuk msjlaştık... Tabi bi kaç gün önce eski sevgilimle sürekli karşılaşması sonucu senden soğuyorum onu görünce demeye başladı... Bugünde seni istemiyorum düş kabullenemiyorum o yaptığını dedi.. Bende uzun bi msj attım ve yolladım ondan cvp gelmedi... Neyi kabullenemediğine gelince ondan önce 4 senelik bi ilişkim vardı ve bişeyler yaşamıştım... Bunu biliyordu biz sevgili olduğumuzda söyledim durum böyle böyle kabul ediceksen böyle kabul et ama yok etmem diyorsan yol yakınken dönelim demiştim... Ben seni uzun süre bekledim dedi zor olucak benim için ama kabulumsün dedi... Ve aradan tam bi sene geçti... Bu süre zarfı içinde bu konu yüzünden defalarca kavga ettik ve sonunda hep barıştık... şimdide aynı konu gündemde çok yıprandım ama onada çok bağlandım.. Anlayacağınız sorun bu ne yapsam ne etsem diye düşünüyorum ama ne yapabilirim ki...

tatlım öncelikle hoşgeldin aramızda çok sevindim seni gördüğüme:54:
çok dikkatli bi şekilde okudum durumunu
sevgilin çok yanlış yapmış
eski sevgilini görünce senden soğuması kabullenememesi çok yanlış ya
baştan sen söylemişsin zaten bu durumda senin hiçbir şekilde suçun yok
madem unutamayacaktı seninle başlamamalıydı ne kadar yanlış böyle bir konunun açılması ve bu sebepten dolayı tatsızlık yaşanması...
ama mutlaka arar seni düşüm pişman olur ama hemen affetme sen
ne kadar ayıp bişey yaptığı ya sinir oldum:20:

aslında 4 senelik olan iliskinde yasadıklarını bilmese daha iyiydi yani hic konusulmasaydı bunlarda olmazdı neticede onlarında ilişkilerinde birseyler yasadıgı oluyor hatta fazlası bile ama sormuyoruz sormamakda lazım ilişkinin iyiligi acısından kimse ilerde bi sevgilim olur ona gore yasıyım demiyor o andaki insanla birsyeler planlıyor ama yurumuyor ayrılıyor simdi ben ilerde hayatıma biri girer dusuncesiyle yasarsam bu ilişkiyi ne anlamı var hem bastan kabul ediyorum demis hemde sonra yan cizmis valla yakısmadı yani

kızlar çok sinirliyim şu an yaa...:84:
bu mesaj attı 23.49 gibi "herşeyde sen varsın" yazmış sonrakileri yazıyorum:
ben:artık gerçekten olmaz x. boşuna mesaj atma.
o:peki anzer dönersen buradayım senden sonram yokbenim.. ama döndüğünde beni bida baştan eğitmen gerekecek.. hadi eyvallah..:53:
ben:eğitmek ne demek ya? hayvanlar eğitilir.. niye öyle söyledin, ne demek o?
o:demekki hayvanım bosver orda kendime hakaret ettim.. şu demek: eskiye dönüyorum. ben seni sevdim anzer. ömrümde ağlamadığım kadar ağladım.suçluyum bi halta yaramaz bi insanım iş bulamadım şımarık büyüdüm ailem üzerime titredi hep. bi dediğim 2 olmadı. seni sevdim. ama aldatmanın a sı bile aklımdan geçmedi.. çünkü severken çok farklı oluyo. mesaj çektim o kıza tamam oda büyük hataydı.. ama arkadaşça dostça oldu ve onu hiç aşmadı.. insanları kırmak benim yapımda yok, verilen selamı almak borç. bunlar bizi ayırmamalıydı.
ben:sebep o değilki sadece. ben senin iş bulmanı beklerken sen başka şeylerle uğraştın. bana inat görüşme dediklerimle görüştün bana inat olan herşeyi yaptın.. ben bunların şokunu atlatamadan o kızla mesajlaşma olayı çıktı. bu kadarıda fazla dedim bitirdim ama günlerce yalvarmalarına dayanamadım tekrar geri döndüm.. malesef yaralarımı kapatamadığın gibi herşeyi iyice mahvettin. benden bu kadar x. ben çok kişiyi kırdım hayatımda sen varsın diye. erkek arkadaşlarımın çoğu bana sitem etti ama ben sana yansıtmadım bunları. keşke bende kırmasaydım hiçbirini. sen kıramadım o kızı diyosun ya gerekçe mi bu şimdi? değil. saçmalık sadece. eskisi gibi olursanda ol döneceğim varsada dönmem çok çok. bunu söylemende ayrı bi saçmalık.
o:peki. dicek bişey bulamıyorum haklısın.
ben:hangi x oluyosanda ol.. bunu söylemen bile hata ya ne demek eski x oluyorum?? ya belki çok çok değişirse dönerim diyodum ama bu sözünle tamamen bitirdin kendini bende. atma daha mesaj. sinir bozmaktan başka işe yaramıyo güle güle..

ya kızlar ne demek madem ayrılıyosun ben eski x oluyorum döndüğünde beni baştan eğiteceksin???
böyle bi saçmalık böyle bi tehdit çeşidi var mı ya..?? başıma ağrı girdi yemin ederim o mesajı gördüğüm an.. aptallllllllll :84:

kızlar çok sinirliyim şu an yaa...:84:
bu mesaj attı 23.49 gibi "herşeyde sen varsın" yazmış sonrakileri yazıyorum:
ben:artık gerçekten olmaz x. boşuna mesaj atma.
o:peki anzer dönersen buradayım senden sonram yokbenim.. ama döndüğünde beni bida baştan eğitmen gerekecek.. hadi eyvallah..:53:
ben:eğitmek ne demek ya? hayvanlar eğitilir.. niye öyle söyledin, ne demek o?
o:demekki hayvanım bosver orda kendime hakaret ettim.. şu demek: eskiye dönüyorum. ben seni sevdim anzer. ömrümde ağlamadığım kadar ağladım.suçluyum bi halta yaramaz bi insanım iş bulamadım şımarık büyüdüm ailem üzerime titredi hep. bi dediğim 2 olmadı. seni sevdim. ama aldatmanın a sı bile aklımdan geçmedi.. çünkü severken çok farklı oluyo. mesaj çektim o kıza tamam oda büyük hataydı.. ama arkadaşça dostça oldu ve onu hiç aşmadı.. insanları kırmak benim yapımda yok, verilen selamı almak borç. bunlar bizi ayırmamalıydı.
ben:sebep o değilki sadece. ben senin iş bulmanı beklerken sen başka şeylerle uğraştın. bana inat görüşme dediklerimle görüştün bana inat olan herşeyi yaptın.. ben bunların şokunu atlatamadan o kızla mesajlaşma olayı çıktı. bu kadarıda fazla dedim bitirdim ama günlerce yalvarmalarına dayanamadım tekrar geri döndüm.. malesef yaralarımı kapatamadığın gibi herşeyi iyice mahvettin. benden bu kadar x. ben çok kişiyi kırdım hayatımda sen varsın diye. erkek arkadaşlarımın çoğu bana sitem etti ama ben sana yansıtmadım bunları. keşke bende kırmasaydım hiçbirini. sen kıramadım o kızı diyosun ya gerekçe mi bu şimdi? değil. saçmalık sadece. eskisi gibi olursanda ol döneceğim varsada dönmem çok çok. bunu söylemende ayrı bi saçmalık.
o:peki. dicek bişey bulamıyorum haklısın.
ben:hangi x oluyosanda ol.. bunu söylemen bile hata ya ne demek eski x oluyorum?? ya belki çok çok değişirse dönerim diyodum ama bu sözünle tamamen bitirdin kendini bende. atma daha mesaj. sinir bozmaktan başka işe yaramıyo güle güle..

ya kızlar ne demek madem ayrılıyosun ben eski x oluyorum döndüğünde beni baştan eğiteceksin???
böyle bi saçmalık böyle bi tehdit çeşidi var mı ya..?? başıma ağrı girdi yemin ederim o mesajı gördüğüm an.. aptallllllllll :84:

siz yine barıscaksınız ben diyim:1:

tatlım öncelikle hoşgeldin aramızda çok sevindim seni gördüğüme:54:
çok dikkatli bi şekilde okudum durumunu
sevgilin çok yanlış yapmış
eski sevgilini görünce senden soğuması kabullenememesi çok yanlış ya
baştan sen söylemişsin zaten bu durumda senin hiçbir şekilde suçun yok
madem unutamayacaktı seninle başlamamalıydı ne kadar yanlış böyle bir konunun açılması ve bu sebepten dolayı tatsızlık yaşanması...
ama mutlaka arar seni düşüm pişman olur ama hemen affetme sen
ne kadar ayıp bişey yaptığı ya sinir oldum:20:

Evet canım böyle bir şeyi gündeme getirmesi çok ayıp ben ona daha ilk başta söyledim...hemde daha 2 haftalıkken... Tamam dedi...Zorlanıcam ama kabülümsün dedi...
Ve onu tanıdıkça evet zor bi sürecin bizi beklediğini anladım...
Çünkü eski sevgilim ve o aynı mahallede oturuyor...
Onu çok sık görüyor...
Ve eski sevgilim olan o şahıs etrafta bi takım laflar yapmış ..Kimileri doğru kimileri yanlış...Ve bunlarda kulağına gitmiş sevgilimin ve bi çok arkadaşının... ilk o zaman sorun olmaya başladı...
Sonra düzeldi bi süre sonra yine yine yine...hep barıştık ama hep aklının bi köşesinde... aramız iyiyken ve barıştığımız zamanlar beni çok sevdiğini bensiz yapamayacağını bana çok bağlandığını bana bi başkasının bile bakmasına tahammül edemezken böyle bi durumun yaşanmasından dolayı çok üzüldüğünü söyler..Çok kıskanç bi insan bana kimsenin bakmasına konuşmasına tahammül edemez.. aşırı derecede sahiplenir... Aynı şekilde bende ... Ve çok bağlandım ona... Çok üzülüyorum laflarına ama vazgeçemiyorum işte.. Aynı şekilde o da biliyorum... Sinirliyken çok laf söyler çok kırıcı olur... bugünde kırıcıydı... Sadece bekliyorum...

aslında 4 senelik olan iliskinde yasadıklarını bilmese daha iyiydi yani hic konusulmasaydı bunlarda olmazdı neticede onlarında ilişkilerinde birseyler yasadıgı oluyor hatta fazlası bile ama sormuyoruz sormamakda lazım ilişkinin iyiligi acısından kimse ilerde bi sevgilim olur ona gore yasıyım demiyor o andaki insanla birsyeler planlıyor ama yurumuyor ayrılıyor simdi ben ilerde hayatıma biri girer dusuncesiyle yasarsam bu ilişkiyi ne anlamı var hem bastan kabul ediyorum demis hemde sonra yan cizmis valla yakısmadı yani

Ben başta dürüst olmayı seçtim... çünkü eninde sonunda öğrenicekti...
Ve ben daha ilişkinin başında yalanla başlamak istemedim...
Evet başta kabul etti sonra kabullenemedi...
Herşeyi içinde yaşayan biri düşüncelerinin çoğunu söylemesede ben biliyorum...
Her konuda dürüst oldum ama söz konusu biriyle birlikte olmam olunca ya başkalarıda olmuşsa diye bi düşünce içinde olduğunu seziyorum... Öyle bir şey olmadı çk ayıp bi düşünce beni bu zamana kadar tanımış olması gerekti...

Back
X