- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #15.041
ben bi sinema gecesi yapayım uğrarım yine kızlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bi sinema gecesi yapayım uğrarım yine kızlar![]()
Ayy kıyamam,çok geçmiş olsun;şimdi nasılsın ?
Çok şükür canım ya,bir sorun yok ben de.![]()
Çok sağolun canlarım.. Ya çok kötü yandı bide gören herkes tepkisi üzüyo beni..Yine de çok şükür diyoruz..Leke kalıcak P.tesi plastik cerrahiye görünücem inşallah operasyon gerekmez:26:kıyamam canım benim çok geçmiş olsun
şimdi nasılsın ?
Çok sağolun canlarım.. Ya çok kötü yandı bide gören herkes tepkisi üzüyo beni..Yine de çok şükür diyoruz..Leke kalıcak P.tesi plastik cerrahiye görünücem inşallah operasyon gerekmez:26:
Aynen canım terslicem ama boşver diyorumİnsanlar ne fena ya.
Kimsenin olmadığı bir dağ başında yaşamak istiyorum.![]()
Çok sağolun canlarım.. Ya çok kötü yandı bide gören herkes tepkisi üzüyo beni..Yine de çok şükür diyoruz..Leke kalıcak P.tesi plastik cerrahiye görünücem inşallah operasyon gerekmez:26:
sağ üst baldırım canım bikini bölgesine yakın iyiki orası değildi :S evet geçmez bu yanık fotosunu koysam tüylerin diken diken olur o derece :S işte iyileştikten sonra yapcaz bişeyler :26: ​kuzum benimde çok küçükken dizime çaydanlık dökülmüştü
malesef bu yaşıma geldim hala diz kapağımda durur lekesi
senin ne tarafın oldu canım
Çok sağol BercestemKedimiyedim canım geçmiş olsun yaw üzüldüm valla![]()
sağ üst baldırım canım bikini bölgesine yakın iyiki orası değildi :S evet geçmez bu yanık fotosunu koysam tüylerin diken diken olur o derece :S işte iyileştikten sonra yapcaz bişeyler :26: ​
Tekrar sağol canım benim..Allah'ın izniyle P.tesi ilk işim doktora gitmek olucakooyyy kıyamam bide şu yaz gününde daha zor olur ama sen mutlaka plastik cerrahiye git bitanem tedavisini yaptır çok çok geçmiş olsun inş. hemen iyileşir
Canım çok sıkkın kızlar. Sevgilim olduğuna pişman oluyorum bazen![]()
Canım çok sıkkın kızlar. Sevgilim olduğuna pişman oluyorum bazen![]()
Tekrar sağol canım benim..Allah'ın izniyle P.tesi ilk işim doktora gitmek olucak
Hayırlısıyla atlatırım inşallah.. Ben çıkıyorum hepinize iyi geceler..yarın yolculuk var,mardine dönüyorum![]()
evimi çok özledim ama![]()
Kısaca anlatayım.. Bu sene üni den mezun oldum. okul bitti kpss derken çok yorucu bir yıl geçirdim. Çok samimi arkadaşımda antalyada havaalanında kulede kontrolör olarak satj yapacağı için ev tuttu. Bizede dedi sizde gelin. Bir samimi arkadaşımız daha var onlarada gelin dedi. Neyse tamam dedik biletlerimizi aldık bineceğimizin birgün öncesi hatta gece, sabaha uçak var sevgilim dedi ki ben gelemiyorum yüklemem var. (nakliyecilikle uğraşıyorlar) Yükleme olduğunda da kamyon kamyon araba yolluyorlar. Yani çok yoğun oluyor. Tabi ben yıkıldım. ama yapacak birşey yoktu gelemedi. Bende tek gittim. Ve bi yanım eksk kaldı tabi hayaller kurmuştum beraber gidicez diye diğer arkadaşlarımıda gördükçe daha çok üzüldüm.
Neyse ben giderken o sinirden vedalaşmadım kendisiyle antalyadan da memleketime geçtim. Bu durumada daha sonra üzüldüm tabi ve kendisine dedim ki temmuzun sonunda yanıma gel. Ama bu sefer anlamam yükleme felan. Tamam dedi gelicem inşallah.
PErşembe günü yola çıkması pazarda dönmesi üzerine konuştuk ama yine yükleme. Bu seferde ramazan kolileri hazırlanıyor ya onlar için bakliyat yüklemesi. TAmam dedim cuma çıkarsın. Olmadı bugünde. Bende dedim bana 2. kere hayal kırıklığı yaşatma günü birlik gel ozaman. ilk söylediğimde birşey demedi gelmem yada gelirim diye akşam olunca günü birliğine ben o yolu çekemem dedi. Ben nasıl çekiyorum yıllardır o yolu dedim. 10 saatlik yol.
Tabi ben çok sinirlendim saydım saydım cevap vermedi. konuşmak istemiyorum dedi. Biliyorum onunda gelmek istediğini ama bu işi yok muAma madem işin izin vermiyor birşeylere sen fedakarlık et. Offf çok üzüldüm anlıyacağınız.
![]()
fıstıklar ben geldım ben yokken almıs basını gıtmıs muhabbet walla
kız berceste ne pis sewgılın varmıs senın kız
Sevgililer iş hayatına başlayınca yeni sıkıntılar ortaya çıkıyor
Sevgilinin bir suçu yok gibi canım
10 Saatlik yol da az değil hani.. Günübirlik gelmek için uzun bir yolculuk