Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Aslında bende farkındayım canım uzun bir yol. Çekmek zor. yıllardır gelip gidiyorum bende. Ama bu antalya olayı olunca çok tepki verdim. Çünkü arkadaşlarıma karşı sanki rezil olmuşum gibi hissettim. Antalyaya da gelmedi esk.e de gelmedi diye. Yani o antalya olayı olmasa zaten istemem günü birlik felan. Çok üzüldüm ozaman şimdi bekledim bi fedakarlık. Benimde okuduğum şehire günü birlik gittiğim gün oldu. Biz kadınlar çok duygusalız ya. Ben olsaydım onun yerinde o demeden ben derdim herhalde günübirlikte olsa gelirim diye işte bunu düşününcede kendimi salak gibi hissediyorum.

Boşuna bir beklentiye kapılıp kendini üzme canı

İşi var gelemiyor yoruluyor de

Kafana çok takma

Üzülme ya eminim o da gelmeyi isterdi çağırdığın her yere

Aman kavga etmeyin bu sebepten

Boşuna bir beklentiye kapılıp kendini üzme canı

İşi var gelemiyor yoruluyor de

Kafana çok takma

Üzülme ya eminim o da gelmeyi isterdi çağırdığın her yere

Aman kavga etmeyin bu sebepten

ister istemez ediyorsn işte. diyemiyorum haftaya gel çünkü işe girme durumum var. O bana kesin konuşmasa da ben hayaller kurmuştum yinede bunların gerçekleşmeyecek olması beni sinirlendiriyor. 2. kere avcumu yaladım yahu:14:

Bercem ben de isterim görüşmek ama herkes farklı şehirlerde.:26:

Tatlım sevdiceğinin işi var ne güzel.

Keşke benimkinin de olsa da görüşemesek.:1:

Hoş Mayıs başından beri görüşemiyoruz zati.:5:

Benim yazdığımı okuyorsan görüyorsundur :) Maalesef ve hiç alışık değilim planlarımın bozulmasına. Zaten başak burcuyum her daim plan program. Bozuluncada alt üst oluyorum

Evet işi olması güzel. Ama ben ailemde hiç alışık değilim esnaflığa ve aniden çıkan işlere. Annem babam memurdu herzaman yapılan planlara uyulurdu bozulmazdı. Sanırım yıllardır alıştığım şeyin şimdi olmamasına daha alışamadım.

Annemde diyor alış bunlara esnaflık böyle diye iyice sinirim bozuluyor:47:

bugucum cok mu uzakta oturuyor kı.
ay ne zor oyle yaaa.biz ayrı sehırlerde olsak yürütemezdık kesın yaaa ben kıskanclıktan çatlardım

Benim yazdığımı okuyorsan görüyorsundur :) Maalesef ve hiç alışık değilim planlarımın bozulmasına. Zaten başak burcuyum her daim plan program. Bozuluncada alt üst oluyorum

Ben de başak burcyum valla hep plan program dediğin gibi

Planda bi aksilik çıkarsa çıldırırım ya illa her şey programlandığı gibi olacak..

o nası çağrı kız ara benı boya benı der gıbı...:9:olalım yawrum

Yaw ne biliyim facebook olur msn olur telefon olur

bugucum cok mu uzakta oturuyor kı.
ay ne zor oyle yaaa.biz ayrı sehırlerde olsak yürütemezdık kesın yaaa ben kıskanclıktan çatlardım

HAtlar karıştı:) bugu su kendisi sizlerden farklı şehirde oturuyor sanırım onu demek istedi herkes farklı şehirlerde diye.
Sevgilisiyle farklı şehirlerde olan şuan benim:)

Son düzenleme:
Back
X