Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

yok kız ne özrü.beyfendi haklı tabı.ben durduk yere kafa ütüleyen manyagın tekıyım.niye özür dilesin aa lütfen:27:

Kız çok güldürdün beni :) Dur ya daha hatasını anlamamıştır :)

Biz kadınlar bi de erkekler için odun deriz, her ayrıntıyı biz düşünüyoruz, hep biz emek veriyoruz deriz.
Bakar mısın inceliğe?
Dünbiz ne yorumlar yaptık burda.
Neye yorduk çocuğun dağınıklığını,senin bıkmışlığını toparlamak için neler söyledik.
Hep senin Uğrştığını,sabrettiğini,anlayış gösterdiğini,tahammül ettiğini sandık kendimizce.
Oysa o neler düşünüyomuş,nelerle uğraşıyomuş.

Bütüncül kuram diye bişey var eğitim psikolojisinde.
Eğer bi davranışı parça parça düşünürseniz,ya da davranışın altında yatan sebebi tek bir gerekçeye dayandırırsanız hata yaparsınız der eğitim psikologları.
Davranışı bütünütyle ele alıp,bütün açılardan irdelemek gerekir.
Bu da cuk oturan bi örnek oldu şimdi.
Biz kendimizce ne kadar bayağı yorumlar yaptık,altında yatan neden ne kadar da inceymiş.

İyi ki diyorum, iyiki köprüleri yıkıp atmamışsın bercestem.
Bu adam senin için başkasının parasıyla değil,
bizzat kendi beyin güüyle emek veriyor,fedakarlık yapıyor, "bak ben onun için neler yapıyorum o bana nasıl davranıyor" demiyor.
O da sana tahammül ediyor.
Bu adam mutlu edilmeyi hakediyor.
Dün dedik ya hani,güçlü kadınlar erkekleri büyütür zayıf kadınlarla evlendirir diye.
Sen bu adamı büyütmüşsün,yetiştirmişsn artık.
Lütfen ona sahip çık.
Yanında olmaya devam et onun.

Ben bu çocuğu kaybedersem eğer kafamı duvardan duvara vururum :( Kafede işe girip Para kazanmış yüzük almak için :(
çok duygulandım bende yaa :43:
yüzük alması, evlenme teklifi, senin için evi toplaması.. bide kendi hayallerim geldi aklıma offff :43:

Seni üzmek istemezdim canım :(

yok kız ne özrü.beyfendi haklı tabı.ben durduk yere kafa ütüleyen manyagın tekıyım.niye özür dilesin aa lütfen:27:

Kız çok güldürdün beni :) Dur ya daha hatasını anlamamıştır :)

Biz kadınlar bi de erkekler için odun deriz, her ayrıntıyı biz düşünüyoruz, hep biz emek veriyoruz deriz.
Bakar mısın inceliğe?
Dünbiz ne yorumlar yaptık burda.
Neye yorduk çocuğun dağınıklığını,senin bıkmışlığını toparlamak için neler söyledik.
Hep senin Uğrştığını,sabrettiğini,anlayış gösterdiğini,tahammül ettiğini sandık kendimizce.
Oysa o neler düşünüyomuş,nelerle uğraşıyomuş.

Bütüncül kuram diye bişey var eğitim psikolojisinde.
Eğer bi davranışı parça parça düşünürseniz,ya da davranışın altında yatan sebebi tek bir gerekçeye dayandırırsanız hata yaparsınız der eğitim psikologları.
Davranışı bütünütyle ele alıp,bütün açılardan irdelemek gerekir.
Bu da cuk oturan bi örnek oldu şimdi.
Biz kendimizce ne kadar bayağı yorumlar yaptık,altında yatan neden ne kadar da inceymiş.

İyi ki diyorum, iyiki köprüleri yıkıp atmamışsın bercestem.
Bu adam senin için başkasının parasıyla değil,
bizzat kendi beyin güüyle emek veriyor,fedakarlık yapıyor, "bak ben onun için neler yapıyorum o bana nasıl davranıyor" demiyor.
O da sana tahammül ediyor.
Bu adam mutlu edilmeyi hakediyor.
Dün dedik ya hani,güçlü kadınlar erkekleri büyütür zayıf kadınlarla evlendirir diye.
Sen bu adamı büyütmüşsün,yetiştirmişsn artık.
Lütfen ona sahip çık.
Yanında olmaya devam et onun.

Ben bu çocuğu kaybedersem eğer kafamı duvardan duvara vururum :( Kafede işe girip Para kazanmış yüzük almak için :(
çok duygulandım bende yaa :43:
yüzük alması, evlenme teklifi, senin için evi toplaması.. bide kendi hayallerim geldi aklıma offff :43:

Seni üzmek istemezdim canım :(

ay su evlenme tekliflerine ne hevesleniyorum bizimki zaten ilk basta etmisti zaten

hic edecek seye kalmadan nisana girisiyoruz :) zaten belli gibisinden ama hakkini yemeyim ikimize alyans almisti ögrenciyken..bide benim parmaklar kalim eller tombis olmamistii onunki oluyor ama :27:

ben mi etsem ne etsem

Son düzenleme:
Ben de kavga ettiğimiz gün ona

''Sen ev geçindiremezsin, senden baba olmak, sen sorumsuzun tekisin'' demiştim

o da ''Gördüğün şeylerin altında belki başka sebepler vardır bilemezsin şu halime bakıp böyle söyleyemezsin'' demişti
......

gece gece aklıma geldi :27::27:
[video=youtube;VQCmHA8gCuA]http://www.youtube.com/watch?v=VQCmHA8gCuA[/video]

o da ''Gördüğün şeylerin altında belki başka sebepler vardır bilemezsin şu halime bakıp böyle söyleyemezsin'' demişti
......

iyi demiş :) herşey göründüğü gibi değilmiş demekki..

......

Bende bigun sevgilime senin ev gecindirebilicegini dusunmuyorum demistim. İse girip ev tutmustu. Simdide ev alabilcek parayi denklemek icin yurtdisina gtti calismaya canimm:43:

kızlar bıde benım itilmiş anasıgile bunu şikayet etmıyım ıspıyonlamıyım dıye bana mesajında sey yazmıs benım cevremden ortamımdan uzak dur yoksa kotu olur yazmıs.Allah ın korkagı.rezıllıklerını ortaya koyacak dıye korkuyo bnı tehdıt edıyo aklı sıra

Bercestem,
Biliyo musun ben dağınıklığa gelemeyecek denli titiz bi insanım.
Hastalık gibi bişey bu.
Sonra bu bahsettiğim "bi çocuktan adam yetiştirip birileriyle evlendirme" konusunu bizzat yaşamış biri olarak da çok yaralıyım.
Ama dün o samimiyeti hissettim ben senin sevgilinde.
Ve bu konulardaki hassasiyetime rağmen sana haklısın diyemedim.
Seni ikna etmem gerektiğini fısıldadı biri sanki bana.
İyiki senin haksızlık etmemişiz ona.
iyiki adım atmışsın.

Son düzenleme:
geldı geldı canım farkındayım aman hıc gıtmesın kumbabalara dönmiyim gene yaaa.bugun ruh gıbıydım herkes bana uyuz oldu millete de negatıf energımı gecırdım

kizim kalk git birseyler ye valla zafiyet gecirinde kimse kaldiramaz pc basindan

aman bak simdide böyle üzülüpte yemek yemeyenlere imreniyorum :)

ne citirsiniz yahu

Back
X