Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kız atroşum gormedınmı olanları yawrum usenmezsem benım son yazdıklarıma bı bak bakem altlara dogru usenırım dersen ozet geceyım

anammm neler demiş öyle kızzz
hayvannn:53:
ne sanıyor bu kendini asıl onun gibi rahat insanı sen idare ediyorsun aylardır:53:
canım bu erkekler öküz lafı az kalır yemin ederim:20:
üzülme canım vardır herşeyde bir hayır

güzeller birde akliniza her geleni söyleyin yahu

valla kirk yil düsünsem ev gecindiremezsin demek aklima gelmezdi

yapmayin yüklenmeyin bebelere bu kadar

Bercestem,
Biliyo musun ben dağınıklığa gelemeyecek denli titiz bi insanım.
Hastalık gibi bişey bu.
Sonra bu bahsettiğim "bi çocuktan adam yetiştirip birileriyle evlendirme" konusunu bizzat yaşamış biri olarak da çok yaralıyım.
Ama dün o samimiyeti hissettim ben senin sevgilinde.
Ve bu konulardaki hassasiyetime rağmen sana haklısın diyemedim.
Seni ikna etmem gerektiğini fısıldadı biri sanki bana.
İyiki senin haksızlık etmemişiz ona.
iyiki adım atmışsın.

ALLAH razı olsun canım ya

O kavgada ben özür dilemiştim o gece ondan zaten

Ben özür diler dilemez yumuşamıştı

kızlar bıde benım itilmiş anasıgile bunu şikayet etmıyım ıspıyonlamıyım dıye bana mesajında sey yazmıs benım cevremden ortamımdan uzak dur yoksa kotu olur yazmıs.Allah ın korkagı.rezıllıklerını ortaya koyacak dıye korkuyo bnı tehdıt edıyo aklı sıra

önleminide alıyo yani :20: annesi sorunca allah bilir ne yumurtlayacak senle ilgili ayrılma sebebi olarak..

kizim kalk git birseyler ye valla zafiyet gecirinde kimse kaldiramaz pc basindan

aman bak simdide böyle üzülüpte yemek yemeyenlere imreniyorum :)

ne citirsiniz yahu
canım sımdıde aclık hıssetmıyorum en ıyısı bugunu boyle tamamlıyım barı kılo verırım.54-55 kıloyum hedefım 50ydı barı bi işe yarasın:1:

anammm neler demiş öyle kızzz
hayvannn:53:
ne sanıyor bu kendini asıl onun gibi rahat insanı sen idare ediyorsun aylardır:53:
canım bu erkekler öküz lafı az kalır yemin ederim:20:
üzülme canım vardır herşeyde bir hayır
ahhh canım oyle boyle deıl bomba bı kavgaydı işittiğim sözleri buraya yazamıyorum rtük kapatır vallahhh

canım sımdıde aclık hıssetmıyorum en ıyısı bugunu boyle tamamlıyım barı kılo verırım.54-55 kıloyum hedefım 50ydı barı bi işe yarasın:1:

ahhh canım oyle boyle deıl bomba bı kavgaydı işittiğim sözleri buraya yazamıyorum rtük kapatır vallahhh

hadsiz ya:47:
sen ne dedin o küfür ederken ağzını topla falan deseydin ...terbiyersiz yaaa:19:

hadsiz ya:47:
sen ne dedin o küfür ederken ağzını topla falan deseydin ...terbiyersiz yaaa:19:
ben yanındayken sessız kaldım yoksa dayak yıcektım zıvanadan cıkmıstı.ewe gelınce hızını alamadı mesajlar atmaya basladı.bende ozman kotu soz sahıbınındır atma artık mesaj hakaret duymak ıstemıyorum uykum var gule gule felan yazdm

ben yanındayken sessız kaldım yoksa dayak yıcektım zıvanadan cıkmıstı.ewe gelınce hızını alamadı mesajlar atmaya basladı.bende ozman kotu soz sahıbınındır atma artık mesaj hakaret duymak ıstemıyorum uykum var gule gule felan yazdm

ah yavrum benim ya üzülme
doğru kötü söz sahibinindir
hem belkide senin için iyi olan budur önünde daha parlak bir gelecek var belki çünkü;ALLAH gümüş kapıyı kapatır altını açarmış:29:

Semiramis burda olsaydı onu da ilgilendiren bişey söyleyeceğim

Bir kitap okuyorum adı ''Hazreti Aişe''

Yani Ayşe annemizi ve peygamber efendimizle evliliklerini anlatıyor

Onlar her gün 2 hurma ve 1 bardak su ile geçinirken

Bizler şimdi yok şu kadar maaş alayım yok şunu alayım bunu alayım öyle evlenelim derdindeyiz..

Back
X