Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Kırgınım.

Neye,kime olduğunu da bilmiyorum.

Biraz herkese,biraz her şeye...

Bunaldım,delirmek üzereyim.

2 yıldır işsiz,elde yok avuçta yok,delireceğim...:47::5:

Uzaklık da yetti artık,saatlerce uyumak istiyorum.

Cinnet geçirip her şeyi unutnak istiyorum.:84::84::84::84::84::84::84:

Gece gece sana gelmişler canım
Nefes al titre ve kendine gel

Kırgınım.

Neye,kime olduğunu da bilmiyorum.

Biraz herkese,biraz her şeye...

Bunaldım,delirmek üzereyim.

2 yıldır işsiz,elde yok avuçta yok,delireceğim...:47::5:

Uzaklık da yetti artık,saatlerce uyumak istiyorum.

Cinnet geçirip her şeyi unutnak istiyorum.:84::84::84::84::84::84::84:

canim ya is meselesi cok zor insallah olur bir isi ya

bu durumu ben cok iyi anliyorum cok cok zor ben okul bitti tam 5 yil nerdeyse is olsun diye bekledim

cok cok zor ama karsi taraf icin inan cok daha zor unutma

ya uzun süreli birlikteliklerde haklısın tabi ki kocanım istiyorum seni der
ama mesela benim düşüncem nişanlanıyorsun bir kaç ay içinde evleniyorsun öyle olabilir yanlış mıyım

Sonra nişanlılar ayrılıyor sıkıntılar doğuyor canım
AmA Benim evlenen kuzenlerim oldu düğünden 1-2 ay önce imam nikahları yapıldı

5 yıl mı :53:

Kendi mesleğiyle alakalı iş bulana kadar sevgilileriniz kafede garsonluk filan yapamazlar mı

canim calisti tabi ki bir teknik serviste calisti pc üzerine ama cok büyük bir yer degildi

sadece o ve patronu calisiyordu bildigin kücük esnaf sigorta filan yoktu

bu sekilde gercekten zor asgari bir ücretle sigortassiz olarak calisma benim ailemde zaten o sekilde istemezdi

haa eger suanda memur olmasaydi zaten artik baska seylere atilacakti ama her sene kpss aldigin puan pek yetmedi

girdigi bankalarin sinavlarini kazandi ama bu seferde alinacak insanlar belliydi o sekilde oldu

yoksa tabiki evinde oturmadi calisti hicbir sekile ailesinede yük olmadi..

ama evlilik icin bir adim atamadik.. kismet insallah eylülde nisan yapacagiz ama iste diyorum olmasaydida artik bu sene birseyler olacakti son demiydi herseyin

5 yıl mı :53:

Kendi mesleğiyle alakalı iş bulana kadar sevgilileriniz kafede garsonluk filan yapamazlar mı

canim calisti tabi ki bir teknik serviste calisti pc üzerine ama cok büyük bir yer degildi

bu sekilde gercekten zor asgari bir ücretle sigortassiz olarak calisma benim ailemde zaten o sekilde istemezdi

haa eger suanda memur olmasaydi zaten artik baska seylere atilacakti ama her sene kpss aldigin puan pek yetmedi

girdigi bankalarin sinavlarini kazandi ama bu seferde alinacak insanlar belliydi o sekilde oldu

ama evlilik icin bir adim atamadik.. kismet insallah eylülde nisan yapacagiz ama iste diyorum olmasaydida artik bu sene birseyler olacakti son demiydi herseyin

Anladım tatlım.. Abuw 5 yıl çok.. :)

Cidden canım çok sıkkın,annem de üzülmesin diye ağlayamıyorum.:25:

Kendimi sıkmaktan başıma ağrılar girdi.:5::5:

gerçekten zor bi durum canım kendimden biliyorum..
banada herkes "iş buldu mu seninki" der her kafadanda başka nasihat çıkardı ailem: "ne zaman bulacak ama yeter artık", arkadaşlarım:"bırak şu adamı ya bundan koca falan olmaz ev bakamaz bu" gibi tepkiler.. ve ben ezilir büzülürdüm.. bence sen tepkini koy canım erkekler bu konuda biraz rahat davranabiliyolar ailelerinin durumu kötü değilse eğer..

Anladım tatlım.. Abuw 5 yıl çok.. :)

yawrum bikac ay sonra 8.yila giriyoruz :))

Allah korusun ayrilik filan olsa ben cidden yikilirim:)

o yüzden ben iliskilerin basina birsey görünüyorsa bitmesi taraftariyim

ya biz öyle bir hal aldik ki artik hal ve hareketlerden ne demek isteniyor o anlasiliyor tabiki ayni evde yasamadan pek bilinmezde...

bu arada carsamba dogum günü ben hicbir sey yapamadim

yawrum bikac ay sonra 8.yila giriyoruz :))

Allah korusun ayrilik filan olsa ben cidden yikilirim:)

o yüzden ben iliskilerin basina birsey görünüyorsa bitmesi taraftariyim

ya biz öyle bir hal aldik ki artik hal ve hareketlerden ne demek isteniyor o anlasiliyor tabiki ayni evde yasamadan pek bilinmezde...

bu arada carsamba dogum günü ben hicbir sey yapamadim

8 yıl mı :53:

Yaşlar kaç?

Bizim 3 yıl 4 ay oldu. Ben evleneceğim diye tutturuyorum.

ikimizde 28 e yeni girdik yasin kücültmeside bu kadar olur:)

ayrica engel yoksa tabi ki evlenin,valla bizde coktu engel

20 yaşında çıkmaya başladınız yani :53:

Sana çok soru soracağım haberin olsun

Çünkü ben boş hayallere mi kapılıyorum biz mezun olur olmaz evleneceğiz diyoruz

Ben 22 olacağım sevgilim de 23 olacak yani :27:

Ne engeller vardı sizde??

20 yaşında çıkmaya başladınız yani :53:

Sana çok soru soracağım haberin olsun

Çünkü ben boş hayallere mi kapılıyorum biz mezun olur olmaz evleneceğiz diyoruz

Ben 22 olacağım sevgilim de 23 olacak yani :27:

Ne engeller vardı sizde??

ya canim bölüme bagli tabi ki engeller:)

benimde varda ben artik takmiyorum benimkini gecelim ben onun üzerine konusacagim..

canim oda 22 yasinda sanirm okulu bitirdi ilk yil kpsseden herkesin aldigi 75 puanini aldi tabi ilk yil bisey yapmadi

sonra bizde bi ayrilik oldu o askere gitti kisa dönem geldi,sonra yine kpssler filanlar fistiklar ama

hani calissin bir yerde diyorsun ya iste o calisrken ders calisamadi...

ama ona ragmen girdigi banka sinavlarini kazandi en son ve en can alicisi ziraat bankasi oldu

orayida bi güzel kazandi kurumun kendi actigi sinavi ama mülakatta bir tek o alinmadi..buda artik sinirlendi ben bu kadar aptal degilim diye

isi birakti 2010 da dersaneye basladi resmen icindeki cevheri cikari cok azimli biri bizi görsen sen zaten uzaktayiz gün icnde eskiye nazaran cok kisa

görüsmelerimiz oldu sürekli ders calisti arada ariza cikarsamda yinede iyidi gecen yil bu zamanlar sinav sonucu aciklandi ve biz cok pis küsmüstük ben yani

onu bile soramya tenezzül etmedim ablama sordurdum sonra kendim iste,bilirsin belki tek yillarda kpss süresi 1 yil cift yillarda gecerlilik 2 yil

herneyse bu baya iyi bir puan aldi ama az geliyor tabi ki hakimlik sinavina girdi baska yerlere girdi neyse oldu biri hakimligi 0.5 puanla kacirdi cok üzüldü

ama öyle böyle ise basladi hala ders calisiyor hakimlik sinavi icin insallah bunca sene cok cekti simdi hedeflerine ulasir

kendi secti sehirini 6 yil orada kalma zorunlugu var sürekli degisecek yil yil doldumu..biz ikimizde ankaraliyiz

ankarada olmak istiyor o kurum sinavi bu kurum sinavi ugrasiyor...

yanlis hatirlamiyorsan sen hukuk okuyorsun,,bu hakimliktir savciliktir kolay degil ama tabiki avukat olarak

devamda edebilirsin yani bu arada tabi is pesinde kosturmaktan hayal aleminden uyaniyorsun bizde okul bitecekti

hemen askerlik aradan cikacakti sonra hoop evlilik ama öyle olmadi..tabiki sorunlarimiz oldu cok fazla arada oluyorda uzaklik ve islerin uzamasindan

kimsenin benim durumumda olmasini istemem..

aileler biliyor ama onlarda tam bir is olmadan bu yola cikmak istemedi cünkü gercek hayat oradan el salliyor her zaman..böyle oldu canim

ama onu tanimla dersen gercekten su hayatta görüp görecegim en iyi insanlardan birisi deger verir,inattir arada yeriz birbirmiizi ama benim yaptigim

cok büyük hatadan sonra bile vazgecmemis birisi,güvendigim bir insandir :)

gicik eder beni sinir eder ama olsun yuvarlanip gidiyoruz bende deli ediyorum anlasiyoruz böyle

ya canim bölüme bagli tabi ki engeller:)

benimde varda ben artik takmiyorum benimkini gecelim ben onun üzerine konusacagim..

canim oda 22 yasinda sanirm okulu bitirdi ilk yil kpsseden herkesin aldigi 75 puanini aldi tabi ilk yil bisey yapmadi

sonra bizde bi ayrilik oldu o askere gitti kisa dönem geldi,sonra yine kpssler filanlar fistiklar ama

hani calissin bir yerde diyorsun ya iste o calisrken ders calisamadi...

ama ona ragmen girdigi banka sinavlarini kazandi en son ve en can alicisi ziraat bankasi oldu

orayida bi güzel kazandi kurumun kendi actigi sinavi ama mülakatta bir tek o alinmadi..buda artik sinirlendi ben bu kadar aptal degilim diye

isi birakti 2010 da dersaneye basladi resmen icindeki cevheri cikari cok azimli biri bizi görsen sen zaten uzaktayiz gün icnde eskiye nazaran cok kisa

görüsmelerimiz oldu sürekli ders calisti arada ariza cikarsamda yinede iyidi gecen yil bu zamanlar sinav sonucu aciklandi ve biz cok pis küsmüstük ben yani

onu bile soramya tenezzül etmedim ablama sordurdum sonra kendim iste,bilirsin belki tek yillarda kpss süresi 1 yil cift yillarda gecerlilik 2 yil

herneyse bu baya iyi bir puan aldi ama az geliyor tabi ki hakimlik sinavina girdi baska yerlere girdi neyse oldu biri hakimligi 0.5 puanla kacirdi cok üzüldü

ama öyle böyle ise basladi hala ders calisiyor hakimlik sinavi icin insallah bunca sene cok cekti simdi hedeflerine ulasir

kendi secti sehirini 6 yil orada kalma zorunlugu var sürekli degisecek yil yil doldumu..biz ikimizde ankaraliyiz

ankarada olmak istiyor o kurum sinavi bu kurum sinavi ugrasiyor...

yanlis hatirlamiyorsan sen hukuk okuyorsun,,bu hakimliktir savciliktir kolay degil ama tabiki avukat olarak

devamda edebilirsin yani bu arada tabi is pesinde kosturmaktan hayal aleminden uyaniyorsun bizde okul bitecekti

hemen askerlik aradan cikacakti sonra hoop evlilik ama öyle olmadi..tabiki sorunlarimiz oldu cok fazla arada oluyorda uzaklik ve islerin uzamasindan

kimsenin benim durumumda olmasini istemem..

aileler biliyor ama onlarda tam bir is olmadan bu yola cikmak istemedi cünkü gercek hayat oradan el salliyor her zaman..böyle oldu canim

ama onu tanimla dersen gercekten su hayatta görüp görecegim en iyi insanlardan birisi deger verir,inattir arada yeriz birbirmiizi ama benim yaptigim

cok büyük hatadan sonra bile vazgecmemis birisi,güvendigim bir insandir :)

gicik eder beni sinir eder ama olsun yuvarlanip gidiyoruz bende deli ediyorum anlasiyoruz böyle

Üzüldüm acıkcası :( Sevgilin de bahtsız bedeviymiş yani

Ne mezunu acaba merak ettim hukuk mezunu mu?

Evet ben hukuktayım.. Ankarada okuyorum ben ha sen ankaradaysan görüşebiliriz :27:

Ya benim kuzenim işletme mezunu mesela mezun olur olmaz iş buldu çok da iyi işi var..

Benim tüm kuzenlerim hemen iş buldu aslında o yuzden bu kadar meslek bulmaktan korkmuyorum

Ya biz de ailelerin desteği faydalı olacak sanırım

Ben babamla çalışacağım Allah izin verirse babamın varisiyim denebilir kocaman bir iş beni bekliyor

Keza sevgilim de öyle biz babam sevgilim ben çalışacağız yani

O yüzden benim erken evlilik umudum var

Biz ayrılırsak en çok babam üzülür heralde :) Geleceğe yönelik çok yatırım yaptık çünkü

Bu arada sırtımı başkasına dayıyorum gibi düşünmeyin ben babamla çalışabilmek için okulumu ve bölümümü ona göre seçtim

Son düzenleme:
Üzüldüm acıkcası :( Evet ben hukuktayım.. Ankarada okuyorum ben ha sen ankaradaysan görüşebiliriz :27:

Ya benim kuzenim işletme mezunu mesela mezun olur olmaz iş buldu çok da iyi işi var..

Benim tüm kuzenlerim hemen iş buldu aslında o yuzden bu kadar meslek bulmaktan korkmuyorum

Ya biz de ailelerin desteği faydalı olacak sanırım

Ben babamla çalışacağım Allah izin verirse babamın varisiyim denebilir kocaman bir iş beni bekliyor

Keza sevgilim de öyle biz babam sevgilim ben çalışacağız yani

O yüzden benim erken evlilik umudum var

Biz ayrılırsak en çok babam üzülür heralde :) Geleceğe yönelik çok yatırım yaptık çünkü

canim ben ankarada degilim simdi,ama bak iste bazilari senin gibi sansli doguyor

tabi ki sen bu durumda bos hayallerde degilsin insallahta olmaz..

cünkü gercekten ben biliyorum yasadigimi,düsünsene sen, ben o kadar emek veriyorum benden sonra olanlar pat evleniyor

bu yanlis anlasilmasin kismet isi bunlar tabi ki ama insan benim hakkimdi diyor...belki o kisler uzun yillar flört etmiyor görücü uslu gibi yada bir anda gelecegi düsünmüyorlar

öyle olamadim hicbir zaman ama olsun bunada bir hayir vardir belki bilmiyorum...

sen hic kafana takma isn hazir hersey yolunda insallah hayatinda cok güzel seyler olur.

bu arada öyle düsünmedim son eklemeni canim sirtini dayama degil sartlar diyelim..tabiki neyse uygun olan onu yapacaksin

Son düzenleme:
canim ben ankarada degilim simdi,ama bak iste bazilari senin gibi sansli doguyor

tabi ki sen bu durumda bos hayallerde degilsin insallahta olmaz..

cünkü gercekten ben biliyorum yasadigimi,düsünsene sen ben o kadar emek veriyorum benden sonra olanlar pat evleniyor

bu yanlis anlasilmasin kismet isi bunlar tabi ki ama insan benim hakkimdi diyor...belki o kisler uzun yillar flört etmiyor görücü uslu gibi yada bir anda gelecegi düsünmüyorlar

öyle olamadim hicbir zaman ama olsun bunada bir hayir vardir belki bilmiyorum...

sen hic kafana takma isn hazir hersey yolunda insallah hayatinda cok güzel seyler olur..

Canım cidden üzüldüm ama ya :(

Dua edin bol bol her şey yoluna girsin

Sen çalılıyor musun

Ben tutup da başka bir bölüm yazsaydım büyük ihtimalde iş bulmada zorlanırdım

Ama akıllılık ettiğimi düşünüyorum bölümümü de seviyorum

Canım cidden üzüldüm ama ya :(

Dua edin bol bol her şey yoluna girsin

Sen çalılıyor musun

Ben tutup da başka bir bölüm yazsaydım büyük ihtimalde iş bulmada zorlanırdım

Ama akıllılık ettiğimi düşünüyorum bölümümü de seviyorum

canim bende azicik problemler var o konuya hic girmek istemiyorum

bak sen akillilik ettim diyorsun ya bende aynen aptallik ettim..

bende bir arti olsun diye yurt disina okumaya geldim,keske gelmeseydim diyorum...

yatay gecise basvuracam cok zor olmasi ama yinede basvuracam hani insan hayatini elleriyle mahveder ya

19 yasinin verdigi hayallerle ciktim bu yola ama pek ic acici olmadi

suanda artik benim bir karar vermem lazim yani lazimdi ben verdim sevgilimde onu destekledi..

ya okulu yatay gecis yapacam kalan dersleri verecem ya da acikögretimle devam edecegim baska bir yol yok suanda..

burada kalsam eninde sonunda bitiririm cokta vahim degil ama ilk dagitmalari bikac senedir zor toparladim

ama yinede önümü göremiyorum 1--2 yil olsa varsin 10 yill olsun derim ama bazen takilinca ilerleyemiyorsun, aslinda ben bu durumuma üzülüyorum ama suanda yapacagim birsey yok

Son düzenleme:
Back
X