Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Bu akşam karşılaştık çarşıda yanında iki arkadaşı vardı benimde öyle.
Selam verdi gelsene biraz dedi gittim ne yapıyorsun ne ediyorsun işte ayak üstü iki dakka konuştuk. açılmışın saçılmışın yine dedi. Halbuki açık giyinmemiştim kalın askılı badim vardı dekoltem yoktu bile.Dövmemin ucu görünüyor diye hemen açılmışın demeye başladı...Yok atmışım kendimi dışarı vs söylendi. neyse o gitti arkadaşlarının yanına bende gittim. Sonra ben msj attım yarım saat msj gelmedi çok meşgulsun herhalde dedim.O da sanane dedi.Bende öyle mi? yazdım öyle dedi.
Bende bunun üzerine senden vaçgeçiyorum artık seni istemiyorum dedim.oda bana bir şeyler yazmış sonrada sevgini s.... yazmış.
Seven insan gurur yapmaz seviyorsa gelir bi süre sonra...Gelmezsede yollarımız iyice ayrılır...Ama yazmıcam bundan sonra..Daha dün gece cuma günü için yemeğe çıkarız diye konuşmuştuk.Ama istemiyorum hiçbişey içimden gelmiyor artık...

Canım sanırım birliktelik olayını hazmedememiş.:31:

Bırak üzülme.:6: Seni her şeyinle tamamlayan biri çıkacak elbet.:31:

Bu akşam karşılaştık çarşıda yanında iki arkadaşı vardı benimde öyle.
Selam verdi gelsene biraz dedi gittim ne yapıyorsun ne ediyorsun işte ayak üstü iki dakka konuştuk. açılmışın saçılmışın yine dedi. Halbuki açık giyinmemiştim kalın askılı badim vardı dekoltem yoktu bile.Dövmemin ucu görünüyor diye hemen açılmışın demeye başladı...Yok atmışım kendimi dışarı vs söylendi. neyse o gitti arkadaşlarının yanına bende gittim. Sonra ben msj attım yarım saat msj gelmedi çok meşgulsun herhalde dedim.O da sanane dedi.Bende öyle mi? yazdım öyle dedi.
Bende bunun üzerine senden vaçgeçiyorum artık seni istemiyorum dedim.oda bana bir şeyler yazmış sonrada sevgini s.... yazmış.
Seven insan gurur yapmaz seviyorsa gelir bi süre sonra...Gelmezsede yollarımız iyice ayrılır...Ama yazmıcam bundan sonra..Daha dün gece cuma günü için yemeğe çıkarız diye konuşmuştuk.Ama istemiyorum hiçbişey içimden gelmiyor artık...

iyi yapmışsın canım seni elinin altında görüyodu bence bu ona soğuk duş etkisi yapar.. ettiği küfür hoş değil.. ama o küfürden hala umutlu olduğu anlaşılıyo :1:

nefret ediyorum bu erkek milletini hemen kaba saba laflar sarfetmelerinden
boşver tatlım ne hakla hesap sorabiliyo ki hem sana açılmışsın saçılmışsın bilmem ne kendisini ne ilgilendiriyo şu süreçte
hiç kafanı yorma ne ara ne sor cevap dahi verme çok şımarık tavırları var baksana:47:

Huyudur sinirlendiğinde hemen küfür eder.Çok sinir olurum o huyuna.
Hep o haklı sanki.
Senden vaçgeçiyorum istemiyorum dememede kızdı alıştı tabi düşün adım atmalarına..
O naz yapıcak düş adıma atıcak. Ama yoruldum artık gerçekten.Beni her gördüğünde de sinir olup illa bişeyler yazar. Ama sinirlerimde kaldırmıyor artık..
O yazarsa yine bi süre cvp vermemeyi düşünüyorum..

Canım sanırım birliktelik olayını hazmedememiş.:31:

Bırak üzülme.:6: Seni her şeyinle tamamlayan biri çıkacak elbet.:31:

Evet o olayı kabullenemiyor.
Ama daha başında söyledim ona. Tamam dedi biz 1 seneyi bitirdik arada bu konu ile ilgili sorunlar oldu işte şimdi yine bu konu ile ilgili sorun...
Ama bıraktım artık gerçekten bazı şeylerden emin olana kadarda dönmem.Hoş oda adım atarmı bilmem.
Ama beni tamamlıcak kişi o kişi değil gibime geliyor artık...

iyi yapmışsın canım seni elinin altında görüyodu bence bu ona soğuk duş etkisi yapar.. ettiği küfür hoş değil.. ama o küfürden hala umutlu olduğu anlaşılıyo :1:

Seviyorum derken iyiydi.Vazgeçtim deyince yediremiyor..
dediğin gibi canım belkide hala umutlu oda:)

ya kızlar bu kadar olmaz 4 saat oldu ya.. yuhh.. :84:
bide 1 saat önce mesaj attıki "ben kontör yükledim ama mesaj olmadı nasıl yapıyoduk bi yazsana" :53: dedi bende "ben bilmem kendin hallet" dedim sinirimden..
"söyle bilmiyorum" dedi bende "git netten bak" dedim şimdide dayanamadım mesaj attım "yeter ya ne işin varmış bitemedi kaç saattir.. bu saatten sonrada ben konuşmuyorum" dedim (çünkü; oyun oynuyorum demedi bana, ben öayle tahmin etmiştim ama bu kadar oyun olur mu ya??)

ya kızlar bu kadar olmaz 4 saat oldu ya.. yuhh.. :84:
bide 1 saat önce mesaj attıki "ben kontör yükledim ama mesaj olmadı nasıl yapıyoduk bi yazsana" :53: dedi bende "ben bilmem kendin hallet" dedim sinirimden..
"söyle bilmiyorum" dedi bende "git netten bak" dedim şimdide dayanamadım mesaj attım "yeter ya ne işin varmış bitemedi kaç saattir.. bu saatten sonrada ben konuşmuyorum" dedim (çünkü; oyun oynuyorum demedi bana, ben öayle tahmin etmiştim ama bu kadar oyun olur mu ya??)

Balım benimki de pesin başına oturdu mu 3-4 saatten önce kalkmıyor.:50:

Bence hala oynuyor.:50:

Back
X