Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar bu videoyu mutlaka izlemenizi istiyorummm ben düğünümde böyle değişik bişeyler istiyorum fatihe söyledim ama henuz izlemedi izlediğinde asla olmaz diyeceğine eminim ama neyse :1:
[video=youtube;UWHtAuHacdE]http://www.youtube.com/watch?v=UWHtAuHacdE[/video]

ben bu çocuğun silkroadına da pesine de fm managerına da...
bişey derdim de ban yicem şimdi
ooofff offf :ssz:
senınkide mi cok oyuncu kuzum yaa benımki pek oyun oynamıyoda maç hastasııı mesajlasırken yazdıgı cvplardan maç izlediğini ve bana kapa artık çeneni dediğini o söylemeden anlıyorummmm :9:

senınkide mi cok oyuncu kuzum yaa benımki pek oyun oynamıyoda maç hastasııı mesajlasırken yazdıgı cvplardan maç izlediğini ve bana kapa artık çeneni dediğini o söylemeden anlıyorummmm :9:

:1::1::1::1:

Bazen de ağdaya gittiğimde ne yapıyorsun diye sormuyor mu ? :27:

Ona bitiyorum,ne diyeceğimi şaşırıyorum;kaş-bıyık diye geçiştiriyorum.:9::9::9:

erkekler böyle cnm ya bizim gibi ince duygusal düşünemiyolarr kırılma ihtimalimiz akıllarına gelmiyoo bi senınki öyle sanıyosan yanılıyosun emin ol kötüsü vardır iyisi yoktur..ben kuzenımın ilişkisini gördümmm bu fatihe şans vermemdede cok etkili bi olaydır çocuk kuzenıme vuruyo resmen tokat falan küfür ediyolar annelerine falan birbirlerinin ya dedım ne iğrenc bi ilişki halbuki fatihle bizim asla böyle olmadı bana 1 fiske vurmadı vurmazda veya küfür etmedi etmezde bizim ne saf ne temiz bi aşkımız varmış dedimm :31:

şimdide mesaj atıyo konuşalım mı diye bu seferde ben istemiyorum işte :19:

:1::1::1::1:

Bazen de ağdaya gittiğimde ne yapıyorsun diye sormuyor mu ? :27:

Ona bitiyorum,ne diyeceğimi şaşırıyorum;kaş-bıyık diye geçiştiriyorum.:9::9::9:
öyle valla yaa devamlı msjlaşmakta o yönden kötüüü :9:ay ben onun yanaklarını ısırırım yaaa bak cok özledimm :31:kızlar sizde sevgililerinzi bebek gibi seviyomusunuzz ben onu öyle sevmeyi cok seviyorummm :1:

kızlar bu videoyu mutlaka izlemenizi istiyorummm ben düğünümde böyle değişik bişeyler istiyorum fatihe söyledim ama henuz izlemedi izlediğinde asla olmaz diyeceğine eminim ama neyse :1:

bencede olmaz der büyük ihtimal ama hoş olurdu tabii :31:

cocugun oynayıs supermis ya:9: ama dugune gelenlerin boyl seylerden anlaması lazım yapmak icin yani eglenceli tipler olmalı yoksa anlamayan oyle bakar durur:52:

Ben de oyle severim canim seni ıssırırım seni goparırım derim agzini yuzunu miciklarim filan :27:
ben bulusunca yanaklarından makas alıyorumm ısırıyorum falan o benı bikere otobüste bi ısırdı bi bağırdımm aaahh acıdı diye tüm otobüs bize baktıı cok utanmıştıkkk :17:ama ciddi acımıştııı :31::1:

Bugun baronun iftar yemegi vardi genc bir avukat kiz nisanlisiyla gelmis (nisanlisi babamin arkadasinin oglu). Ayy kizlar ben de 4 yil sonra askimla gidicem iftar yemeginee o gunleri hayal ettim

Back
X